Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    21. Listopad 2017. 14:47

Ja Leona nekad prebacim u krevet, lakse mi je da je u kreveticu, onda se i ja lijepo naspavam, ovako se ne mogu opustit.  Jednom kad je bio u krevetu na kraju je zavrsio tako stisnut uz mene, da sam se pitala jel sam mu sta zgnjela 🤔 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:52

violeta1

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:56

Napokon san uspila napraviti sliku u potpisu 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:20

treca_sreca

barbs naj si jača :D
    jel ti to radiš screenshote svako malo da ti forum ne pojede poruku?

DAAAA 
    Nikaaaakooo da vas stignem procitatiii 
    Diego je PRIKOPCAN na ciciiiii...
    juhuuu
    CICA PARTY EVERYWHEREEE 
    I me, da nije kod tebe skok u ravoju????
    Buba mara, vezano za tvoj porod.. aaajmeeeeee, nooo commeeeentttttt...

barbs
    21. Listopad 2017. 15:28

Buba maro, oni su se smijali I rugali??? MOOOOOLIIIM?! Meni se babica smijala samo kad sam rekla u boxu: NIKAS VIIISEEE (sto i jest smijesno)
    Ja sam bila u predradjaoni i radjaoni s muzem a odradili smo on i ja kvalitetnu smijenu od 12h sa babicama koje su me porodile i jos 2h sa onima iz nocne (kad smo D i ja bili jos 2h nakon poroda u boxu)

barbs
    21. Listopad 2017. 15:30

https://www.boredpanda.com/motherhood-illustrations-nathalie-jomard-france/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=kf 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 15:36

Ma bas san razocarana sa svima njima...da da smijali su mi se podrugljivo, ko u smislu kakve gluposti pitam...i cudno mi je to sve i tablete za smirenje i ostavljanje u boksu bez nadzora na tako dugo i nepustanje muza ma katastrofa da mi je opet ic roditi radije bi isla u sljedeci najblizi grad nego tu kod nas! 

I_me
    21. Listopad 2017. 16:13

Barbs- ima grceve.  Sad je zaspala napokon. Jadnicak mali 😢😟

barbs
    21. Listopad 2017. 16:23

Buba mara, vjerujem ti! 
    I me, aaaa miiisss maaaaliii!! 
    Diego je spavao 20 min ujutro i sat vremena kad sam.dosla doma do rucka... Zijeva ko luuuddd al ne da se

• Bebushka
    21. Listopad 2017. 16:32

Buba_mara

violeta1

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara

Pa definitivno nije praksa, bar ne u merkuru, dosta su me obilazili, pogotovo kad sam bila malo glasnija, kad sam se ispovracala (i to mimo zdjelu) babica me tjesila da je to normalno...neke zene se u rodilistu osjecaju ka u mesnici, ja sam se definitivno osjecala ko osoba, svi su imali rijec ohrabrenja i podrske, muza su doveli cim sam usla u boks i nakon operacije da me pozdravi...
    Bas mi je zao da si imala tako neljudski tretman kad sam birala rodiliste to mi je bija najvazniji kriteriji 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI