Ja Leona nekad prebacim u krevet, lakse mi je da je u kreveticu, onda se i ja lijepo naspavam, ovako se ne mogu opustit. Jednom kad je bio u krevetu na kraju je zavrsio tako stisnut uz mene, da sam se pitala jel sam mu sta zgnjela 🤔

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.
Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara

barbs naj si jača :D
jel ti to radiš screenshote svako malo da ti forum ne pojede poruku?
DAAAA
Nikaaaakooo da vas stignem procitatiii
Diego je PRIKOPCAN na ciciiiii...
juhuuu
CICA PARTY EVERYWHEREEE
I me, da nije kod tebe skok u ravoju????
Buba mara, vezano za tvoj porod.. aaajmeeeeee, nooo commeeeentttttt...

Buba maro, oni su se smijali I rugali??? MOOOOOLIIIM?! Meni se babica smijala samo kad sam rekla u boxu: NIKAS VIIISEEE (sto i jest smijesno)
Ja sam bila u predradjaoni i radjaoni s muzem a odradili smo on i ja kvalitetnu smijenu od 12h sa babicama koje su me porodile i jos 2h sa onima iz nocne (kad smo D i ja bili jos 2h nakon poroda u boxu)

https://www.boredpanda.com/motherhood-illustrations-nathalie-jomard-france/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=kf

Ma bas san razocarana sa svima njima...da da smijali su mi se podrugljivo, ko u smislu kakve gluposti pitam...i cudno mi je to sve i tablete za smirenje i ostavljanje u boksu bez nadzora na tako dugo i nepustanje muza ma katastrofa da mi je opet ic roditi radije bi isla u sljedeci najblizi grad nego tu kod nas!

Buba mara, vjerujem ti!
I me, aaaa miiisss maaaaliii!!
Diego je spavao 20 min ujutro i sat vremena kad sam.dosla doma do rucka... Zijeva ko luuuddd al ne da se

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.
Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara
Pa definitivno nije praksa, bar ne u merkuru, dosta su me obilazili, pogotovo kad sam bila malo glasnija, kad sam se ispovracala (i to mimo zdjelu) babica me tjesila da je to normalno...neke zene se u rodilistu osjecaju ka u mesnici, ja sam se definitivno osjecala ko osoba, svi su imali rijec ohrabrenja i podrske, muza su doveli cim sam usla u boks i nakon operacije da me pozdravi...
Bas mi je zao da si imala tako neljudski tretman kad sam birala rodiliste to mi je bija najvazniji kriteriji
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji