Cure, kak da ovo dezinficiram/steriliziram? To je ono za zubice, a jedno sam stavila u sterilizator slicnu pa je prvi put bilo ok, a dr put se iskrivilo i isparil je taj gel/tekucina.
url=https://lilypie.com]
Cure, kak da ovo dezinficiram/steriliziram? To je ono za zubice, a jedno sam stavila u sterilizator slicnu pa je prvi put bilo ok, a dr put se iskrivilo i isparil je taj gel/tekucina.
Samo dobro operi u toploj vodi.
Amore - dobrodošla! 😀
Pubertet, ajme meni to mi je tek sad palo na pamet, ajme meni škorpion i pubertet. Idem to guglati. 🤣🤣🤣
P.s. naravno da nije zaspala u gymu, to se valjda samo jednom dogodilo. I to je bilo to.🤣🤣🤣
Ak ce bit skorpija poput mene, crno ti se pise 😁😂
P umireee od smijeha kad ga bacam visoko u zrak 😄uglavnom umire od smineha kad god se s njim ponasam ko prema torbi i sam ga hitam po zraku 😂
Dena, ako bas zelis dezinficirati onda prebrisi alkoholom i isperi vodom. A to za spavanje tocno znam kako ti je! Tako je i V jedan dan spavao satima, cijela sam se isprepadala 😂😂
Marijana tnx za info o mobitelu. Ja ga inace ne stavljam tako u kolica, ali u zadnje 2 setnje sam morala jer je previse urlao. Samo mislim da na postavkama za avion ne radi internet a ja mu pustam s YT...
I taj mobitel...koliko je to stetno? Ja recimo cesto tipkam dok ga dojim, pa je mob opcenito blizu njega 😕
Hedge-Ajoj skorpijeeee 😂😂😂
Kak je sretna napisala.. crno ti se pise 😂😂😂
I ja i sestra skorpioni. Mama nas stalno proklinje 😂😂😂 tko joj kriv sto pravi djecu za valentinovo 😂😂😂
Hedge-Ajoj skorpijeeee 😂😂😂
Kak je sretna napisala.. crno ti se pise 😂😂😂
I ja i sestra skorpioni. Mama nas stalno proklinje 😂😂😂 tko joj kriv sto pravi djecu za valentinovo 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji