Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    21. Listopad 2017. 10:16

Poznato ovo sa pohvalama 😂
    Dzenny uzivajte u kupanju ☺
    V ne vristi kod kupanja i prematanja(osim ako je gladan), al je jaaaako nemiran, pogon na sve 4, ruke i noge su stalno u zraku, jedva pelenu stavimo.
    Noktice smo rezali vec x puta, rastu ko ludi. Nismo imali pribor jer nisam mogla odlicit pa sam poslala mm po grickalicu u ljekarnu. Podvalili mu skarice za 15€ i sad mu rezem sa grickom jer su mi skarice katastrofa😣

url=https://lilypie.com]

violeta1
    21. Listopad 2017. 10:35

dzenny

Jutro.. 😉
    Kakva je noc iza vas??
    Kod moje cure nema nikakvih problema samo ako spava kod mame i tate,ali tu cim das u njen krevet oci su kao u sove 😕
    Mi evo cekamo patronoznu,pa da se napokon i okupamo.. (danas nam je prvi put da se kupamo) 😍

Kod nas je ok noc prosla...nije bio zahtjevan..mali budan, siso i spavao. Sretno s kupanje. Leon se 3 puta kupao doma do sada i svaki put deranje. A svaki dan ga prebrisem. 

violeta1
    21. Listopad 2017. 10:37

I da vam kazem, slusajte najvise sebe bez obzira na svakoga! Nama pedijatrica nije davala kremu za osip, djete se cisti i kad sam ja popizdila i trazila, dala je i evo 2 puta sam tankoo jako tanko namazala na malom mjestu (da vidim kako ce djelovat da ne bude nus pojava) i nestalo je..znaci osipa nemaaa napokon. Sad cu mu i dalje gdje ima namazat. 

dzenny
    21. Listopad 2017. 11:23

Kupanje je super proslo.. toliko je uzivala u vodi,kao da je na plazi.. 😍😍 ali necemo je hvaliti,ne znamo kako ce biti iduci put.. 😂😂

I_me
    21. Listopad 2017. 11:59

Od jutra mi je ema budna. Zaspi na sisi na 10 min, a cim se pomaknem vriska. Nece dudu,nece se nosit, nece lezat, samo da je prikopcana na sisu. Ja zedna i gladna i piski mi se. A njoj oci ko u sove. Super dan! 😥

dzenny
    21. Listopad 2017. 12:51

Moja poslije kupanja je jela i zaspala.. 😊 jos uvijek spava.. aa ja sam oprala njenu odjecu,pelene.. lijepo se najela,popila caj,pa malena sad moze i da se probudi,aa ako ne,onda ce i mama lijepo malo da spava.. 😊 

Kiki156
    21. Listopad 2017. 13:00

Kod nas klasicsn disko prije spavanja al ajde zaspao je oko 11 tu negdje, i inace mi odspava noc da se budi samo jednom (jer se prije spavanja toliko nacica da ima zaliha za noc) al nocas se budio 2,3 puta pa dok zaspe, sisa i to...nismo se bas naspavali! Sad evo opet jede, malo spava na sisi a probudi se kad legne. 
    Danas cemo opet pokusati u setnju. 😬
    Noktice smo rezali jos prvi tjedan. Patronazna je rekla da mozemo rezati kad cvrsto spava pa oprezno sa skaricama. Za sada smo rezali samo taj jedan put. 

Kiki156
    21. Listopad 2017. 13:00

Dzenny super za prvo kupanje! 😍

treca_sreca
    21. Listopad 2017. 13:16

panica

noćas smo imale sisa party i on je danas cijeli dan u pogonu, rucak , usisavanje, peglanje, divota, a u ponedjeljak ide raditi i to ima sve smjene 14-22, bas ce mi faliti, ali vec planira kako će kuhati svako jutro.

sisa party
    i bravo za muža, to se cijeni!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Listopad 2017. 13:18

violeta1

Jeste rezale nokte bebama? Nama su rekli prvih mj dana ne, a mi smo prosli i vec su mu narasli i bas zna grebat..al nekako me hvata nervoza oko noktiju..prvi put je najgore kontam. Sutra mu moram sredit
    E da netko je komentirao da i sebi mora rezat nokte…jao da vidite moje kolki su..i nit grebem malog, sve mogu, samo kad mu guzu mazem uvijek ostane kreme pod noktom 🤔 Sutra cu ih lijepo nalakirat

ja svoje režem, ne volim vidit velike nokte oko male bebe
    njoj sam rezala isto, i prije navrešnih mjesec dana jer se par puta ogrebala, baš joj dugi bili narasli kao u žene odrasle, i naravno da ću joj odrezat...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.