Maslacak, fiiinooo!!!
Sretna, sr* za muza
Mamisita, i dalje peglam... ili uvalim svekrvi hahahahhahaha Stavim kod nje susiti kad je lose vrijeme i onda.kazem: a mogli biste mi ispeglat. ahahhahahahhahahahhahaa Ona to voli 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Romi, zao mi je sto nemas nikoga u blizini... Moje su sve tu negdje al ponekad je tesko naci vremena..
njima, a ne meni hahaha (sala!) I ja dosta cesto pobjegnem sama al preporodim se kad se druzim s nekime...
Diego je u krevetu od 20:10 Bilo je malo drame, ali nista nasprem ova 3 dana..
E da znsm da sam jos neszo htjela komentirat-peglanje..
Ako se susi vani na striku onda peglam jer bude zguzvano i kruto.
A kad susim u susilivi onda ne peglam.. bude mekana roba i samo ju slozim
Moje frendice nikad ne pegla bas radi susilice dok moja sveki da... ja ne bih 😂😂😂😂
Romi, super za okretanje!
Cekam da harambasa zaspi i idem si bambus natocit. 😁
Gdje je Violeta???
L i ja smo danas preskocili trening zbog snijega
Socijalizacija? Sta je to?? 😩
Od iduceg tjedna smo slapa i ja same od 07-20h.
I sutra muz trebao radit do 13h i rekla sam mu da kad dodje kuci da cu sama do grada i na kavu da malo proluftam mozak,a muz sutra radi ipak popodne 😥😤.. tak da,mozda cu na proljece sama nekud..
Danas sam bas neka u kurcu,umorna sam. Cak sam se i rasplakala.. glupo vrijeme,stalno jedno te isto..
Kad ce vise sunce i toplo i kratki rukavi i more da mozemo skitat kak spada..
Potpuno suosjećam. Baš sam iija takva danas. Ja kad uspijem izaći van s kolicima i sjest solo na kavu prisluškujem rude razgovore. Čisto da čujem druge glasove, odrasle razgovore i probleme... 🤣🤣🤣
Socijalizacija? Sta je to?? 😩
Od iduceg tjedna smo slapa i ja same od 07-20h.
I sutra muz trebao radit do 13h i rekla sam mu da kad dodje kuci da cu sama do grada i na kavu da malo proluftam mozak,a muz sutra radi ipak popodne 😥😤.. tak da,mozda cu na proljece sama nekud..
Danas sam bas neka u kurcu,umorna sam. Cak sam se i rasplakala.. glupo vrijeme,stalno jedno te isto..
Kad ce vise sunce i toplo i kratki rukavi i more da mozemo skitat kak spada..
Potpuno suosjećam. Baš sam iija takva danas. Ja kad uspijem izaći van s kolicima i sjest solo na kavu prisluškujem rude razgovore. Čisto da čujem druge glasove, odrasle razgovore i probleme… 🤣🤣🤣
Prejaka si 🤣🤣🤣
Hahaha Romi sad vidim ovo za dućane i slušanje razgovora... Meni je problem što recimo kad meni paše kava (12-15) jer L spava malo tko može piti kavu.Jer svi rade. Svi bi da se vidimo poslije podne, a ono, to mi je pak tlaka, skakat dojiti u drugu sobu, i kaj, ako mi muž radi, ostavim goste solo 🤣🤣 tad već ono lagano se spremamo za spavanac i slično...pa bi i L počela šiziti...a u ovom kvartu baš i ne znam puno ljudi, a kamoli novih mama...premda škicam jednu isto svaki dan pije kavu s kolicima...možda joj priđem...hahaha...
Nama je danas bila puna kuca gostiju i bas me malo umorilo, al bar sam se malo socijalizirala jer i ode je 2 dana kisa i nismo bile vanka pa smo lude u kuci 🤣
Sutra idemo u St u lesninu potrazit ponudu za kuhinju za stan i vodimo N, nadam se da ce bit dobra ko i zadnji put
Peglanje ja jos uvik peglam iako je roba iz susilice, ne znam zasto to jos radim 😂 malo mi posla 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji