Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Veljača 2018. 09:12

Cvarke ne volim... ni paprike ahahahhaa
    Hedge, maaaaa sve se da nuciti... i ja experimentiram u jelu hahahhahaa pa sto bude bude... muz jadan proba... hahahahahahhaa nije jadan... mora 
    Ovdje vas ima toliko dobrih kuharica i slasticarki sa sr ja posramim hahahah

barbs
    06. Veljača 2018. 09:17

I me, vidim da ti curka ranije krece spavati.. tako je i D mjesec i pol isao oko 20-20:30max i sve se poremetilo... pricam o nocnom spavanju... je l kod tebe uvijek isto ili? On sada vec tj dana cca opet ide kasnije spavati i nije da se unormaliziralo nocno spavanje...
    Ja ne znam sto je s D-om... u ned je spavao cijeli dan sve skupa 3,5h cca... ako ne i vise.. noc se budio svaka 3-3,5h.... a jucer je slabije odspavao po danu i cesce se miskoljio po noci...
    CICANJE-mame koje doje, koliko x dnevno vam jedu? Svakih koliko h??

barbs
    06. Veljača 2018. 09:18

Dns sam se vagala s njime i ispada da ima cca 7800g 

barbs
    06. Veljača 2018. 09:21

Maslacak, bas fora 😍😍😍 Stolice sam nasla 😁 Bas cu pogledati za stolicu
     Hvala na info 😘😘😘😘
    Sanjchi, fiiinooo 😍😍😍

barbs
    06. Veljača 2018. 09:22

Barbi13

Sad sam stisnula cice imam mljeka,ja cu ispalit na zivce😢😢

Zasto??
    Zeleni trag- da da, bude 😉😉😉

barbs
    06. Veljača 2018. 09:22

Dzenny, zao mi je radi Alare  Brz oporavak 😘😘🤔

• Mimy
    06. Veljača 2018. 09:23

Hedgehog

Imam jedno pitanje za mame sa više djece, a i općenito vi ostale jeste li razmišljali o tome kad ćete dijete preseliti da bude samo u sobi? Mi imamo malu malu spavaću. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo kolijevku. (Kolijevka je divna krasna, bijela, drvena, generacije nećaka je spsvalo u njoj…i savršeno paše pored našeg kreveta…) Ona je njoj još taman, ali računamo da će kroz mjesec dana već biti na knap…svi kinderbetii su više manje standardnih dimenzija, 60x120, a nama je to malo preveliko. Odnosno, dok god će kinderbet biti s nama u sobi moći ćemo mu pristupat samo s jedne strane, one uže. Kad ste vi počeli djecu stavljati sami da spavaju u svojoj sobi? Kad planirate preselit dijete u svoju sobu? Zanima me čisto onako informativno 😂😂😂

Jutro! Moja L od prvog dana spava sama u svojoj sobi. Imamo baby kameru prek koje ju mozemo u noci cuti i viditi i nikad nije bilo problema nikakvih.

barbs
    06. Veljača 2018. 09:25

Srnac, jadaaaaan pas... nadam se da je.bolje 😘😘😘
    Dena, wuhuuu, bravo za V i neka si uzivala frizeru 😘😘😘😘
    Je  li se.javila Romi???(ako jesi, pardon )

barbs
    06. Veljača 2018. 09:26

Mimy

Hedgehog

Imam jedno pitanje za mame sa više djece, a i općenito vi ostale jeste li razmišljali o tome kad ćete dijete preseliti da bude samo u sobi? Mi imamo malu malu spavaću. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo kolijevku. (Kolijevka je divna krasna, bijela, drvena, generacije nećaka je spsvalo u njoj…i savršeno paše pored našeg kreveta…) Ona je njoj još taman, ali računamo da će kroz mjesec dana već biti na knap…svi kinderbetii su više manje standardnih dimenzija, 60x120, a nama je to malo preveliko. Odnosno, dok god će kinderbet biti s nama u sobi moći ćemo mu pristupat samo s jedne strane, one uže. Kad ste vi počeli djecu stavljati sami da spavaju u svojoj sobi? Kad planirate preselit dijete u svoju sobu? Zanima me čisto onako informativno 😂😂😂

Jutro! Moja L od prvog dana spava sama u svojoj sobi. Imamo baby kameru prek koje ju mozemo u noci cuti i viditi i nikad nije bilo problema nikakvih.

Super 😍😍😍😍😍

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 09:39

barbs

Barbi13

Sad sam stisnula cice imam mljeka,ja cu ispalit na zivce😢😢

Zasto??
    Zeleni trag- da da, bude 😉😉😉

Barbi,uvijek kad vidim zeleno se uplasim da nije gladna,a nismo se dugo vagale morat cu se zaletit do patronazne.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.