Barbi - malo sam razmišljala, možda, samo možda, oni misle krajem 4., kao mjeseca travnja. Koliko će P tada imat mjeseci? Jer ja recimo moram ići krajem travnja jer će tada L napuniti 5 mjeseci. Svima kažu krajem mjeseca radi doznaka. To mi je samo sad baš palo na pamet, ali naravno, nazovi i pitaj obavezno!
Barbs - poslano!
Dena - ajme V je genijalan. Ajme. Da, mislim da je njemu i Šlapi suđeno. Sori Sanjchi, ponovo u potragu!
Hed imas ti pravo😘😘😘P ce imat 6 mjeseci u travnju.
A daj ti njih nazovi za svaki slučaj!!! 🤣🤣🤣🤣
Hvala curke :)
To je slikano za Bozic, sad je jos veci.
Amore ucim ja njega vec sad da mora mamu slusati, da mama zna najbolje😁😁
Sanjchi, I me nije to nista konacno, jos se sve moze promijeniti...natjecaj je jos otvoren 😉😉
url=https://lilypie.com]
hedge daj pliiiiz i meni pošalji taj priručnik na mozretic@gmail.com
inače baš mi je prija poslala u pdf-u Bebu vođu dohrane, pa ako nekom treba... nemojte me samo prijaviti izdavaču
Ja sam danas uspjela oprat kupaonu, oprat i objesit ves, obrisat prasinu i usisat. Peglanje i pranje podova sam ostavila za vikend
Pa dobro Sretna, šta nisi ti bolesna?! 🤣🤣🤣🤣🤣
Pa samo me malo grlo boli 😅 bila sam ja i na treningu 🤣
inače baš mi je prija poslala u pdf-u Bebu vođu dohrane, pa ako nekom treba… nemojte me samo prijaviti izdavaču
Bebushka ja bi vođu.
Hedge moze i meni.
Cumpica@gmail.com
Ja sam danas uspjela oprat kupaonu, oprat i objesit ves, obrisat prasinu i usisat. Peglanje i pranje podova sam ostavila za vikend
Pa dobro Sretna, šta nisi ti bolesna?! 🤣🤣🤣🤣🤣
Pa samo me malo grlo boli 😅 bila sam ja i na treningu 🤣
Ma da, kužim. 😂😂😂😂😂😂
Ja sam svima koji su tražili poslala na mail, pa ako niste dobili, znači da sam nešto krivo napisala, pa samo vičite 😂😂😂😂
inače baš mi je prija poslala u pdf-u Bebu vođu dohrane, pa ako nekom treba… nemojte me samo prijaviti izdavačuBebushka ja bi vođu.
Hedge moze i meni.
Cumpica@gmail.com
Moze i meni
baby88@net.hr
inače baš mi je prija poslala u pdf-u Bebu vođu dohrane, pa ako nekom treba… nemojte me samo prijaviti izdavaču
Moze i menii beba vode na izanic.js@gmail.com
Hvalaaaa puno :)
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji