Cure.. evo mn nakon par dana.. u guzvi sam bila,30 stranica zaostatka 😲 stvarno ne znam da li cu stici to procitati..
Uglavno,u subotu su se A pocele oci crveniti i full je imala iscjedka,pa smo je vozili na hitnu.. dobili kapljice,nakon samo jednog zakapavanja iscjedak je nestao i oci se prestale crveniti.. doktorica je rekla da je to sve od onog virusa sto je imala,da trebamo dobro nos cistiti,jer iz nosa ide u oci..
Sad idem malo procitati.. koliko stignem,jer sam goootova.. 😤
Danas je imala dve kakice normalne...prekjucer sam jela rizi bizi da nije od graska?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
E mame pomagajte sad sam P presvukla i prdnula je a u peleni onako zelenkast trag al nema kakice,je li se i vama to desilo?
Da..
Slapa kaka 3x dnevno. A kad se ne pokaka uvijek ostane trag od prdeza 😂
Svaka pelena joj prljava.. ili kakica ili tako trag od prdeza.. bude ili zlatnozute/senf ili zelenkaste boje
E mame pomagajte sad sam P presvukla i prdnula je a u peleni onako zelenkast trag al nema kakice,je li se i vama to desilo?
Da..
Svaka pelena joj prljava.. ili kakica ili tako trag od prdeza.. bude ili zlatnozute/senf ili zelenkaste boje
Hvala ti I me😘😘kad imate kontrolu?
Leptirica.com
Da..
U cetvrtak idemo za remencice!
I jedva cekam 😥😊
Da..
U cetvrtak idemo za remencice!
I jedva cekam 😥😊
Ma bi ce to sve ok,slapica je uvijek nasmijana😍
Leptirica.com
Ej cure ja se nikako javit danas,uglavnom obavili smo kontrolu i L. ima 7 kg i duga je 63 cm,dr. zadovoljna kaze da super napreduje,samo se je L. toliko rasplakala tamo da nije prestajala,,i onda je imala temp. 37 sa 1,pa ju dr. nije htjela cjepit jer nije znala dal je to od placa ili pocetak viroze,tako da moram ic za 2-3 dana na cjepljenje ako bude sve u redu,a bit ce jer cijeli dan nema temp.,znaci bilo je od placa
Hedge bas sam se nasmijala za paprike i korist...a tvoja L. se isto ponasa kao i moja kao da su sestre
imaju bas slicnosti po ovome sta pises
Dena super za put i zelim ti da se sad doma odmoris psihicki i fizicki neka drugi malo cuvaju V.,a ti odmori,zasluzila si nakon svega
Sretna okvir je prekrasan
Da..
Barbi i mojoj to zna bit nekad,iako mojoj L. je stalno vise zelena kakica nego zuckasta ili sa onim zrncima,nekad ih ima a vecinom nema ,a super napreduje,sok mi je bio u pocetku jer sam mislila da je od gladi a ona dobivala 1200 gr.mjesecno,sad mi je to normalno ah kad se sjetim oko cega se mi mame u pocetku sve nerviramo a poslije nam postane sve normalno
Barbi sve je to normalno i mojoj zna bit zelena kakica kad jedem grasak...
Sretna okvir je prekrasan 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji