Jutro cure
Lakse mi je kad vidim da sve vise manje prolazimo kroz isto,samo je mamama sa vise djece jos teze ili npr. tebi Sanjchi koja nisi odmah u gradu,meni ce bit malo lakse kad krenem sama sa L. ic sa autom,onda mogu kamo hocu,do grada ili setat uz more
Jel ima koja mama blizu Dubrave u Zg. da dogovorimo spoj,ja sam skoro svaki drugi vikend u zg.....a sa Barbi mora past kava u Ri.
Dobro jutro😘😨😨😨kavica ponadala sam se da ce spavat a na kraju sipak,od tri je pocela zajeb...😱😱😱😱
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jel ima koja mama blizu Dubrave u Zg. da dogovorimo spoj,ja sam skoro svaki drugi vikend u zg…..a sa Barbi mora past kava u Ri.
Kava i setnja uz more😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Madlacak i ja bi cistila snijeg zavidim ti,bas volim to,tako se dobro poslije osjecam,na svjezem zraku i malo fizickog rada ,kud ces bolje
Jutro, cure! Opet kisa i jak vjetar, opet osudjene na 4 zida😩,ali danas konacno svi doma na okupu, pa je milina😀 Hedge, potpuno te razumijem za stalkanje, ja u selendri zivim, i dok radim brzinski odem u kupovinu, ni ne gledam ljude da mi se ne bi obracali, i pocinjali dosadne spike, jer uvijek zurim, kuhati, spremati, voziti curku na trening i sl., a sada kada odem, sve polako, jedva cekam bilo koga sresti, pa makar pricali o vremenu,s prodavacicama bliska totalno, smijali se neki dan muz i ja, kao ocajnica😀..Susjedi mi svi 70+, i svekiji mi blizu, ali s njima nismo previse bliski, nisu zainteresirani previse za djecu, ono pogledaju ih malo, pridrze malu par minuta,ali im je teska, ili samo mene zeli, pa im krivo, a realno,pogledaju ju svakih 10 dana malo, naravno da joj nisu poznati..
Jel ima koja mama blizu Dubrave u Zg. da dogovorimo spoj,ja sam skoro svaki drugi vikend u zg…..a sa Barbi mora past kava u Ri.
Kava i setnja uz more😘😘😘
Moze Barbi,samo da se ovo vrijeme proljepsa,evo kod mene leprsa snijeg
Sta se tice peseka, mi smo u pocetku gym stavili u vrtic, jer su mu njene igracke bile jako napete, htio ih je uzimati, ali sada je sve ok, pustim ju i na podu, on joj vise nista ne dira..Oblize ju povremeno i pronjuska, pogotovo pelenu😀, ako bas vidim, obrisem rukice vlaznom, ali nisam jako opterecena, ne smeta mi previse, ne steriliziram..i dlaka naravno se uvijek neka nadje i na njoj, ali protiv toga ne mozes, mada 2 puta dnevno usisavam( tj.jednom ja,jednom robot)
Romi jaaaaa, ja sam trenutno izmedju dubrave i dubeca tako da slobodno se javi kad si blizu
Pa mozemo i potanko utanacit sve oko kave iz trsta
Jutro curke!
Ja sam se urekla sinoc jer se K probudio u 2 i sisal do 3 al je srecom zaspao na sisi pa sam ga pospremila u kinderbet samo. I ponovno se probudio u 5. Daklem…😂Tolko o mojim procjenama, a vec mj dana sigurno se nikako ne budi po noci…Doduse, poslije je spavao do 8.30.
Kako ste vi?
Sanjchi, i ja cekam ljepse vrijeme i ne volim uopce ovaj snijeg, ali nekoliko dana ne skodi za izlezavanje …
Dzenny, nadam se da ce Alara biti bolja. Citala sam da se nekoj djeci zastopaju ti ocni kanalici i to treba grublje masirati, ako je to to. Jesi trazila misljenje pedijatra?
Ne znam ostalo sta sam procitala…
Sta dns kuhate? Ja cu pohati pilece snicle i napraviti spinat i uz to stavit salatu od cikle. A sutra sam mislila lasagne bolognese. I jos cu ponovno napravit pilecu juhu za pon i uto pa cu saml zakuhat a u pon leso meso iz juhe i kuhanu mrkvu, brokulu i cvjetacu. To prelijem domacim maslinovim uljem i malo soli i bude mljac!😁
To i ja znam skuhat ovo juhom od piletine ili junetine sa povrcem,jako volimo to,ja sam isto mislila danas pilece snicle i nesto uz to....mi uglavnom jedemo piletinu,ribu i povrce,rijetko neko peceno meso,tipa svinjetina,to jedem samo kod svojih kad dodem
Sortiraj odgovore
Najstariji