Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    05. Veljača 2018. 09:03

V je isti tata. Toliko su slicni da svi samo o tome pricaju! Bas su slika i prilika. Smeda kosa, smede oci, a na mene ima 1 nozni prst, jedini koji mu ne stoji ravno 😂Ja sam plava i imam zelene oci, a oni su tamni. Jedino V ima velike smede oci, a mm ima manje oci, vise kose nekako pa se zezamo da ima otvor ociju na mene 😂

• Romi
    05. Veljača 2018. 09:11

Jutro i L. je danas budna skoro od 7 sati,pojela i malo zaspala i u pola 8 gotovo idemo dizanje,nema kave na miru.
    Mamisita dodi druge god. na kaneval,ovaj Opatijski je pun mama i beba,baš ih ima puno.
    Cure ajme koma s tom djecom kad se počnu gušit i padat ali super  je kad sve završi dobro,a ko zna šta nas sve još čeka.

• Romi
    05. Veljača 2018. 09:18

Ajme otkad se L. počela okretat to je za poludit,koliko sam sretna toliko više ništa nemogu napravit od nje,neće više da bude na leđima odmah se okreće na trbuh i onda hoće da ju ja okrenem nazad na leđa jer još nezna sama ,i to tako može trajat cijeli dan i ako je ne okrenem odmah počne plakat,neće uopće da se više igra na gymu sa igračkama samo bi se okretala ,nadam se da će uskoro savladat vraćanje i natrag inače neznam šta ću 

Barkleys
    05. Veljača 2018. 09:20

Kiki, otvor za oči 🤣🤣🤣🤣
    Moja je ista ja, samo što sad ima plave oči, ali pretpostavljam da će imati smeđe na mene na kraju. Jedino na tatu ima uši, nisu čak ni toliko klempave, već su jednostavno velike! Ja imam jako male uši, a imam osjećaj da će me L po veličini ušiju preteći. 😂😂😂😂

• Romi
    05. Veljača 2018. 09:23

Mi danas imamo pregled u pola 12 i cijepljenje,sve se bojim kako će bit popodne nakon vaše priče kako su nervozni poslije inekcijei neće ništa,prvo cjepljenje je prošlo ok al ovog se bojim,vidjet ćemo popodne šta će bit 

Jel Dena stigla u Hr.,nadam se da joj je put prošao ok

barbs
    05. Veljača 2018. 09:24

Ahahaa, dooobraaaa si Kiki, ali i mi slavimo ako doguramo do 8h... u zadnje vrijeme u 7:30 smo vec u dnevnom...  A tako je bilo lijepo nekoc ahahahhahhahaa Sreeeeecom pa si ga na vrijeme pogledaaaalaaa  A to za odlazak na rodjendan, znam kako ti je... muz lako odustane kad ga krene uspavljivati.... drzi ga 10ak min i kad ne uspije mi ga da, meni zaspi odmah i onda: jooojj, vi

barbs
    05. Veljača 2018. 09:26

*Joj, vidis, tebi to ide bolje nego meni!! Pa se ljutim na njega jer sam mu rekla da ja nista ne mogu navecer dogovoriti... neko pice na sat vremena, dva, dok on moze  i nek se potrudi hahhaha

Maja 3
    05. Veljača 2018. 09:27

Kiki ,koma mi je jer volim kad mi se bude svaki u svoje vrijeme.
    Ovako mi oboke leze na krevetu dok ih presvlacim..drugi obavezno dreci..pa smiruj..pa dorucak maloj..mali vristi..pa kasicu njrmu..ona skace mi po glavi..pa rucak..i ode jutro a ja se ne stignem ni okrenut🤣

barbs
    05. Veljača 2018. 09:28

Romi, sretnoo! Javi nam se 😘
    D se stalno mijenja... a ima nesto na mene nesto na tatu... ma on je sav svoj 😍😍😍😍😍

• Romi
    05. Veljača 2018. 09:48

barbs

Romi, sretnoo! Javi nam se 😘
    D se stalno mijenja… a ima nesto na mene nesto na tatu… ma on je sav svoj 😍😍😍😍😍

Tako i mm kaze nije ona na nikoga ona je svoja a sav je ponosan kako slici na njega samo nece priznat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.