Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Veljača 2018. 01:00

Boja kakice- žuta, narančasta, zelena, smeđa, svjetlija, tamnija, gušće, rijeđe...moraš skupiti sve. Sumnjam da je od graška od prekjučer, ali ili je od vodenastog (prvog) mlijeka ili je duže bilo u crijevima... Mojoj je znalo biti tak kad prdne, ali u zadnje vrijeme ne. Sad ima novu foru. Kad kihne odmah i prdne. 😂
    Sretna- zaboravila sam komentirat, okvir je zakon, nije toliko dramatično skup, kad gledaš ovo sve što si navela itd. A vidjela sam na FB tako personaliziranih poklona gdje te baš oderu....
    Dena - dobro došla u hr! 😍

Barkleys
    06. Veljača 2018. 01:03

Romi

Hedge bas sam se nasmijalaza paprike i korist…a tvoja L. se isto ponasa kao i moja kao da su sestreimaju bas slicnosti po ovome sta pises
    Dena super za put i zelim ti da se sad doma odmoris psihicki i fizickineka drugi malo cuvaju V.,a ti odmori,zasluzila si nakon svega
    Sretna okvir je prekrasan

😍😍😍😍😍. Drago mi je za kilažu, jedino mi je žao za plakanje. To je ono drugo cijepljenje sa 4 mjeseca? Tvoja je Lea jel da? Koliko L nas ima 😂😂😂

Barkleys
    06. Veljača 2018. 01:12

Imam jedno pitanje za mame sa više djece, a i općenito vi ostale jeste li razmišljali o tome kad ćete dijete preseliti da bude samo u sobi? Mi imamo malu malu spavaću. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo kolijevku. (Kolijevka je divna krasna, bijela, drvena, generacije nećaka je spsvalo u njoj...i savršeno paše pored našeg kreveta...) Ona je njoj još taman, ali računamo da će kroz mjesec dana već biti na knap...svi kinderbetii su više manje standardnih dimenzija, 60x120, a nama je to malo preveliko. Odnosno, dok god će kinderbet biti s nama u sobi moći ćemo mu pristupat samo s jedne strane, one uže. Kad ste vi počeli djecu stavljati sami da spavaju u svojoj sobi? Kad planirate preselit dijete u svoju sobu? Zanima me čisto onako informativno 😂😂😂

• Amore
    06. Veljača 2018. 08:29

Jutro! Evo i nas, cudna neka noc iza nas, budila se svako malo, trazila samo mazenje, 5-10 min, i opet bi zaspala, i tako 4-5 puta..mislim da je novi zubic na pomolu, nemam drugo objasnjenje😵 Hedge , nasmijala sam se za paprike, ali vjerojatno bih i ja tako, sad cu na tvojoj gresci nauciti kad budem isprobala recept😀 .Mi smo stariju sa 2 god.stavili u svoju sobu, tako se poklopilo preseljenje u kucu, u stanu nismo ni imali drugu sobu, sama je htjela, sobe su jedna do druge, pustali smo otvorena vrata, mada mislim da je meni teze palo nego njoj, ona bila sretna..I me, drzim fige za skidanje remencica ovaj tjedan, meni je tvoja slapica bas jedan slatki veseljak😀  Mi imamo popodne kontrolu, uopce ne znam da li ide i neko cjepivo sada, ali zanima me bas koliko je narasla, i kilaza, a i da vidim sta ce nam reci za to okretanje..

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 08:35

Dobro jutro😘kavica,imali smo jedno budjenje i to je super.Cure hvala vam😘😘😘😘ja ne bi nocas spavala od brige.Dan je prekrasan pa cemo iskoristit za setnju a popodne da ce opet kisa i jugo.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    06. Veljača 2018. 08:49

Jutro! Ja se opet s glavoboljom probudila😥
    Moji su jos s nama u sobi oboje..
    Ali isto nemamo prostora da malu selimo,kad se mi preselimo..dobit ce svatko svoju sobu,valjda ce to bit uskoro.😊
    Inace cu dnevnu prenamjenit u njihovu sobu.

barbs
    06. Veljača 2018. 09:02

Juuutrooo 😘😘😘 Nije me dugo bilo... vec vidim da imam toga za citati hahaha 😂😂😂😂
    Cudna noc i iza nas... Ne znam koliko x sam mu uopce dala.jesti... znam samo sa bih se probudila i nasla ga pored sebe ahahahahaa i evo ga... on sada SPAVA

barbs
    06. Veljača 2018. 09:05

Frajer je odlucio startati oko 6 i nesto  sto ne bi bio problem da odspava noc kako treba al ajd... jucer sam mu pustila 90ml i kad je to pojeo? KAD SAM DOSLA... dala mu jesti oko 16 i nesto i sve do 19:30 su mi rekli da nije htio... I pojeo je to i iz sise... oko 21h je isao spavati... probali smo taktiku koju je Suncokretica jucer napisala.. 40min nam je trebalo hahahahhaha malo se nosali malo lezali u kreveticu... malo gledali tv ahahahahaha

barbs
    06. Veljača 2018. 09:07

Maslacak, zao mi je radi glavobolje
    SOBA-pa mi imamo samo jednu spavacu sobu... za sada je s nama ali ako ne budemo imali veci stan muz i ja planiramo spavat u dnevnom... 

barbs
    06. Veljača 2018. 09:07

Amore, znaci, krecu zubici??? Koliko ti ono ima curka, ako sam zapamtila da je ?? 6mj???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.