Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    06. Veljača 2018. 10:26

mamisita27

I curke, kad ste 1. x isle s bebama na put? Trebala bi mozda do svekica za Uskrs u Slavoniju i misli smo 1x otic na kavu do Opatije, na proljece …
    Glavni problem je sta nam ne stane bas lezaljka od kolica u gepek uz konstrukciju od kolica. E sad, imamo i sportski (kisobran dio) koji moze u nulti polozaj i sklapa se skupa s konstrukcijom. Ne znam jel izvedivo da se dijete vozi u sportskom dijelu u nultom polozaju? Doduse, mozda ce do tada vec o sjediti?
    Jer dugo mi je da je u AS cijeli put i cijeli dan.

Uskrs je za 2 mj..i manje. zsto ne stavis kosaru u autu pored njega? Ili sportski ako stane u gepek? 

Barkleys
    06. Veljača 2018. 10:28

Mimy

Hedgehog

Imam jedno pitanje za mame sa više djece, a i općenito vi ostale jeste li razmišljali o tome kad ćete dijete preseliti da bude samo u sobi? Mi imamo malu malu spavaću. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo kolijevku. (Kolijevka je divna krasna, bijela, drvena, generacije nećaka je spsvalo u njoj…i savršeno paše pored našeg kreveta…) Ona je njoj još taman, ali računamo da će kroz mjesec dana već biti na knap…svi kinderbetii su više manje standardnih dimenzija, 60x120, a nama je to malo preveliko. Odnosno, dok god će kinderbet biti s nama u sobi moći ćemo mu pristupat samo s jedne strane, one uže. Kad ste vi počeli djecu stavljati sami da spavaju u svojoj sobi? Kad planirate preselit dijete u svoju sobu? Zanima me čisto onako informativno 😂😂😂

Jutro! Moja L od prvog dana spava sama u svojoj sobi. Imamo baby kameru prek koje ju mozemo u noci cuti i viditi i nikad nije bilo problema nikakvih.

Ej, ajme super. Nama ni ne treba baby phone, imamo tako mali stan i tako lošu izolaciju u zgradi, da čujem kad susjed prdne kod sebe u stanu. 🤣🤣🤣 Oprosti na direktnom pitanju, ali jel dojiš ili AD? Jedino sam se sad ufurala u relaciju, kolijevka - naš krevet - kolijevka... Ako ćemo ju već kroz mjesec dva preseliti morat ću si nabaviti onu stolicu za ljuljanje 🤣🤣🤣🤣

kleaiva
    06. Veljača 2018. 10:29

Barbi ne brini zbog kakice...ako progutaju vise zraka taj zrak izoksidira kakicu vec u crijevu pa ona pozeleni. 
    Mamasita mozes vozit bebu u sportskom dijelu u nultom polozaju...ja svoju tako vozim kad idem k mami il negdje s punticem jer mi be stane u bunker pa ak vozim i klince nemrem kotaci stavit na zadnji sic pa onda uzmem kusobran s nultim i onu vrecu zimsku i u tome vozim bez beda. Zaspe mi ko i u kosari.
    HEDGE...moja L je prvi put u svoju sobu isla s 2 god al zato sto nismo imali sobu do tad...onda jakov isto s oko 2 k njoj u sobu a sad opet fali soba jedna pa ce D sama  ili sa sekom kad napravimo sobu sebi...mozda na proljece a mozda tek sljedece godine. Inace da imam prostora odmah bi stavila s 2-3 mj cim prode krizno stanje😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    06. Veljača 2018. 10:39

Mamasita L se od 3.5 mj vozio u sportskom djelu jer je u kosari ludio jer nije vidio van. U sportskom nije bio u nultom polozaju nego u 1, odmah nan nultog, to je skroooz lagani nagib za leda. I onda je bio mir 😊mislim da cemo.i P moram u sportski uskoro, ali mi je kosara bolja zbog zime. Ali za krstitke ce svakako vec biti u sportskom

• sretna
    06. Veljača 2018. 10:42

L je isao u svoju sobu sa 3 godine, po meni je trebao ici i ranije, ali je meni bilo ruzno u sobi bez njega 😂 Da mi P nomrlani spava po noci vec bi ga stavila kod L u sobu, ali kako se budi non stop to trenutno ne dolazi u obzir

• sretna
    06. Veljača 2018. 10:43

Inace mi smo napokon sve za krstitke rijesili. Jucer sam rezervirala restoran i fotografa. Sad moram P i L naci neku fora robicu za krstitke 😁

barbs
    06. Veljača 2018. 11:00

Hedgehog

Ja sam pročitala na rodama na fb da je zelena stolica - gladi se odnosi samo na prve tjedne života.http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/jesu-li-zelene-stolice-stolice-gladi.html

TAKO JE!
    mislim, nisam na rodama citala al pitala muzevu rodjakinji i isto mi je rekla... 😊😉 bez brigeeee, Baaaarbiii 😊😊😊
    I me, super za curku onda!
    Evo ja sam se zabrinula sto moj mali cica svaka 2-2,5h.. ponekad 3... ponekad manje... a vidim da sve mame.imaji velike ciconje ahahahahhahaha Meni je pe

barbs
    06. Veljača 2018. 11:01

Meni je pedica nakon prvog pregleda bila rekla da prorijedim sa 3 na 4h a sad tko zna sto bi mi rekla ahahahahaa
    Klea, tako i Diego... ponekad povuce malo i stane... ili zaspe (po noci)... a po danu nastavi gledati oko sebe... ili cica rado utjehe ili jer je zedan (kad tako kratko cica) a mi koristimo dudu 

barbs
    06. Veljača 2018. 11:02

Duda ponekad pali ponekad ne!

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 11:02

kleaiva

Barbi ne brini zbog kakice…ako progutaju vise zraka taj zrak izoksidira kakicu vec u crijevu pa ona pozeleni.
    Mamasita mozes vozit bebu u sportskom dijelu u nultom polozaju…ja svoju tako vozim kad idem k mami il negdje s punticem jer mi be stane u bunker pa ak vozim i klince nemrem kotaci stavit na zadnji sic pa onda uzmem kusobran s nultim i onu vrecu zimsku i u tome vozim bez beda. Zaspe mi ko i u kosari.
    HEDGE…moja L je prvi put u svoju sobu isla s 2 god al zato sto nismo imali sobu do tad…onda jakov isto s oko 2 k njoj u sobu a sad opet fali soba jedna pa ce D sama ili sa sekom kad napravimo sobu sebi…mozda na proljece a mozda tek sljedece godine. Inace da imam prostora odmah bi stavila s 2-3 mj cim prode krizno stanje😂

Hvala klea😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.