Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 21. Siječanj 2018. 11:13

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    21. Siječanj 2018. 11:13

Senoritakova

Evo mrve male

Jao sto je slatkis 😊😍
    Nadam se da ce sve biti ok! 
    Jel bila vizita?

I_me
    21. Siječanj 2018. 11:14

Senoritakova

Evo mrve male

Jao sto je slatka 😊😍

• Romi
    21. Siječanj 2018. 11:14

Rita je premedena srce malo,bit će sve dobro

• sretna
    21. Siječanj 2018. 11:15

Cure, neka vas ne diraju ti komentari o dojenju! Pa nije AD zlo i otrov! Dize mi se kosa na glavi od toga. L je od treceg mjeseca zivota presao samo na AD, da ga vidite danas, 4 godine, zdrav ko dren, jak, prepun energije, obozava trenirati...kad je bio na testiranju jednom rekla je logopedica da je iznadprosjecan svojim znanjem 😄 eto, a dijete odraslo na AD 😄 a kazu da su na majcinim mlijeku zdraviji i bolji i sta ja znam sta sve ne.
    Ne znam kad se to pocelo tako osudivat mame koje ne doje, dok su nase mame vecinu nas othranile ADom ili cak kravljim mlijekom i sta nam fali.
    Glavu gore i radite onako kako vas intuicija vodi 😊

[OBRISANO] 21. Siječanj 2018. 11:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Srnac
    21. Siječanj 2018. 11:26

Marijana to sam i ja citala i to smo pokusavali. Doduse davno i trebali bi opet probati jer istina po noci nakon dojenja ga najcesce spustim bez problema a tad ga spustam odmah cim zaspi. Ponekad se malo vrti ali drzim ruku na njemu i zaspi dalje. To sam povezivala sa tim sto je noc pa je i on umoran. Pogrijesili smo ocito u tome sto preko dana spava na rukama 
    Ili muz sjedi u fotelji i drzi ga ili ja na kutnoj si ga drzim na jastuku za dojenje. Rijetko ga uspijemo spustit a i ako uspijemo odspava max 20min. Ocito smo isli linijom manjeg otpora samo da spava jer drugacije preko dana nije htio pa bi bio nervozan i onda plac i nosenje. Moramo poraditi na tome.
    Senoritakova zao mi je..nebitno jel na tvom m ili ad bitno da dobiva na tezini i napreduje. Ali koliko sam shvatila nije da njoj tvoje mlijeko nije dovoljno da ga nema ili da je slabo nego ona ojede 50ml i vise nece? Ja sam kao beba od 2tj zavrsila u bolnici zbog krvi u stolici. Msm da nikad nisu nista otkrili. Vratili su me mami nakon 2tj kao sto su me i zaprimili. A tada su bila druga vremena i mogla me doci vidjeti jednom dnevno za vrijeme posjeta. Tek sad mogu zamisliti kako joj je bilo. Drzim fige da cim prije idete doma.
    Sto se dojenja/ad tice prevelika je fama oko svega toga i zene se osuđuje u startu bez da se cuje njihova prica. Također i zene cesto iz neznanja grijese ili im se neda pa kazu da nemaju mlijeka. Mi smo se namucili sa dojenjem bas bas. Ja sam se nekako zainatila da cu dojiti i nisam htjela popustiti. Imali smo ragade 2mjeseca (mislila sam da se lijeva cica nikad vise nece oporaviti), mastitis, antibiotici, soor, uvucene bradavice i sesirici do nedavno, u pocetku izdajanje nakon svakog cicanja sigurno par tj, skoro 3mj nocno izdajanje. Gubljenje tezine u pocetku, sanjanje vage, posuđivanje vage od patronazne, ne prevelike podrske pedijatrice da bi prosli tj dosli na pregled kod fizijatrice koja mi kaze: "ohhh pa on je poprilicno korpulentan za svoju dob". Tako da ponekad je poprilicno tesko i razumijem zene koje odustanu i pređu na ad, svaka prica je za sebe.

• Srnac
    21. Siječanj 2018. 11:33

I a mislim da je to osuđivanje i propagiranje ad-a kao otrova utjecaj roda. Vecina nas je na ad odrasla i sta nam fali. Mi smo jos prvi mjesec kad je gubio na tezini uveli jedan obrok nan-a i ostavili smo ga jer se naviknuo na svoju bocicu prije spavanja. Ja bi se prije spavanja izdojila da mi ta bocica nema utjecaj na laktaciju i uvijek bi u fridzu imala malu zalihu. Sad tu bocicu lagano izbacujemo jer mislim da ima skoro 8kg i da ce nam pedica sigurno reci da ju maknemo jer mu zbilja nije potrebna.
    Svi zabadaju nos i prvo pitanje im je dal dojis..idiotizam!
    Rita je medena😍😍

Senoritakova
    21. Siječanj 2018. 11:43

Pa pojede 70, ili 50ml i nece vise...a zlocom smo joj nan davali i to je gutala... kad 70 ml pojede onda je mirna 2 sata...ili manje.. cini se meni da je to moje njoj malokaloricno pa ju nedeblja... neznam ni sama vise sta da mislim. 
    Bila je vizita, i naravno svako svoje prica.. ova sad dokt kaze da uopce netreba dohrana nego da ju cesce hranim, to bi znacilo onda svakih sat🙁😤..
    Ma samo da nademo odgovarajuce mlijeko da ju ne muci stomačić...
    Haha, hvala vam, obrve su ispale izrazenije zbog filtera nekog...
    Dena, stavljala sam ja vec slike prije..evo jos jedne

Senoritakova
    21. Siječanj 2018. 11:45

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI