Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Listopad 2017. 22:25

Buba mara, i Diego dize glavu... 

barbs
    21. Listopad 2017. 22:27

Jednokratna pomoc od drzave... ne znam, ali ja imam dvije uplate od HZZOa... zato sam i pitalA neki dan info o tome...

• Dena1009
    21. Listopad 2017. 22:27

Bubamara - uzasno, jako mi je zao zbog svega, mozda bi se trebala nekome obratit u vezi toga  (njihovim nadređenima) da ti bude lakse, vjerujem da stalno vrtis film u glavi, preispitujes se i osjecas u neku ruku nemocnom.
    Mm me dovezo u bolnicu i odma ostao samnom i niti na trenutak ga nisu slali van, jedino ja sam ga poslala da se najede pa je izasao na kratko. Ja kod trudova nisam vikala, al kod tiskanja sam urlala ko luđakinja, mislila sam da ce me moji doma cuti. Nisu me no stisavali ni ljutili se.
    Glava i V stalno dize gore, ako je glava dolje znaci da je pred spavanje. 
    Bebushka ti si rodila na carski ili? Kakve bolove imas? I mene sve zivo boli, vec sam par puta pitala pa se nitko nije javio, moslila sam da sam jedina sa bolovima😕

url=https://lilypie.com]

violeta1
    22. Listopad 2017. 08:23

Mamasite da vas pozdravim..uzivajte danas..mi imamo krstenje i bas se radujemo. Ja nalakirala nokte..pijem kavicu a moji decki pavaji.. 
    Evo da vidite vi moje bogastvo ♥

violeta1
    22. Listopad 2017. 08:27

A evo moji noktici...napokon sam mogla se malo poigrat 😊

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 08:38

Jutro cure,cestitke povodom krstenja malog Leona a za nokte super i ja jedva cekam imam osjecaj da mogu grebat po plocicama😆😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    22. Listopad 2017. 08:44

Violeta super kombinacija boja
    Vidim i leon voli na bracnom krevetu...ja kazem muzu da ce bit najbolje da nasu sobu prepustimo curama a mi odemo spavat na kauc u dnevni, ko jos spava kreveticu, to je vise za odlaganje stvari..m 

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 08:59

Bebushka

Violeta super kombinacija boja
    Vidim i leon voli na bracnom krevetu…ja kazem muzu da ce bit najbolje da nasu sobu prepustimo curama a mi odemo spavat na kauc u dnevni, ko jos spava kreveticu, to je vise za odlaganje stvari..m

Ako hocu malo odspavat stavim je pored nas a krevetic je za ukras😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    22. Listopad 2017. 09:05

Violeta uzivajte danas na krstenju! 💝 A nokti su ti preedivni! Moji takvi mogu biti jedino s gelom 😑 Ono za krv sto si pisala mislim da su hemeroidi.
    Bebusha i Vito spava s nama u bracnom. Nadala sam se da ce u kindicu ali nakon vecernjih drama samo ga spustim. U nekom trenu cu ga poceti u kindic vracat da se ne navikne al to tek kad prode vecernja nervoza, a kazu da ce proci... 😬
    Moj mali jucer skoro cijeli dan nije spavao, samo da mu je sisat i nosit se. Malo bi zaspao pa opet ispocetka. I onda navecer zaspao oko 9, ja se ponadala da ce do jutra al oko 11 se probudio i opet na sisu. Do 2 se nije smirio i onda sam pokleknula i dala mu bocicu. Zaspao je ko top. Znaci li to da nemam mlijeka dosta? Jer do sad je vecernje visenje na sisi bilo normalno  ali jucer je tako visio i jeo prakticki cijeli dan s malim pauzama i cvrsto zaspao tek nakon bocice? 😳😔

barbs
    22. Listopad 2017. 09:25

Juuutrooo
    Sanjchiii, CEKAMOOO TEEEE!!
    Kiki, mislim da to ne znaci da nemas mlijekam. Oni uviiiiijeeeek imaju neke faze.. I mene je toga bilo i onda je u 6D (od patronazne do sistematskog) dobio preko 300g Jednostavno su neka djeca takva...
    eto DIEGOOO.... Jucer je opet zaspao oko 11 i nesto ga je okrenulo oko 11 i pol... i zaspao je FALA.BOGuuu do 2 i pol... pa sam ga nahranila, promjenila pelenu i do 4 SKOROOO NIJE zaspao  aliiii nisam ga dozivljavala pa je zaspao hahahhahhahahaha do skoro 8h...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.