Hej curke cijeli dan cituckam po malo i onda na kraju dana vise nis ne znam sta sam procitala. I ja prijavljujem bjezim od kuce raspolozenje. Sinoc u dva ujutro skakala po lopti i plakala. Od utorka od kad se cijepio je bas kenjkav i puno se budi. Danas je ok. Sutra idem frendici na rockas i veselim se tome ko beba zvecki. Cak sam kosu oprala 😀
Idem doduse na sat i pol jer muz navecer ide radit ali bolje ista nego nista..ehh a jos nedavno mi nije bilo dosta do 6 ujutro 😀
Iako sam se izživjela i naizlazila na najjace ipak mi fali vise socijalizacije i druskanja.
Danas se moj T prvi put okrenuo sa trbuha na leđa..bas me razveselio😀
Ja jos uvijek peglam robicu. Sad fukam muza da uzmemo susilicu i onda vise necu peglati.
Bebushka cure su medene..vidim razliku.
Maslacak stalno nas mamis s necim finim,jesu li to slani keksici
Jesu,s svjezim domacim sirom.
Mamisita ja jos uvijek peglam,iako mi svi govore da vise netrebam,al posto nrmam susilicu nekako mi je roba meksa kad ju popeglam
Barbs nazalost stvarno nemam nikog u blizini od prijazelja ni svojih,imam samo tu jednu zensku malo blize isto tako nekih 10 min. od mene autom, upoznala sam ju kad smo skupa rodile al nemozemo se bas cesto druzit,toliko mi nekad fali razgovor sa odraslim ljudima da svaki dan setam do Bipe i Spara koji su u blizini samo da vidim druge ljude i mozda sa nekim popricam,znam da mozda zvuci jadno al tako je kad se preselis u drugi grad bez ikog svog i prijatelja,a susjedi bas nisu druzeljubivi,jedva cekam sunce i ljepse dane bit ce sve drugacije u nadi je spas
Maslacak to je fino,samo treba casa pive uz to
Sad se idem tusirat i nadam se da me nitko nece barem sat cremena dirat i zvat da mala place,i nakon tog bi bilo dobro kad bi mi L. vec spavala a ja uz casu pive i tvoje keksice gledam film ko Mamisita al bit cu sretna ako se uspijem na miru i oprat
Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska
Hvalaa 😘
Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska
Nisam iz Zg. ,zivim u Ri. ustvari vise izmedu Ri. i Opatije spadam pod Kastav
Joj pas.. kako svaku vecer u 9 stavljam spavat, ako idemo slucajno u 9:15, on vec stoji pred vratima spavace sobe i pilji u mene kao idemo vise spavat???!! 😂😂😂 i onda jedno 800000x hoda oko kreveta i lupka noktima o parket i treba mu 3 dana da se namjesti..
Moj laje jedino na terasi i po lavezu vec znam tko stize 😥😂
Jedino puno sanja pa cvili i hrce..
Jednom je nesto sanjao, poceo lajat, 3 ujutro, laje na terasu, mi ga pustili.. izasao van, gleda lijevo desno i vidis da je izgubljen.. nakon par sekundi se skulirao, pogledao muza i mene i pokupi se opet spavat.. pa ti sad budi pametan koji mu je k? 😂
Romi, super za okretanje!
Mamista, bla-go-ti-se! Mislim da kad D bude NOC odspavao ujutro cu se napit... a psic... ah jooojj 😂😂😂😂😂😂😂😂 k'o djeca 😂
I me, preslatka buhtlica! 😍😍😍 A za sveznalicu?? Boooo 😂😂😂😂😂 a tvoj pas.. hahahaha... zajjjj*... .ali i Rubi ponekad laje... pitaj se zasto... nesto vidi, nesto cuje i javlja
Sortiraj odgovore
Najstariji