Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 23. Siječanj 2018. 14:35

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 23. Siječanj 2018. 14:37

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    23. Siječanj 2018. 14:39

Drage moje upadam ko padobranac ali vi cete znat odg. Mozda je glupo pitanje al nikako nemogu skuzit. Porodiljna naknada jel sjeda npr u 1 mj za 12 mjesec ili u 1.mjesec sjeda za 1.mjesec? Valjda ste me skuzile.🙈 neki mi skroz glupi iznosi sjedaju na racun,cas pise naknada za rodilje,cas pise naknada za njegu djeteta. A trebalo bi mi sjest i jednokratna naknada od hzzo koja iznosi isto koliko j porodiljna pa neznam jel to naknada za njegu djeteta ili ce pisat bas jednokratna naknada. Zapetljala sam sama sebe u ovome🙈

url=https://daisypath.com]

dzenny
    23. Siječanj 2018. 14:41

Rita je premedena.. 😘😘
    A je bolesna,uzasno kaslje i nosic joj se zacepi.. juce smo isli kod pedice,rekla je da je to pocetak bronhitisa,da joj redovno cistim nosic i da kuham kamilicu i stanu,da ju tako inhaliram.. ali,nazalost ona danas vise kaslje,iako se nosic prilicno stabilizirao.. sutra imamo kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce nam reci.. 
    Pa gdje su nam cure?? Violeta?? Mamsita?? Treca_sreca?? 🤔

• sretna
    23. Siječanj 2018. 14:42

maca1510

Drage moje upadam ko padobranac ali vi cete znat odg. Mozda je glupo pitanje al nikako nemogu skuzit. Porodiljna naknada jel sjeda npr u 1 mj za 12 mjesec ili u 1.mjesec sjeda za 1.mjesec? Valjda ste me skuzile.🙈 neki mi skroz glupi iznosi sjedaju na racun,cas pise naknada za rodilje,cas pise naknada za njegu djeteta. A trebalo bi mi sjest i jednokratna naknada od hzzo koja iznosi isto koliko j porodiljna pa neznam jel to naknada za njegu djeteta ili ce pisat bas jednokratna naknada. Zapetljala sam sama sebe u ovome🙈

U 1 mj sjeda za 12 mj 😊

• sretna
    23. Siječanj 2018. 14:45

I me jel tvoja mala ono imala jake grceve pa ste se nosili stalno? Ako da, vjeroajtno ti zato nece u kolica jer je navikla nosit se. Probaj mozda u sportski dio.da vidi okolo.
    Sistematski nisam nikad bila 🙈 ja sam od onih bolje da ne idem da ne nadu nesto 😂 glupo znam, al eto, ne idem ako nemam indikacija za to. Kod dr sam bila valjda samo 2x u zivotu. HB do sad me zdravlje sluzilo, nadam se da ce i dalje

maca1510
    23. Siječanj 2018. 14:48

sretna

maca1510

U 1 mj sjeda za 12 mj 😊

Hvalaaaa puno 😀

url=https://daisypath.com]

• sretna
    23. Siječanj 2018. 14:49

dzenny

Rita je premedena.. 😘😘
    A je bolesna,uzasno kaslje i nosic joj se zacepi.. juce smo isli kod pedice,rekla je da je to pocetak bronhitisa,da joj redovno cistim nosic i da kuham kamilicu i stanu,da ju tako inhaliram.. ali,nazalost ona danas vise kaslje,iako se nosic prilicno stabilizirao.. sutra imamo kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce nam reci..

A joooj, najgore je kad ih tako male uhvati kasalj i nos, a nema bas puno toga sto mozes napravit da im pomognes..

dzenny
    23. Siječanj 2018. 14:52

sretna

dzenny

Rita je premedena.. 😘😘

A joooj, najgore je kad ih tako male uhvati kasalj i nos, a nema bas puno toga sto mozes napravit da im pomognes..

Daaa.. srce mi hoce puknuti,kad se zakaslje aa ja joj ne mogu pomoci.. 😢

• Romi
    23. Siječanj 2018. 14:52

Sretna ja isto ne idem kod dr.,kod svje dr. op samo kad moram,idem samo ginekolgu 2 puta god.,i kod onkologa za prsa,vjetojatno ni sama nebi isla da nisam imala kvrzicu,al zbog svega  sta sam prosla vjerujem da bi trebalo ic barem jednom god. preventivno,zlu ne trebalo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI