Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    02. Veljača 2018. 13:25

Kiki156

Dena, ako bas zelis dezinficirati onda prebrisi alkoholom i isperi vodom. A to za spavanje tocno znam kako ti je! Tako je i V jedan dan spavao satima, cijela sam se isprepadala 😂😂
    Marijana tnx za info o mobitelu. Ja ga inace ne stavljam tako u kolica, ali u zadnje 2 setnje sam morala jer je previse urlao. Samo mislim da na postavkama za avion ne radi internet a ja mu pustam s YT…
    I taj mobitel…koliko je to stetno? Ja recimo cesto tipkam dok ga dojim, pa je mob opcenito blizu njega 😕

Skini si mjuzu s YT. Dakle copy url s YT pa paste u YTconverter i klik na Download. I onda mozes upaliti avioncic. A inace mob ne bi smio biti blize od oko 1m od glave... jbg i ja puno puta tipkam dok ga drzim

Kiki156
    02. Veljača 2018. 14:06

Imam dvije prijave!  
    1. V je spavao od 11-13 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
    2. Imali smo prvo malo duze dojenje bez sesirica. 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 
    Marijana hvala! 😘
    Sanjchi, ma nista joj nece biti zbog par sekundi plakanja. To je problem kad urlaju satima jadni dok ne odustanu od sebe samih i svojih roditelja pa utonu u san. Ni ja V ne dignem cim se javi i evo sve se duze zeli sam igrati i zabavljati. 😊

barbs
    02. Veljača 2018. 14:37

SAAAOOO ZEENEEEE 
    Nakon usr* veceri, ne tako prospavane noci, nakon dramaticnog jutra zaspao je na pola, spremili se i isli na druzenje kod frendice...uuuuuu

barbs
    02. Veljača 2018. 14:38

SAAAOOO ZEENEEEE 
    Nakon usr* veceri, ne tako prospavane noci, nakon dramaticnog jutra zaspao je na pola, spremili se i isli na druzenje kod frendice...uuuuuuhuhuuuuu... NAPUNILA BATERIJEEEEEE ;-);-);-);-);-) stigli doma oko 2... 

• Bebushka
    02. Veljača 2018. 14:41

Mi spavamo od 12:30 i vec se cuje budjenje, tetreee svuda tetreee oko nas
    Evo slija

barbs
    02. Veljača 2018. 14:56

I kod nas tmurno vrijeme... nije da je padala non stop kisa... da nisam isla kod frendice vjerojatno bih izludila 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Snijeeeeg 😍😍😍😍😍😍😍
    Sretna, ti ko moja frendica! Ona zivi u D i uvijek mi salje: e

barbs
    02. Veljača 2018. 14:58

barbs

I kod nas tmurno vrijeme… nije da je padala non stop kisa… da nisam isla kod frendice vjerojatno bih izludila 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Snijeeeeg 😍😍😍😍😍😍😍
    Sretna, ti ko moja frendica! Ona zivi u D i uvijek mi salje: e

*evooo bijelo g* pada ahahahahahah
    Bebushka, preslatkeeee 😍😍
    Suncokretice, naravno da mi je to velika utijeha... sto voli kolica i sto muza mogu poslat negdje a ja da predahnem... ali i njegovom nonicima ga dam da ga vozikaju po dvoristu...
    Kiki, juhuhuuuuu 😍😍😍😍😎😎😎😎 suuuupeeeeer 😍😍😍😍😎😎😎😎
    Dena, odlicno za spavanje!
    I me, nadam se da je E manje kenjkava
    Sretna, velika utijeha sto se tice (ne)spavanja kod L- ahahahahahhahahahahahha

barbs
    02. Veljača 2018. 14:59

Spavanje, vikanje - ni ja to ne volim i srce bi mi paralo da to ucinim i frendica danas kaze (twinsice ima): probala jesam i jos vise bi se derala (curka!) do rakvih granica da bi bez zraka ostala..
     zaj* ti to...
    Dns je spac

Maja 3
    02. Veljača 2018. 15:01

Bebushka

Mi spavamo od 12:30 i vec se cuje budjenje, tetreee svuda tetreee oko nas
    Evo slija
    Sve sam zaboravila sta sam mislila pisat, a stas

Slatkice! Sad mislim da vidim razliku.
    Ova u zelenom je bucmastija!

barbs
    02. Veljača 2018. 15:01

Spavanje, vikanje - ni ja to ne volim i srce bi mi paralo da to ucinim i frendica danas kaze (twinsice ima): probala jesam i jos vise bi se derala (curka!) do rakvih granica da bi bez zraka ostala..
     zaj* ti to...
    Dns je spac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.