Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    05. Veljača 2018. 01:37

Sanjchi sad je dobro, zaspala je oko 22 a do tada bi je jadnu uhvatilo neutjesno plakanje... Bas mi je bilo milo... Znala se ona meni prije zagrcnit, al ovo je bas gusenje bilo, grozno...virujem da ste se i vi poplasili kad je krenila L padat, srecom nije nista bilo...

• sretna
    05. Veljača 2018. 08:27

Luce mrvica mala, bas mi je zao :( sok i za nju i tebe!

Maja 3
    05. Veljača 2018. 08:27

Oboje su budni,a tek je 8 ujutro🔫🔫🔫🔫
    Nema kave danas za mene
    Znam da sam trebala nesto iskomentirat..al citala sam jucer a nisam stigla odmah pisat

Barkleys
    05. Veljača 2018. 08:28

Jutro. Kavica se pije. L pod vrtuljkom. Ajme, obožava ga. Pod njim može biti i 20tak minuta. Ono baby gym i viper može, ali moraš biti u sobi, svako malo joj se obratiti, zazvečkat s nečim. To je super ako imam posla po sobi, ali vrtuljak je ipak za kavu. 😂
    Luce, Sanjchi ajme, ma bitno da je sve okej. I moja se zna zagrcavati, da joj oči zasuze, svaki put mi je trauma. Pričala mi je mama da je njena susjeda dizala malog od 5.mjeseci i njegovom glavom lupila iza sebe u štok. Mali pao u nesvjest. Sve je bilo u redu, samo je imao čvorugu. Ali je žena još 3 dana plakala. 😥

Maja 3
    05. Veljača 2018. 08:28

Mali se budi svakih 2 sata vec drugu noc za redom..das mu dudu spava..taman zaspim..pa ispocetka

Barkleys
    05. Veljača 2018. 08:29

sanjchi255

Ne mogu spavat😣😣😣
    Evo jedna fotka da ne pricamo samo o bebama😝
    Moja treca ljubav (poslije male i mm)…ove godine ce napunit 7 godina😊

Ajme, baš je slatki. Još super fotka, sunce i sve. 😍

barbs
    05. Veljača 2018. 08:40

Juuutrooo 😎 Mi od 7 budni 😁 do 8 se izlezavali. Noc je ok prosla. Upravo je u gymu a ja koristim priliku da jedem na miru, a kad pomislim prati sudje vec ce on krenuti s buuuukom i galamom hahahH

barbs
    05. Veljača 2018. 08:46

Jmeeee curke, vjerujem vam da ste dozivjele sok.... kad se meni prvi put D zagrcnuo jer jr halapljivo jeo, htjela sam istrcati vani i po nekoga na hitnu. UZAS ZIVI... oduzmu ti 50g zivota... i onda se opekao.. pa prosli petak stavim jaje na pod, on se zaljulja i okrenulo se tako da mu je glava bila prema dolje... privam ja frendici a ona meni: 

barbs
    05. Veljača 2018. 08:48

"B, pricekat cemo da D pocne pricat pa da otkrijemo sta mu sve radis!" HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
    dns je divno vrijeme... bas si razmisljam da sredim sve sto trebam prije nego idemo u setnjicu😍😍😍
    Tako je, Luce, trebamo izdvojiti vrijeme i za sebe ako ne, prosvikat cemo hahah

Kiki156
    05. Veljača 2018. 08:52

Dobro jutro! 
    V jucer nikako zaspati, do 22 je bio budan (inace vec u 20 spava na veliko).  Budni smo od 7:30 i to je super 😅 
    Maslacak tebi je koma jer su u 8 svi budni? Blaaaago tebi! Ja kad spavamo do 8 slavim 😂😂
    Luce, znam kako ti je! Tako sam i ja dozivjela sok, V je bio u baby gymu, ja si taman uzela kavu i SRECOM da sam ga u tom trenu pogledala a on sav crven na podu, ne moze udahnut, zagrcnuo se! Umrla sam tada, uzas! 😱😱 
    U subotu frendica slavi rodendan i to ce biti prvi put da navecer negdje idem. U 20 je vecera i ne znam kako cu stici, pogotovo jer V u zadnjih par dana zeza navecer!  A ako bude budan moglo bi biti drame... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.