Hedgehog ja svoj odma isperem pod vrucom vodom (tako pise u uputama) a povremeno stavim u sterilizator i steriliziram....

Srnac kako steriliziras,prokuhavas ili?Ja bi isto sterilizirala a bojim se prokuhavat,neznam jel se smije?
Kiki ma nemam nista protiv dude,al jednostavno ju pljuje van,rijetko kad ju prihvati,probavat cu,mozda ju i prihvati
Perem odmah nakon uporabe pa se ne stigne skorit. U prokuhanu vodu stavim na 5min.

Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako
Meni ne omekša. Možda bih trebala odmah staviti. Namučim se dok sastružem šmrklje. 🤔
Operem pod vodom i povremeno prokuham. Kad prokuhas se sve ocisti

Moja kaka 1dnevno i to je sada pocela kad je navrsila 3 mj.,do tad nije po nekoliko dana kakala,nekad je znalo proc i 4-5 dana izmedu kakanja,nije nis pomagalo ni vjezbe ni kamilica,nista,a sad svaki dan jednom
Romi Isto i kod nas sa kakanjem.

Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako
Meni ne omekša. Možda bih trebala odmah staviti. Namučim se dok sastružem šmrklje. 🤔
Hedge ja namocim odmah,tako lakse isperem
Hvala cure,nisam znala da se moze prokuhavati mozda sam trebala procitat uputstva
Kako se borite s gostima dok je beba pospana?
Dakle svekra se ljuti na mene jer je neki dan došla sa svekrom i naravno oni bi nosili malu. A njoj oči crvene i cendrava je bila što je meni odmah znak za uspavljivanje. Oni došli i naravno da ju ne mogu uspavati i ja sam rekla kako je pospana i kako mora ići spavati jer će biti preumorna i neće mi moći zaspati kasnije a i zna doći do faze vrištanja i crvenila ako je takva.
Ja ju uspavljujem po sat vremena da bi preko dana nešto malo odspavala i tada me nema za nikoga nego sam samo uz nju. Svaki dan muku mučimo s tim spavanjem, jedino u klokanici odspava duže.
I sad se ona ljuti jer kao ne može biti s unukom i zato što sam im to rekla. Nitko im nije branio da dođu ali mora se prilagoditi djetetu a ne samo banuti i ona bi sad nju držala
Ne znam, baš sam se iznervirala danas s tim. I od tada nit zove nit dolazi. Ja sam samo išla s njom njima. Eh tko b svima ugodio...

Suncokretice,tvoje dijete je tebi na prvom.mjestu.. ospred svega i ispred svakog.. najbitnije da je beba zadovoljna.. a svkija ce proci ljutnja.. sve mi zivimo za nase mrvice.. ☺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji