Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Veljača 2018. 21:45

Hedgehog

Hahaha Romi sad vidim ovo za dućane i slušanje razgovora… Meni je problem što recimo kad meni paše kava (12-15) jer L spava malo tko može piti kavu.Jer svi rade. Svi bi da se vidimo poslije podne, a ono, to mi je pak tlaka, skakat dojiti u drugu sobu, i kaj, ako mi muž radi, ostavim goste solo 🤣🤣 tad već ono lagano se spremamo za spavanac i slično…pa bi i L počela šiziti…a u ovom kvartu baš i ne znam puno ljudi, a kamoli novih mama…premda škicam jednu isto svaki dan pije kavu s kolicima…možda joj priđem…hahaha…

Ti ko neki stalker 😄

Barkleys
    02. Veljača 2018. 21:45

E a sretna,neznam što  bi ti rekla za Njemačku...uh uh uh. Bome, ja koliko god da sam solo preko dana, navečer se podružim s mužem. Mislim nije nije neko extra druženje, najčešće se svodi na to koliko je puta L kakala, što je danas napravila, koju bolest mislim da sad ima itd. 🤣🤣🤣 Ali realno, ako itko može, možeš ti to ishendlat. Tako da...držim fige. 😍😍😍😍

luce <3
    02. Veljača 2018. 21:46

Hedgehog

Hahaha Romi sad vidim ovo za dućane i slušanje razgovora… Meni je problem što recimo kad meni paše kava (12-15) jer L spava malo tko može piti kavu.Jer svi rade. Svi bi da se vidimo poslije podne, a ono, to mi je pak tlaka, skakat dojiti u drugu sobu, i kaj, ako mi muž radi, ostavim goste solo 🤣🤣 tad već ono lagano se spremamo za spavanac i slično…pa bi i L počela šiziti…a u ovom kvartu baš i ne znam puno ljudi, a kamoli novih mama…premda škicam jednu isto svaki dan pije kavu s kolicima…možda joj priđem…hahaha…

Ovo zvuci ko pocetak udvaranja 😁

Barkleys
    02. Veljača 2018. 21:47

sretna

Hedgehog

Ti ko neki stalker 😄

A da jesam. Hahhaha. Prođem klokanicu, vijesti, sve društvene mreže kroz 10min i onda još malo prodajem zjake na kavi. 😎😎😎

• sretna
    02. Veljača 2018. 21:48

Hedgehog

E a sretna,neznam što bi ti rekla za Njemačku…uh uh uh. Bome, ja koliko god da sam solo preko dana, navečer se podružim s mužem. Mislim nije nije neko extra druženje, najčešće se svodi na to koliko je puta L kakala, što je danas napravila, koju bolest mislim da sad ima itd. 🤣🤣🤣 Ali realno, ako itko može, možeš ti to ishendlat. Tako da…držim fige. 😍😍😍😍

Ma.lako za druzenje, nego njih dvoje uspavat navecer, a L se nikad ne spava 😂 ja ga pitam kad idemo spavat, on kaze sutra 🤣🤣 pa jos ak se obojica budu budili nocu..ovak muz hendla starijeg, a ja P.

Barkleys
    02. Veljača 2018. 21:50

luce <3

Hedgehog

Ovo zvuci ko pocetak udvaranja 😁

Hahahha. Da, da, možda da joj napišem pismo pa zamolim konobara da joj odnese 😂😂😂😂

• Srnac
    02. Veljača 2018. 22:11

Hedge posalji joj cugu pa nek konobar onako filmski pokaze na tebe 😀
    Uf curke vjerujem da vam je tesko..i ja bi prolupala da sam cijeli dan solo..kao i da mi muz ode na 3 tjedna..sretna svaka cast.
    I me buhtlica je medena 😍

• Dena1009
    02. Veljača 2018. 22:21

Romi tako ti je i meni, nigdje nikoga. Eto znam jednu zensku i bas smo danas otisli do nje popodne, al ona je onak savrsena, po cijele dane riba stan, sve se sjaji, nema zrna prasine i 90% vremena prica o ciscenju. Ili tolko spota sina da ja u pod gledam. Al nije sad da on nesta ucini nego ako nije sve po spagi odmah paljba. Znaci, ne mogu bas puno da se sa njom druzim. 
    I me V isto vristi ko lud, vec neko vrijeme, osobito ako nesta ne moze uhvatiti i ugurat u usta. Danas se razljutil jer si nije mogel stopala uhvatiti 😅
    Nervoza i mene danas uhvatilo i bas mi je  bilo zao jer sam V ostavila u ljulji i izasla sam u kuhinju da se smirim. A nije zezal ni nista, bas me pokosilo. Nakon toga sam sjela kraj njega i plakala jer mi bilo zao, a on mi se pocel smijati.
    Sretna bacanje i skakanje je i nama hit ☺
    Sad ne mogu spavati jer se bojim puta, strah me....

url=https://lilypie.com]

• sretna
    02. Veljača 2018. 22:28

mamisita27

Hedgehog, umirem od smijeha. Pridi joj i dogovori date😂
    Sretna, ne bi ti bila u kozi🙄
    Ja izdajam a muz je napravio romanticnu veceru hrenovke i spek, kaze da napunim sise😂😂😂pa cemo gledat tv, K i dalje spava😁

Ni ja si ne bi bila u kozi 🤣
    Dobar ti je muz!
    Ja sam svoje cuce napunila bambusom i tortilja cipsom s umakom 😄

• sretna
    02. Veljača 2018. 22:56

sanjchi255

Sretna uhh…meni bi bilo grozno s njom jednom ostat sama na 3 dana a kamoli na 3 tjedna s dvoje😱 imas li koga da ti uskoci? Svekrva? Mama? Netko? Bilo tko?😆
    Moji psi su dobili zabranu pristupa u kucu od kako imamo gym😂 ne zelim ih uopce vidjet blizu male…
    Hedge-stalker😂😂😂😂😂 bar je vama mama koje ste u gradu dobro dok secete mozete negdje sjest i popit kavu. Ja bi tako…al nemam to gdje…ni s kim😒 ali dobro, zato popijem doma prije i poslijr setnje😂😂😂😂

Mama i baka zive ispod nas, al mama radi po cijele dane, ona ce mi uskocit dok cu ih spremat za spavanje, al ne moze spavat ona gore  kod mene pa da hendla L ako se probudi npr. A veliko mi je olaksanje kad mm dode s posla, a dode kasno, L odmah trci njemu i onda imam samo 1 za cuvat. Ovak kad nema mm, L stalno pita za njega, pa cendra jer mu tatta fali pa bi van, a npr danas nisam s njim mogla van jer je snijeg padao i nisam P mogla nanto vrijeme izvest vam, a nisam ga imala kome ostavit...a L me moli i moli da idemo pa mi se srce slama..i tako. Pocet cu sad plakat pa radije idem spavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.