Barbs ma to s nehranjivim mlijekom su gluposti po meni, ali znam, dosta da ti netko baci bubu u uho pa se sekiras!!!
Nama je kucna vaga pokazala tocno ko i kod pedijatra, mada sam i ja uzela sa rezervom to sta doma vazem.
Violeta i moja kaslje i kasljuca kad trazi paznju, npr kad je u ljulji ili gymu...uvijek sam trcala do nje kad je zakasljala da se ne zagrcne ili sta, sve oni pamte...
Tocno znam prepoznati to kasljucanje "mama uzmi me"
Barbi i ja sam pocela to nedavno, navecer pred spavanje bas bude nemirna, zivcana pa ju selim s cice na cicu jer ne znam da li joj je malo jedna.

Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno..
Mozes joj cesce dati ciku ako zeli, da proguta lakse to sta joj se skuplja u grlu...i ovo sta su cure rekle.

Dobro jutro😘😘😘😘kavica,dan je ljep za setnju….Romi drz se.Ja sam P pocela davat oba dvije cice ne znam da li grijesim s tim al sam mirna par sati,nocas je stalno trazila valjda zbog cjepiva…slazem se sa sretnom za AD i spavanje po noci.
Ne grijesis! I ja sam pocela davati obje... i mislim da sam u tome ja grijesila... jer bi meni zaspao na/nakom prve i prebacila.bih ga u krevetic... a meni i kroz dan jede iz obje cice, naravno ako nisu prepuno... ako jesu onsa se najede nakon prve...

I me, i ja Diega stavljam pred tv kad moram nssto napraviti pa barem na moru napravim ako ne je cendrav i zeli se nosati i nista ne mogu napraviti po kuci...
Bela, eeee daaa.. em sama po sebi se sekiras koliko jedei da lo jede dovoljno, a onda jos neko ubaci bubicuuu

Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..
Tako je i nama. Ako i zakašlje mislim da joj je do šlajma, kiše i "čuješ" nos kako povlači. Nadam se da me kužiš. Mi smo isto na foziološkoj + usisavač. Trebali bi se cijepiti u pon. Bojim se da nas ne otkanta pedijatrica. Koliko često uopće se smije usisavat dnevno?
Hej curke, i mi smo definitivno u regresiji ili nekoj fazi
Sinoc zaspao u pola 2 pa buđenje u 4 pa 7 pa 9 i to je to. To za slabo mlijeko je po meni nemoguce..pa kako do sada nije bilo slabo? Do nedavno je spavao po 12h uz dva buđenja..nadam se da cemo se uskoro vratiti bar na nesto priblizno. Od kad imamo pilates loptu (topla preporuka) nama uspavljivanje vise nije problem nego spustanje iz ruku. Znaci kad ga spustim na krevet kao da sam ga na bodlje spustila..za poludit!
Da mu dopustim stalno bi gledao u tv..kad ga okrenem tako da ne moze gledat sav se izvitoperi i gleda naopacke.
Nama je isto zacepljen nosic i opasno me vec izluđuje jer je taj slajm negdje duboko..koliko god kapam fizioloske i izvlacim usisavacem to nejde van. Jel netko koristio neki aquamaris, sterimar ili nesto slicno pod pritiskom?
Mene vec desetak dana leđa bas zabrinjavajuce bole. Presjecajuca bol koja pocinje ispod lopatica a do navecer se siri kroz cijela leđa. Uzas..vec sam malo u panici da nije nesto uzrokovano epiduralnom jer sam mjesto uboda i prije znala osjetiti..mame koje ste dobile epi, jel osjecate pri nekom polozaju mjesto uboda?
Nadam se da je samo od nosenja, moj T ima sigurno cca 7 i pol kg, puno kg sam u trudnoci dobila, puno sad izgubila, ne vjezbam..sve je to opterecenje za kraljeznicu

Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..
Tako je i nama. Ako i zakašlje mislim da joj je do šlajma, kiše i "čuješ" nos kako povlači. Nadam se da me kužiš. Mi smo isto na foziološkoj + usisavač. Trebali bi se cijepiti u pon. Bojim se da nas ne otkanta pedijatrica. Koliko često uopće se smije usisavat dnevno?
I T zakaslje a najvise kaslje kad mu izvlacim usisavacem. Mislim da se moze onoliko puta koliko bi inace ispuhali nos da znaju puhat nos. Znaci kad cujes da je nosic pun ocistis ga.

Hej curke, i mi smo definitivno u regresiji ili nekoj fazi
Sinoc zaspao u pola 2 pa buđenje u 4 pa 7 pa 9 i to je to. To za slabo mlijeko je po meni nemoguce..pa kako do sada nije bilo slabo? Do nedavno je spavao po 12h uz dva buđenja..nadam se da cemo se uskoro vratiti bar na nesto priblizno. Od kad imamo pilates loptu (topla preporuka) nama uspavljivanje vise nije problem nego spustanje iz ruku. Znaci kad ga spustim na krevet kao da sam ga na bodlje spustila..za poludit!
Da mu dopustim stalno bi gledao u tv..kad ga okrenem tako da ne moze gledat sav se izvitoperi i gleda naopacke.
Nama je isto zacepljen nosic i opasno me vec izluđuje jer je taj slajm negdje duboko..koliko god kapam fizioloske i izvlacim usisavacem to nejde van. Jel netko koristio neki aquamaris, sterimar ili nesto slicno pod pritiskom?
Mene vec desetak dana leđa bas zabrinjavajuce bole. Presjecajuca bol koja pocinje ispod lopatica a do navecer se siri kroz cijela leđa. Uzas..vec sam malo u panici da nije nesto uzrokovano epiduralnom jer sam mjesto uboda i prije znala osjetiti..mame koje ste dobile epi, jel osjecate pri nekom polozaju mjesto uboda?
Nadam se da je samo od nosenja, moj T ima sigurno cca 7 i pol kg, puno kg sam u trudnoci dobila, puno sad izgubila, ne vjezbam..sve je to opterecenje za kraljeznicu
Imala sam epiduralnu na oba poroda, apsolutno nikakve posljedice nemam niti sam ikada osjecala mjesto uboda

Romi ceka te bas tezak dan, jako mi je zao, drzi se..mamisita lijepi provod zelim, super da ti je blizu.
Kiki super za pregled, i mi smo radili uzv mozga zbog zalezanog vrata i isto mi nije bilo svejedno. Sama ta pretraga zvuci ozbiljno a zapravo je standardna pretraga kod svake zalezanosti, hipotonusa, hipertonusa itd
Suncokretice ti si se zbilja napatila sa grcevima pa zasluzujes ovakav poklon u vidu prospavane noci :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji