Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    02. Veljača 2018. 16:05

Maalacak, je, ova u zelenom ima veci podbradak 

luce <3
    02. Veljača 2018. 16:09

kleaiva

E da…Luce…ja svoju D ostavim npr. ako je sita i presvucena i otprilike vrijeme je dpavanja na garnituri pokritu i vrlo cesto se sama uspava. Onda sam pocela je ostavljat preko dana u kindicu da malo ulovi okolinu i tamo joj malo pricati i da se poigra i sad vec 3 veceri zaspe sama u kindicu…malo guguce i zaspe ako su joj sve potrebe zadovoljene😂😂😂 kod nas je trik da ugasim svjetlo u sobi i samo je upaljeno svjetlo na napi u kuhinji koja je kraj sobe😂

Nadam se da ces se brzo oporavit i napunit baterije, bas ti se to dugo vuce...bravo za Doru, 3 veceri svaka cast 

Suncokretica
    02. Veljača 2018. 16:39

Koliko vaši izdrže budni?
    Moja najviše sat vremena i već joj se oči crvene. E sad ili je velika spavalica ili ju ti grčevi izmuče dan i noć, prekidaju san pa ne odspava kako treba. Baš ima potrebu za puno sna i uvijek neka umorna... 

barbs
    02. Veljača 2018. 16:52

I meni se znalo dogadjati da mi zaspi sam u ljulji...
    Hedge, ja sam se JEDNOM tusirala dok smo bili sami doma 😂 I stavim ga di me.moze vidjeti dok sam.na wcu... JER URLAAAA...

barbs
    02. Veljača 2018. 16:54

Suncokretice, 2-2 i pol h... s time da ako bude 2,5h ko da sam djavla probudila ahaahahhhahahahhahaha
    Klea, nadam se da ce brzo prociiii 😘😘😘😘 I ja sam planirala sto i ti... prvo da ga naucim kroz dan spavati u kreveticu i onda navecer... 

barbs
    02. Veljača 2018. 16:54

D.je zaspao kao i jucer poslije podne... u istom polozaju 😂😂😂😂😂😂 u roku od minute.   

kleaiva
    02. Veljača 2018. 16:58

3 veceri su super al znate kak oni to promijene za 5 min😂😂😂😂 
    Suncokretice i moja D je umorna vec za sat vremena...ne moze duze izdrzat. Mora bar na 15 min ubit oko😂
    Barbs bas to...prek dana ga stavljaj da se malo poigra u kindicu i onda navecer manje drame oko tog spavanja u kindicu😂 misle si da se budu igrali kad ono sipak😂😂😂 moja se ni ne snade vec je san svlada😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    02. Veljača 2018. 17:00

Odoh kuhat😂 kod mene se vecera kuha jer svi dodu kasno doma...klinci nisu ni gladni odmah nakon vrtica a muz dode oko 6...taman sam i ja ogladnila. Opet smo na LCHF pa nemam potrebu jesti stalno! KONACNO!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Maja 3
    02. Veljača 2018. 17:02

Bebushka

Maalacak, je, ova u zelenom ima veci podbradak

Ja tebi nemogu ni opisat koliko je meni zelja da imam blizance..i sad kad kazemo da cemo 3 imat nekad..ja kazem mozda budu blizanci..al nemamo predispozicija za to..
    Jel vama bio sok?
    Zbilja su ti prekrasne cure!

I_me
    02. Veljača 2018. 17:22

Suncokretica

Koliko vaši izdrže budni?
    Moja najviše sat vremena i već joj se oči crvene. E sad ili je velika spavalica ili ju ti grčevi izmuče dan i noć, prekidaju san pa ne odspava kako treba. Baš ima potrebu za puno sna i uvijek neka umorna…

Moja se budi u 9 ujutro. Pa zaspi oko 12 na sat vremena pa oko 6 zaspi opet na 15ak min pa u 9 bas idemo spavat u sobu. 
    Ja bi da vise spava po danu 😂😂😂 al sta ces, takvo dijete.. 
    Kaze mi patronazna ona si odspava preko noci lijepo, pa nije zabrinjavajuce ako po danu ne spava puno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.