Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Veljača 2018. 21:16

Barbi umirem od smijeha! Ajde nek je mljekara konacno ok😂
    Oči-moji svi su imali plave do nekih 6-7 mj...Lani prešle u tamno smeđe, Jakov je imao zelenkaste al sad su neke drekastosmeđe😂😂😂 Dora ima najsvjetlije plave od njih pa cemo vidjeti sto ce bit s njom...ja imam smede a muz zelene. Ja tamnosmedu kosu a on je ko dijete bio bijel a sad ima misje sivu😂
    Lana je bila i ostala crna, Jakov je roden crn a sad je skiro pa plav, a dora je crna i vidjet cemo kakva ce ispast na kraju😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    04. Veljača 2018. 21:18

Super za Emu, ime 😘😍 Dobar teeekkk 😉😉😉😉😉😉😉😉
    Boja ociju-na pocetku plava i sad sve tamnija... muz ima plave, a ja smedje... moja family je sva izmjesana: plave, zelene, smedje... kod njegovih ili plave ili smedje samo nona ima zelene 

barbs
    04. Veljača 2018. 21:20

Aurora, Una preslatka i super za napredak😘

Marijana12345
    04. Veljača 2018. 21:42
    barbs
    04. Veljača 2018. 22:12

Kod nas je 50-50 😂😂😂😂😂😂

luce <3
    04. Veljača 2018. 22:19

Meni je N danas oduzela 5godina zivota... Presvlacila sam je na prematalici i taman gotove, oblacim joj gace za kukove i ona povrati ali ne bljucne nego joj se napune usta i nos i pocne se gusit, ja brze bolje je zgrabila nagnula je glavom prema podu i lupkala po leđima... Ja vam to ne mogu opisat, posli je plakala sigurno jedno 20min nismo je mogli smirit a ja jos ne mogu doc sebi... Cila sam se tresla... I nakon toga samo oce na ruke, place cim je spustim... Njezin pogled od gusenja mi ne izlazi iz glave.... Srecom dobro i brzo sam reagirala pa joj nije nista osim sto se poplasila...
    Drago mi je da je Jakov bolje...mame koje ste uspile ukrast malo vrimena samo za sebe svaka cast, trebamo si to priustit tu i tamo... 

kleaiva
    04. Veljača 2018. 22:26

Kod mene je mir od pol 9...svi spavaju a muz i ja pijuckamo bambus😊
    Joj luce moja Dora se vec par puta tak na cici gusila vec da ja ne vjerujem kak je to moguce😔😔😔 hitno okretanje na bok i trbuh pa lupkanje...UZAS ZIVI! Kuzim te skroz!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Romi
    04. Veljača 2018. 22:30

I_me

Barbs- neka si i ti danas zdimila i popila kavu i obavila shoping 😆😊
    Aurora- una kao i uvijek 😍🍬🍬
    Kleiva- drago mi da je malenom ok!
    Maslacak-kako proslo klanje? Jesi ti pisala da imate kolinje danas? Ima cvaraka? 😂😂
    Boja ociju- Ja imam tamno plave/sive, muz svjetlo smedje sa zelenim. Cijela moja familija ima plave i cijela njegova osim njega i svekra.
    Slapa ujutro ima sive a navecer su joj zute oko zjenice i okolo plave.
    Sva je na muza i bas bi da barem ima moje oci. Bar nesto ma mene. Osim sto ima nozne prste na mene i tu se uopce nije usrecila 😥

I me i moja je sva na muza,moja ima cak i njegove prste na nogama i ja sad gledam kakve ce boje oci imat,rodila se je sa plavima,ja imam zelene a muz smede i sve se bojim da ce smede prevladat,al jos se nadam sa ce bar to imat moje 

• Romi
    04. Veljača 2018. 22:51

mamisita27

Romi jesi bila na karnevalu? Kako je bilo?

O Mamisita pa nema te danas,ili sam nesto preskocila,sta radi K.....jesmo bili smo na karnevalu,u Opatiji bude ok,jer je manji pa je meni bolje, brze prode,malo se nasmijes,uvijek Šajeta vodi program i super je,ziva sprdnja,i fora mi je "kukalka",kao alka u moru,uvijek umirem od smijeha onima sta pice po vodi u ovo doba,ima da im se ona stvar smrzne...L. je samo gledala sve je sareno i njoj zanimljivo,a najbolje mi je bilo oni baloni sta se prodaju,ja reko sad kad vidi bit ce joj super,kad ona balone nije ni pogledala nego je gledala u kosaru punu bombona,tako sam se nasmijala,reko zna mala da od balona se nece najest,bolji su joj bomboni 

• Barbi13
    04. Veljača 2018. 23:58

A joj Luce sva sam se najezila,al bitno da je sve ok😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.