Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Veljača 2018. 18:36

I_me

Socijalizacija? Sta je to?? 😩
    Od iduceg tjedna smo slapa i ja same od 07-20h.
    I sutra muz trebao radit do 13h i rekla sam mu da kad dodje kuci da cu sama do grada i na kavu da malo proluftam mozak,a muz sutra radi ipak popodne 😥😤.. tak da,mozda cu na proljece sama nekud..
    Danas sam bas neka u kurcu,umorna sam. Cak sam se i rasplakala.. glupo vrijeme,stalno jedno te isto..
    Kad ce vise sunce i toplo i kratki rukavi i more da mozemo skitat kak spada..

Moj uskoro ide na 3 tj u Njemacku. Vec sad sam luda 😣

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 18:43

sretna

I_me

I sutra muz trebao radit do 13h i rekla sam mu da kad dodje kuci da cu sama do grada i na kavu da malo proluftam mozak,a muz sutra radi ipak popodne 😥😤.. tak da,mozda cu na proljece sama nekud..
    Danas sam bas neka u kurcu,umorna sam. Cak sam se i rasplakala.. glupo vrijeme,stalno jedno te isto..

😢😢😢isto se osjecam

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    02. Veljača 2018. 18:48

Bas smo "jadne"! 😂😂
    Ne mogu se zamislit tren bez nje, a nekad bi se pokupila i osla 😂😂😂
    Slapa ima novu foru. Vristi! 😩 ne zato sto je nezadovoljna nit nista nego eto tako vristi i smije se..
    Muz komentirao da ce nam netko zvat socijalnu na vrata 😂😂😂
    Vidi puza na njihaljci pocne ga mlatarat i vristiiiiii, pa se smiri, pa se smije, pa ga cupa pa opet sve ispocetka 

barbs
    02. Veljača 2018. 19:03

i me, ne brini... ja sam se SKORO jucer rasplakala... skoro zvala sveki nek mi ga pricuva da u 20;30 pobjegnem autom i onda se sjetila da mi je muz uzeo auto hahahhahaha
    Romi, a nemas nikoga blizu? Ja sam bila kod te frendice na 10ak min voznje autom...
    A evo ga... urla.... ciao... pisem kasnije... ako prezivim vecer 

barbs
    02. Veljača 2018. 19:05

• sretna
    02. Veljača 2018. 19:08

mamisita27

Barbi13

sretna

I_me

😢😢😢isto se osjecam

Sretna, ako se smije znati, cime se bavi?😊

Magistar inzenjer elektrotehnike. Svako malo ga salju u Njemacku na neke kurseve. Radi u jednoj firmi u medicinskom odjelu za postavu i odrzavanje.ct-a, MR, linearnih akceleratora...

• Romi
    02. Veljača 2018. 19:09

I_me

Bas smo "jadne"! 😂😂
    Ne mogu se zamislit tren bez nje, a nekad bi se pokupila i osla 😂😂😂
    Slapa ima novu foru. Vristi! 😩 ne zato sto je nezadovoljna nit nista nego eto tako vristi i smije se..
    Muz komentirao da ce nam netko zvat socijalnu na vrata 😂😂😂
    Vidi puza na njihaljci pocne ga mlatarat i vristiiiiii, pa se smiri, pa se smije, pa ga cupa pa opet sve ispocetka

I me znam kako ti je sto se tice socijalizacije,prolazi isto to,dode mi da izadem sad ma kisu i samo hodam bez cilja 
    I moja L. je pocela vristat,tako vice da usi para,bez razloga...sad sam citala da su to neke faze kad skrecu nasu paznju na sebe 

• sretna
    02. Veljača 2018. 19:09

mamisita27

Ja sam K-a sredila ko da ide tip top ko da ide u nocni zivot i frajer zaspe. I ne zelim vam nabijat na nos al vrlo vjerojatno ce spavat do 6 ujutro bez budenja i zato mi je ovo usisavanje upitno…Al barem idem provjtrit stan. Danas sam pekla ribu za rucak a kak je padao snijeg (ko jos pece ribu dok pad snijeg wtf? tek sad vidim kak ovo izgleda kad sam otipkala hahahah al ugl pekla sam Ledovog oslica😂)bilo bi ok da dobro izluftam stan. Odooooh😊😚

Sta bi dala da balavac prespava noc! Ocito su mi sudena djeca nespavaci 😂😭

Maja 3
    02. Veljača 2018. 19:13

Dodjite na keksice!

• Romi
    02. Veljača 2018. 19:27

Sretna ne mogu to ni zamislit da budem 3 tjedna sama s njom,mislim da bi se odmah preselila k svojima dok se on ne vrati,svaka cast mamama koje to mogu,mislim kad moras moras,iako mi muz ne pomaze bas puno ali i pola sata ili sat mi puno znaci ...bome ti nece bit lako s njima dvojicom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.