Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Listopad 2017. 16:23

Buba mara, vjerujem ti! 
    I me, aaaa miiisss maaaaliii!! 
    Diego je spavao 20 min ujutro i sat vremena kad sam.dosla doma do rucka... Zijeva ko luuuddd al ne da se

• Bebushka
    21. Listopad 2017. 16:32

Buba_mara

violeta1

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara

Pa definitivno nije praksa, bar ne u merkuru, dosta su me obilazili, pogotovo kad sam bila malo glasnija, kad sam se ispovracala (i to mimo zdjelu) babica me tjesila da je to normalno...neke zene se u rodilistu osjecaju ka u mesnici, ja sam se definitivno osjecala ko osoba, svi su imali rijec ohrabrenja i podrske, muza su doveli cim sam usla u boks i nakon operacije da me pozdravi...
    Bas mi je zao da si imala tako neljudski tretman kad sam birala rodiliste to mi je bija najvazniji kriteriji 

• Bebushka
    21. Listopad 2017. 16:36

Violeta znaci oni mogu napravit porod bez da se beba spustila? Sad jos da saznam zasto su mi idmah cupali posteljice umisto da cekaju da same izadju...bice su skontali il a) da krvarenje postaje ozbiljno b) da nisam imala svojih trudova ni za porodit drugu bebu pa ni posteljice ne bi isle, hmmm

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 17:34

Meni je sestra rekla da ne jaucem jer me sigurno ne boli toliko, a ja em nisam ispustala tako glasne zvukove, em sam imala uzasne bolove i onda kad me prebacila u bok sam trpila sve to u sebi dosla mi je samo da me pita (naravno bahato) a sto te sad ne boli nista kad se ne cujes
    Mi dosli kod bakice u posjetu i njih dvoje su legli u krevet u jedan popodne i jos spavaju :) 
    Jucer je isto spavao od dva do sedam popodne mislila sam da nece noc spavati al probudio se samo dva puuta cikiti i sam bi zaspa :)
    Ajme da ne bi bilo i meni sad kad ga pohvalim da se pokvari hahaha

barbs
    21. Listopad 2017. 17:40

Buba mara, ne hvali ga  Odmah to osjete ahahahahhahahhhahahahaha Diego je napokon zaspao pred sat.i pol... ja sada jedem 
    A to za babicu... uffff... ja bih ispustila zvuk i ona meni: ne stenji. Jedino me to zasmetalom..Jos sam muza pitala ako sam se derala i rekao je da nisam...

Marijana12345
    21. Listopad 2017. 19:39

Cure koju ste fen app skinule? Ja sam vec luda... moj reagira samo na obican fen. Cim upalim app na mobu razbudi se jer je visi ton od pravog fena

violeta1
    21. Listopad 2017. 20:03

Buba_mara

violeta1

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara

A gdje si isla radati?

violeta1
    21. Listopad 2017. 20:08

Bebushka

Violeta znaci oni mogu napravit porod bez da se beba spustila? Sad jos da saznam zasto su mi idmah cupali posteljice umisto da cekaju da same izadju…bice su skontali il a) da krvarenje postaje ozbiljno b) da nisam imala svojih trudova ni za porodit drugu bebu pa ni posteljice ne bi isle, hmmm

Da, Leon se 2h nije spustao i onda su me rezali i sestra je sa podlatkicom meni na stomaku gurala bebu. A posteljica je izasla samo jednom sam tiskala i to jedva

violeta1
    21. Listopad 2017. 20:09

Marijana

Cure koju ste fen app skinule? Ja sam vec luda… moj reagira samo na obican fen. Cim upalim app na mobu razbudi se jer je visi ton od pravog fena

Te aplikacije kod Leona ne pale 😔

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 20:12

U zd...
    Ni kod simuna app ne prolazi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.