Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 23. Siječanj 2018. 02:12

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Senoritakova
    23. Siječanj 2018. 07:28

Jutro curke, evo kavica se pije. Dobro pa mi je muž donio kuhalo u bolnicu. Pijem tursku onu iz vrecice jer nes moram sa mlijekom, a nesmijem. 
    Kupila sam rižino mlijeko ali nije me okus očarao😆
    Rita je prihvatila bočicu i to nakon sto smo kupili okruglu dudu, koja podsjeća na bradavicu. 
    Sad se vidi da joj je trebalo vise hrane. Posisa obje sise i jos popije 70ml Ad..
    Od jucer smo dobili 40g😬😬

Senoritakova
    23. Siječanj 2018. 07:30
    Mama pije kavicu i kreće uciti dok bebili spava
    Mama pije kavicu i kreće uciti dok bebili spava

• Dena1009
    23. Siječanj 2018. 08:01

Senoritkova bas lijepe vijesti za dobro jutro 😃😃  Kad idete kuci? Turska iz vrecice 😮 To nosam ni znala da postoji 😅 Ja nes i kapucino i sve pijem sa vodom, ne sjeda mi previse mlijeka bas dobro na zeludac. Uvijek stavim onda onak malo mlijeka ko kad se u kavu stavlja.
    Mi danas opet putujemo, mm ide u kliniku kod zubara pa idemo sa njim. Da budemo malo skupa makar u autu. A V ce dobro doci te krace rute da se privikne za put.
    V se probudil, okrenul na trbuh i sam pronasao igracku i kad sam se ja probudila on je vec imal show.
    E curke, meni  se zadnje vrijeme svi moguci javljaju, sa pitanjem kad dolazimo, jedva cekaju da cuvaju V, a dobro znam od toga svega da ce ga najvise baka i deda cuvati jer vecina ocekuje da im ja dovedem k njima da oni cuvaju. Svejedno mi je  jer sam se priviknula i dobro se snalazim sama sa njim. Priznam  da ce mi dobro doci baka servis malo da nakon 5mj odem do frizerke il na kavu s frendicom onak solo. 😊Samo sam htijela reci da mi se lagano 💩💩 od tih obecanja.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    23. Siječanj 2018. 08:04

Senoritakova

Jutro curke, evo kavica se pije. Dobro pa mi je muž donio kuhalo u bolnicu. Pijem tursku onu iz vrecice jer nes moram sa mlijekom, a nesmijem.
    Kupila sam rižino mlijeko ali nije me okus očarao😆
    Rita je prihvatila bočicu i to nakon sto smo kupili okruglu dudu, koja podsjeća na bradavicu.
    Sad se vidi da joj je trebalo vise hrane. Posisa obje sise i jos popije 70ml Ad..
    Od jucer smo dobili 40g😬😬

Ej, drago mi je da je bolje. I za bočicu. Koju dudu ste kupili? Onu medo dudu? 
    Sretno s učenjem. Uh, rižinoo. Probaj i  bademovo. Možda će ti to biti bolje. Držite seee. 

Kiki156
    23. Siječanj 2018. 08:43

Senoritakova, super za kavicu i dobre vijesti o napretku i za dudu! Ja isto samo tursku mogu bez mlijeka, ness volim al mi je bez mlijeka odvratan. 
    Dena, jel se Viktor voli voziti u AS? I super za okretanje! Vito se okretao s trbuha na leda i mi smo bili odusevljeni a na kraju nam je doktor rekao da je to prerano za takve okrete i da to ne bi smio sada 😕 Tak da ga vise ne poticemo na okretanje 😂

Kiki156
    23. Siječanj 2018. 08:44

I da, Dena, za sisanje -neeeemoj predivna ti je kosa! Ja da imam takvu samo bi vrhove odrzavala 😂 A kako si se mislila sisati?

Senoritakova
    23. Siječanj 2018. 08:46

Ma kupili smo novu dudu za bocicu, tu okruglu. 
    A probat cu jos od zobi mlijeko, bademovo nesmijem jos dok nestignu nazali testiranja za ostale alergene..

• Dena1009
    23. Siječanj 2018. 09:23

Kiki da u AS je, znaci u jajetu, da ne bude zabune😉 Jucer sam bas citala upitstva od os AS ove sta ide od 9kg, pa si mislim da cemo i nju uskoro poceti koristiti. Jos 2-3kg nam fale. Za sad je ok u voznji, nadam se da ce sve dobro proci.
    Mislila sam neku drasticnu promjenu, osisat na bob i ofarbat u crveno/ljubicastu, al vjerojatno cu odustati. Zadnji put sam je nakon Uskrsa skratila dosta al je vec narasla. Budem vjerojatno samo oblikovala jer sad vec onak visi bezveze ako je ne sredim, a bas nemam previse vremena za to.
    Inace sta se kave tice, ista sam, turska jaka, bez secera, bez mlijeka mi pase, a u sve ostale moram malo mlijeka, al opet ak je sam na bazi mlijeka mi ne valja.

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 23. Siječanj 2018. 09:24

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI