Kod nas tata isto puno radi ali nemamo problema ostaviti ga sa njim, zapravo do sad tko got ga uzeo on ne place, bas sam se pitala kad dolazi ta faza da nece kod nikog? Ili to nije kod sve dijece? Vidjet cemo kako ce sutra reagirat doma.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. A je fino spavala,budila se svaka 3h jesti,ali pocica i nastavi spavati.. samo oko 3h sam je cula kako kaslje ii vise nisam mogla oci zaspati.. znaci,pocela je kasljati opet pomalo.. dragi ce danas ici kupiti inhalator..nadam se samo da opet ne zavrsimo u bolnici.. ii oci je bole.. uvijek joj curi iz oka onak nesto zuckasto.. je li ima neka savjet kako joj pomoci?? Mame sa iskustvom ?? (Svoje mlijeko sam joj kapala,malo ispirala oci kamilicom)
Nemoze ti nitko bas tocno rec,jeste bile na vjetru? Ili to traje vec duze? Moze bit i zacepljen suzni kanalic..pa bi to trebala masirat..neznam.
Kod nas tata isto puno radi ali nemamo problema ostaviti ga sa njim, zapravo do sad tko got ga uzeo on ne place, bas sam se pitala kad dolazi ta faza da nece kod nikog? Ili to nije kod sve dijece? Vidjet cemo kako ce sutra reagirat doma.
Sutra putujete?
Jutro cure!
Dzenny bas sam ja htjela pitati cure za savjet.
I nama opet oko sluzavo i curi, danas sam joj stavila one antibiotske kapi sta mi je dr prepisala kad joj je isto bilo. Ne prolazi samo uz ciscenje.
Mi smo jaaako zastopani evo jos od ponedjeljka, uzas, ne moze jesti kako spada, spavati, ufff.
Usisavam ali jako malo izađe, potrosila sam dvije bocice fizioloske i nista bolje.
Imate vi neki savjet sta probati jos??
Jos mi ostaje luk iznad glave joj staviti, to mi frendica rekla.
I dobro jutro svima! Evo idemo popit kavicu..pa lopatat van! Ralica nam nabacala po ulazu snijega.
Maslacak,nee ne traje dugo.. prvi put joj se u cetvrtak navacer pojavilo i juce krozdan je bilo ok.. ali sinoc opet.. jedan dan je bass bilo sunce i isle smo vani,kad smo se vracale malo je vjetric puhao,al stvarno nije puno.. pa moze biti samo od toga.. masiram joj ,ali mislim da nije problem u stopanju,jer do sad je bilo sve normalno..
Bela,jao ja isto ne znam.. moja A je samo bila malo dosla sb poslije virusa i imam osjecaj da ga je opet pokupila.. alliii stvarno ne znam gdje?? Kako smo dosle iz bolnice nigdje nismo isle,niko nam nije dolazio.. aa njoj se opet ponekad javi kasalj.. tak da cu ja to probat rijesiti inhalatorom,a za oci cu ici sad u lekarnu da vidi jel mi smiju ikakve kapljice dati za nju..
Dena,kad putujete?? Bice V dobar.. moja je dosla u tu fazu da placebod svakog drugog.. mozda zato jer smo nas dvije i tata uvijek sami.. sad kako je zima,pa ni kumovi nisu bas cesto tu,jer su nam djeca uvijek bolesna.. aa mislimda ta faza ne zahvati svako dijete..
Za obican kasalj kod virusne prehlade smo inhalirali dva puta dnevno 2,5 ml sinomarina (naputak pedice) proslo za cca pet sest dana
Bela, koliko fizioloske po ciscenju joj spricas?
Dzenny ne znam sta bi moglo biti s okom. Znam samo da se kamilicom oko ne smije ispirat jer isusuje. Ali mozes fizioloskom iznutra prema van vaticom ili gazicom proci.
Bela ako imas inhalator, inhaliraj, on otvara disne puteve i nos procuri ili zatvori se s njom u kupaonu, pusti vrucu vodu u kadu i stavi ju nad kadu da se pari (inhalira)
Sortiraj odgovore
Najstariji