Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    21. Listopad 2017. 14:45

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:46

Nama su na tecaju rekli da pratnja koja ima potvrdu moze u radaonu, drugi su se muzevi, decki sto god jesu setkali stalno onuda a ocito su sestre bile vec izmorene dok sam ja dosla pa su bile nadrkane tako da sam sama bez igdi ikoga lezala u boksu i umirala od bolova al eto mozda bolje da nije bija tamo da me ne gleda kako se mucim...babice kad su me poradale su mi rekle da sam ga mogla odma zvati kad sam dosla u boks i da im nije.jasno zasto nije uz mene! Ugl opci dojam u bolnici iz predradaone, radaone i odjela katastrofa, niko te ne vidi, ne pita za nista, kad ih zoves ignoriraju te prepusten si sam sebi i cimerici ako bog da da je dobra....jedino ako poznas nekog tamo onda imas full dobar tretman onda stalno sestre vise kod tebe u sobi!! Uh sad san se nazivcirala
    P.s. U predradaoni su mi se doktor i sestre rugali i smijali u facu kad sam ih pitala jel normalno da mi se povraca! -.- 

violeta1
    21. Listopad 2017. 14:47

Ja Leona nekad prebacim u krevet, lakse mi je da je u kreveticu, onda se i ja lijepo naspavam, ovako se ne mogu opustit.  Jednom kad je bio u krevetu na kraju je zavrsio tako stisnut uz mene, da sam se pitala jel sam mu sta zgnjela 🤔 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:52

violeta1

Buba_mara svasta bas cudno sto te nisu porodili. Jer mene su porodili 10 prsti otvorena beba se nije spustila i napravili su porod.

Meni je bilo 10 prsi, beba namistena i ostavili me ko govno tamo talo da me bas zanima jel to uobicajena praksa ili nije! Stalno o tome razmisljam jer ako nije normalno da to rade moglo se svasta dogoditi zbog njihovog nemara 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:56

Napokon san uspila napraviti sliku u potpisu 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:20

treca_sreca

barbs naj si jača :D
    jel ti to radiš screenshote svako malo da ti forum ne pojede poruku?

DAAAA 
    Nikaaaakooo da vas stignem procitatiii 
    Diego je PRIKOPCAN na ciciiiii...
    juhuuu
    CICA PARTY EVERYWHEREEE 
    I me, da nije kod tebe skok u ravoju????
    Buba mara, vezano za tvoj porod.. aaajmeeeeee, nooo commeeeentttttt...

barbs
    21. Listopad 2017. 15:28

Buba maro, oni su se smijali I rugali??? MOOOOOLIIIM?! Meni se babica smijala samo kad sam rekla u boxu: NIKAS VIIISEEE (sto i jest smijesno)
    Ja sam bila u predradjaoni i radjaoni s muzem a odradili smo on i ja kvalitetnu smijenu od 12h sa babicama koje su me porodile i jos 2h sa onima iz nocne (kad smo D i ja bili jos 2h nakon poroda u boxu)

barbs
    21. Listopad 2017. 15:30

https://www.boredpanda.com/motherhood-illustrations-nathalie-jomard-france/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=kf 

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 15:36

Ma bas san razocarana sa svima njima...da da smijali su mi se podrugljivo, ko u smislu kakve gluposti pitam...i cudno mi je to sve i tablete za smirenje i ostavljanje u boksu bez nadzora na tako dugo i nepustanje muza ma katastrofa da mi je opet ic roditi radije bi isla u sljedeci najblizi grad nego tu kod nas! 

I_me
    21. Listopad 2017. 16:13

Barbs- ima grceve.  Sad je zaspala napokon. Jadnicak mali 😢😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.