Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fazion
    09. Veljača 2018. 20:00

Hedgehog

Ja sam svima koji su tražili poslala na mail, pa ako niste dobili, znači da sam nešto krivo napisala, pa samo vičite 😂😂😂😂

Heej. Moze i meni na izanic.js@gmail.com :*

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• sretna
    09. Veljača 2018. 20:15

Hedgehog

sretna

Hedgehog

sretna

Ja sam danas uspjela oprat kupaonu, oprat i objesit ves, obrisat prasinu i usisat. Peglanje i pranje podova sam ostavila za vikend

Pa dobro Sretna, šta nisi ti bolesna?! 🤣🤣🤣🤣🤣

Pa samo me malo grlo boli 😅 bila sam ja i na treningu 🤣

Ma da, kužim. 😂😂😂😂😂😂

Ma znala sam da hoces 😄😙

• Dena1009
    09. Veljača 2018. 20:34

Kleaiva ja sam međimurka, a mm podravac, al nam je kc blize nego čk pa smo vise orijentirani na onu stranu.
    V je danas popodne zaspal u kolicima i spaval 3 sata, valjda mu falilo od nocu. Iz nosica izlazi sidoma i gomora😣😣
    Nadam se boljoj noci.....
    Laku noc😪😪😪

url=https://lilypie.com]

barbs
    09. Veljača 2018. 20:46

Sretna, znaci, i trenirala si 😊😂
    Hedge, hvala 😘 Nisam.stigla odg... btw, cak sam taj pdf vidjela 😂😂😂
    Kiki, jojjj, mislim da bih izludila da ne.voli kolica 
    Suncokretice, pred vecer D postaje sve nervozniji i nemirniji
    Kod nas opet glupa vecernja nervoza... od 16:30 nije spavao... oko 20 do 19 sam ga krenula.uspavljivati... unatoc svim znakovima nije zaspao pa sam ga oko 19 i pol isla presvlaciti za spavanje... 

barbs
    09. Veljača 2018. 20:49

I nosaj i hodaj i sjedi i vozi u kolica i cica i duda i uspravno ga nosala i lezecki i u zamracenoj sobi i sjela na krevet... i prekipjelo mi i stavila ga u krevetic i on se fino isplakao minuti i UMIRIO..  i nakon min je opet postao kenjkav i ajmo hodaj i nosaj i onda mi je i to dosadila, stavila ga u kolica i malo se svadjala s njime  i kad se umirio i oci poceo zatvarati, uzela sam ga, zaljuljala 2-3x i stavila u krevetic... i sada spava..

barbs
    09. Veljača 2018. 20:49

Od 20:30 spava.. a ja se osjecam ko da me.poplava izbacila.... 

barbs
    09. Veljača 2018. 20:50

Dena, drzim fige 😘

barbs
    09. Veljača 2018. 20:56

I me, slatkicaaaa 😘😘😘
    Curke koje nemaju more, nadam se da cete.iskoristiti svako ljeto + kao starkelje visiti negdje uz more 365dana u godino 😁
    Srnac, Diego je ko terorista ako se ne naspava... a dns je preskocio predvecernje spavanje.i mogla sam si propucat glavu... 
    Dns nisam nista radila osim stavila susiti 2 kosare robe, oprala 3-4x sudje, isla vani i rucak napravila, a muz ga pohvalio.. i sad vec 3

barbs
    09. Veljača 2018. 20:57

I sad vec 25min gledam u kaos i zelim fo srediti i oprati po  POSLIJEDNJI put danas sudje, a nemam snage dignuti se 

• sretna
    09. Veljača 2018. 21:08

Barbs vidim i tebi veselo sa D nervozom. Ovom mom se spava, trlja oci, jedva gleda i jeeedva ga usoavam. To prek dana. Za noc mi mirno zaspi al se budi x puta tak da se opet ne naspavam 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.