Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Siječanj 2018. 09:42

Bela, nadam se da hoce... bez veze me nasekirala od muza mama  ionako sam sva na iglama ako dobiva dovoljno mlijeka jer kad cicaju sto ti znas koliko oni zapravo jedu?? Mada je netko stavio clanak gdje mo

dzenny

Sretna i barbs,hvala.. barbs,sjecam se da si ti jednom pisala da je diego poceo kasljat.. i tako,fizioloska im ne moze naskoditi.. nebitno koliko cesto joj ukapavam..

barbs

Bela, nadam se da hoce... bez veze me nasekirala od muza mama  ionako sam sva na iglama ako dobiva dovoljno mlijeka jer kad cicaju sto ti znas koliko oni zapravo jedu?? Mada je netko stavio clanak gdje mozes izracunati koliko ml jede dnevno po obroku... ovisi koliko obroka dnevno ima...

barbs
    20. Siječanj 2018. 09:44

Tako je, Dzenny, ne moze 😊😊😊😊  Samo kapaaaaj 😊😊😊😊 Neki kazu i majcino mlijeko ali nama je pedica rekla apsolutno ne ...  Tako da se ja drzim fizioloske...
    Mamisita, uuuuziiivaaajjj danas i zao mi je radi migrene... i mene cesto uhvate... ne precesto al otkad sam rodila vec 2x i to nepodnosljive bi bile... a prije trudnice moooozda 

barbs
    20. Siječanj 2018. 09:46

*mozda 1x god...
    Roni, drz' se... ja sam bila pred par god na sprovodu maloj od sestricne... 3g je imala... plakala sam ko kisna godina... i bila sj* cijeli dan...

Maja 3
    20. Siječanj 2018. 09:47

Cureeee! Inina pumpa u jagicevoj u zg,jel koja blizu da mi uzme 2 karte za rukomet?

I_me
    20. Siječanj 2018. 09:52

Bela

Mamisita lijepo se provedi!Barbs super za malo duzi san, vratit ce se to u normalu brzo!
    Ja spavam cca 6-7, sati uz jedno, dva buđenja i to je max spavanja, nikad ne odem odmah kad ona zaspi…
    Ne znam tko je pisao za tv, priznajem i ja joj upalim tv da popijem kavu…kao do 3 god ne bi smjelu gledati tv…haha
    Moram biti brza, jer i to joj dosadi odmahKiki super za pregled, tek sada citam sve.

Ja sam pisala za tv.
    Inace sam rekla NECE MOJE DIJETE PRED TV TAKVO MALO! sad mi fali treca sreca da me posprda, 😂😂😂 jer sam si skocila u stomak i stavljam ju na pola sata cisto da mogu napravit nesto po kuci kad je cendrava 😂😂😂😂

Suncokretica
    20. Siječanj 2018. 09:54

Prijavljujem prvu prespavanu noć u komadu! 
    Zaspala je oko 20 h i probudila se u 7 ujutro. Nisam mogla vjerovati kad sam pogledala na sat.
    Evo je sad opet spava. Spavalica je a nemoguća misija ju je uspavati. Plakala je sat vremena dok nije sad zaspala, nikako se umiriti,  pa ju grči pa u plač. A valjda će i to biti bolje s vremenom... 

I_me
    20. Siječanj 2018. 09:57

Mamasita- nadam se da cete se zabaviti veceras i da te nece parit migrena.😊
    Tko ide na sahranu- jako mi je zao..😟
    Mi smo ustale prije pola sata, lijep je dan, uskoro cemo u setnju. Treba iskoristit svjezi zrak

• Barbi13
    20. Siječanj 2018. 10:00

Dobro jutro😘😘😘😘kavica,dan je ljep za setnju....Romi drz se.Ja sam P pocela davat oba dvije cice ne znam da li grijesim s tim al sam mirna par sati,nocas je stalno trazila valjda zbog cjepiva...slazem se sa sretnom za AD i spavanje po noci.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI