Barbs super za druzenje kod frendice,meni jako fali drustvo ovdje,nemam nikoga blizu za popit kavu i samo porazgovarat,jos sad kad kisa pada vec 2 dana,poludit cu u kuci samo sa L. vodim monolog dok muz dode sa posla,za svisnust
Maslacak bravo za muza,lijepo je to kad te malo zamjeni
Bebushka curice su preeeslaatke
Moja je isto umorna nakon sat/sat i po i onda mora bar 15tak min odspavat, to ako smo u kuci...
Snijeg obozavaaaam, ali kod nas padne jednom u 10 god
Sanjam o jednom zimovanju, ali muz ne zeli ni cuti, on ga mrzi.
Pustanje da place, ne prakticiram. Probali jesmo ali izdrzali 10 minuta, ne mogu to. Zaspala bi sigurno nakon nekog vremena od iscrpljenosti ali ja nemam srca za to.
Hvala romi, Nema nista sladje od bebe koja spava
Suncokretice moje komodno izdrze i 3,5-4 sata bez spavanja, evo ona sta se probudila u 14:30 je sad zaspala s bocom...nekad se isto snervaju pa ih moramo nosit il skakat na lopti al najcesce boca ili kolica, znaci one tetre u kolicima sluze ko rampa za bocicu i tako zaspu pijuci kasnije samo maknem bocu, bebu ne diram...naravno da bi strucnjaci rekli da je to uzas al funkcionira
I prijavljujem da smo danas prvi put pili rizolino na maminom mliku iz mam boce s x rupicom, super su prihvatile, jos cemo dva dana tako da vidimo oce bit reakcija...
Kuzim logiku da hrana ne ide na bocicu al i ja volim cokolino takve konzistencije da se moze pit pa mislim da je to
Bebushka, stvarno su preslatke😍😍 Meni su isto blizanci bili zelja, ali prvi, ili nakon nje, sad vise ne bih😀 I da te utjesim za kolicinu AD, mi kako smo uveli dohranu, izbacili dvije boce, tako da se sada puno sporije trosi..Tusiranje kod nas ako smo same, a najcesce jesmo, izgleda tako da dovucem kolica do kupatila, ni ne udju skroz, jer je malo, ali mi je odmah na dohvat ruke, pa joj svasta pricam i javljam se, brzinski obavim, i ona je uvijek vesela, svidja joj se zvuk vode, valjda..Jos nam se i pas uvali, tako da ja jedva iz kade izadjem😰
Barbs, super za napunjene baterije, i ja sad cekam frendicu, L ce ubrzo zaspati, i natociti cemo si po casu vina..Dva dana pada kisa, nismo bile vani, moji zauzeti po cijele dane, treba mi malo socijalizacije..
Socijalizacija? Sta je to?? 😩
Od iduceg tjedna smo slapa i ja same od 07-20h.
I sutra muz trebao radit do 13h i rekla sam mu da kad dodje kuci da cu sama do grada i na kavu da malo proluftam mozak,a muz sutra radi ipak popodne 😥😤.. tak da,mozda cu na proljece sama nekud..
Danas sam bas neka u kurcu,umorna sam. Cak sam se i rasplakala.. glupo vrijeme,stalno jedno te isto..
Kad ce vise sunce i toplo i kratki rukavi i more da mozemo skitat kak spada..
Sortiraj odgovore
Najstariji