Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    21. Listopad 2017. 13:31

Dena - podložak za kupanje
    ima raznih ali svakako gledaj da ima protuklizni dio...oni neki jeftiniji su cijeli od plastike glatke, bez gumiranih dijelova i to je loše jer beba sklizne lako
    ja sam imala sa svih troje ok baby bath support (kao medo oslikan tj reljef) - uguglaj pa će ti izbacit odmah, meni iz nekog razloga neće kopira link ovde
    imam samo ovak sliku jednu di sam taj podložak za ladicu (i kadicu) koristila "na suho" za igru jer nisam imala viper/ljulju

a evo meni je Toma tu na slici imao taman tako nekako 8kg (on je tu s ravno 3mj ali inače bebe tu kilažu dosegnu s oko 6mj tako da to ti je sasvim dovoljno da pokrije onaj period do kad beba krene moć sjedit - s cca 6mj....onda ti više ovo nit ne treba....ali za prve mjesece po meni je ovo must have....inače trebaš dodatno nekog da ti pomogne kupat dijete jer nemaš dovoljno ruku...)

žena-majka-carica:)

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 13:36

Jedna stvar me muci jos od poroda, evo vec mj dana mi se mota po glavi pa ako mi moze neko ko ima iskustva u dosadasnjim vaginalnim porodima objasniti pliz...ovako kad sam rađala vec u tri iza ponoci imala sam pritisak na guzu i doli, bolovi uzasni, razliciti od trudova, molila sam sestre i doktoricu da me porode na moje inzistiranje me dr pregledala i rekla da sam otvorena skroz deset prstiju i spremna za porod ALI!! Stavili su me u boks i takvu drzali sve dok nije dosla jutarnja smjema, sedam ujutro! Kad su me babice iz jutarnje smjene skuzile rekle su da nema vise cekanja i za 15 minuta i tri tiskanja rodio se bebac! Moje pitanje glasi; pod kojim uvjetima se zena otvorena deset prstiju moze drzati u boksu cetiri sata bez nadzora i ctg-a?

treca_sreca
    21. Listopad 2017. 13:37

evo sve sam stigla, sad se može i probudit:)
    ovo nam je treća noć zaredom da spavamo u bračnom krevetu i nadam se da je to TO, da je nova rutina prihvaćena.
    Jedva sam čekala ovo, spasila sam se...
    prvu turu je doduše odspavala u kolicima od 21 do ponoć) ali onda smo u krevetu nastavili do 9 ujutro, uz jedno cicanje u 6am i to sam ja nju budila jer mi je sisa bila kvrgava i bolna, prepala sam se da ću upalu dobit ali srećom Mila je sve to razbila i razmekšala, bolje od ikoje izdajalice:)
    neusporedivo sm odmornija nego onak prebacivat ju u njen kindač (košaru).....sad kad gledam unatrag, ne znam kako mi se uopće dalo to (u biti morala sam, pa zato, tko te pita kad moraš...glupi carski )

barbs
    21. Listopad 2017. 13:54

HELLOOO CURKEEE 
    Nama je sinoc bilo veselo mojom krivicom.... hahaha pustila sam Diega da dugooo spava u nadi sa ce fino prespavati noc s budjenjem za papanje i opet u krpe, ali kod Diega to ne ide tako... od 10.30 do ponoc i pol (minimaaaalnooo) bio busan... ja sam zaspala ko top uz fen... muz je rekao da me nije mogao probuditi da ga ja ugasim pa je on to rijesio hahahahahhhaa Zbudio se oko 2.30 za papanje i do 3.30-4.00nikako da zaspiii... opet fen... i onda do 8.30 smo spavali... Nema spavanja vise navecer ahhahahahhha
    Danas je tata ostao s Diegom dok je mama bila kod kume i bilo mu je veeeeeeselo hahahahahah Rekao je da je spavao 20ak min nakon sto sam otisla i zasoao je tek kad sam se vratila oko 12.30 Srecom pa sam se izdojila...

• Bebushka
    21. Listopad 2017. 13:59

Uf buba mara, i ja imam neka otvorena pitanja, ja sam u 3 ujutro isto bila ful otvorena al su mi rekli da se beba nije spustila, a da cu to prepoznat po tome da imam nagon za tiskanjem i izmedju trudova, na kraju su mene porodili prije sljedece smjene (6:55 i 7:02) pa mi nije jasno jel se beba spustila ili su oni nesto napravili a da ja nisam skuzila?????
    Mozda se tebi isto beba nije spustila, ko laik ne pada mi na pamet drugo objasnjenje

barbs
    21. Listopad 2017. 14:01

Zastekao mooobbbb 
    *taman tjedan dana nisam krvarila..
    Dzenny, ja Diega prebacim u krevet ujutro, kad tata ide na posao... jutros sam ga prebacila oko 8-8.30 aaaaliii nije htio zaspat... Inace meni cesto zaspi na rukama nakon cicanja a kad ga prebacim u krevetic

barbs
    21. Listopad 2017. 14:02

Edit:*otvori oci i ne zeli zaspat koliko god da je kooomaaaaaa... al mu uvalim dudu i upalim fen i nekako se nakon nekog vremena uspava...

treca_sreca
    21. Listopad 2017. 14:08

barbs naj si jača :D
    jel ti to radiš screenshote svako malo da ti forum ne pojede poruku?

MY_life <3
    21. Listopad 2017. 14:17

BEBUSHKA ja sam imala bolove neprestane svo vrijeme i uvjerena sam da bi mogla roditi jer kad je krenuo izgon nisam imala nikakav drugaciji osjecajno samo sam osjetila veeeliko olaksanje...meni se cini da se njima nije poradalo jer su prije mene pet cura porodili a i od kad sam dosla u predradaonu sestra me uvjeravala da cu tek iza 7 ujutro roditi -.- opcenito ogromno razocaranje sa sestrama i doktoricom, stalno su nas omalovazavale, spustale nam i podrugljivo odgovarale na pitanja, s tim da su nam svima u predradaoni (nas tri) dale tablete za smirenje kad smo tek dosle s objasnjenjem da im ne smetamo dok ne krene porod! I jos da naglasim da mi nisu dozvolili da zovem dragog kad su me prebacili.u boks iako ima potvrdu...

treca_sreca
    21. Listopad 2017. 14:38

bubamaro, ne mogu virovat da ti ga nisu dali zvat??
    doduše ni kod nas ne može on odmah uć, dok doktor pregleda, tek onda - kad oni procijene da će porod krenit jelte
    ja sam npr došla u 1 ujutro na prijem hitni, s trudovima, pred finiš, i oko 2-ipol tako nešto kad su  me ispregledali i odlučili da idem na CR, dali su mi da ga zovem čisto da javim.....a da nisu odlučili CR, onda bi ga tad pustili.....tako da , nije ni u nas odmah da muž ulazi sa ženom i da je od prve minute tamo unutra ali ono...kad kreneš se porađat, zovu partnera unutra da dođe (ko ima potvrdu)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.