Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..

Blizanke- preslatke su, ali vidim razliku, nisu bas bas iste, oblik glave, celo, malooo usne. Imala sam prijatelje blizance, druzili smo se skoro do moje 20g, i svi su rekli da ih ne mogu razlikovat, a ja sam uvijek mogla, pogled im je bio totano drugaciji, i jedan je bio stidljiviji a drugi je bio kao frajer. Kad smo isli na kontrolu dosle su blizanke sa 2mj, ajme kakve male slatke bebice, otopila sam se. Mama je s njima dosla sama.. prvo jednu unela pa drugu. I onda osla s jednom kod pedice a druga kod sestre spava. Preslatke 😍😍

Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..
Samo ju prati, ako se pogorsa stanje idi kod pedice, ako sutra bude bolje, odlicno 😊
Moj zna sad kasljat kad zeli da ga se uzme jer skuzio je da sam skakala na kasalj, sad vise ne pali kod mene to.

Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno..

Migrena-moja mama isto pati od toga. I prosli tjedan je isla privatno na pregled i rekli su joj da ima migrene drugog stupnja, venske migrene. Dobila je terapiju.
S leda na stomak- L vec jedno vrijeme moze sam se okreniti, sad mu je nova fora kad se okrene onda se jos 2 puta okrene ako bude dole u gym ili na krevetu 😂 Bas citam na nekoj grupi na fb beba 3 i pol mj sam se posjeda i mama ga stavlja da sjedi. 🤤 Za mene je to sok 🤤 Moj malisa isto sam se dize da bi kao sjedio, ali naravno ne dajem mu. I nece smit do 6mj. Bude u polulezecem polozaju, ali sjedit, nema sanse.
Ta mama sere, s oprostenjem! To sto se oni vuku naprijed je jedna stvar, ali kad se kaze da se beba samostalno posjedne onda se to misli da se posjedne SAMA s poda preko boka, a ne s maminog krila jer se vuce naprijed sto sve bebe rade. A ona je bas pametna ak dijete od 3 mj stavlja da sjedi

Tko se misli o dohrani zbog spavanja...iz mog iskustba, AD nema veze s dizim spavanjem. Ja P dajem bocicu samo prije spavanja jer se inace nacicava po sat vremena i nije mu dosta, aliiii ne spava on nista bolje zbog AD. Budi se cesto, al ne trazi jest. Stariji je bio samo na AD od 3 mj zivota i iako nocu nije jeo vise, budio se tko zna zasto...
Nemam nista protiv AD, samo sam htjela podijelit svoje iskustvo da AD ne znaci dugo spavanje 😊

Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno..
Nadam se da ce brzo ozdraviti

*davala za jesti sam pazila da mi ne spava na cici nego da cica i dala mu obje cice i spavao mi 3h u komadu... pa se probudio nakon 2 i pol, 3h... znaci da nije bio gladan... evo u utorak dolazi muzeva rodjakinja s vagom pa cemo vidjeti kol

*vidjet cemo koliko je napredivao od proslog pregleda jer ova kucna vaga je cisto sr* i onda me jos vise brine...
Mamisita, uuuuuzivaaaaj danas 😌
Moja frendica je mrzila kad bi netko rekao da su twinsi ISTI 😂😂😂 doduse ona ima curicu i decka

Dzenny, nadam se da nije nista strasno ...😘😘 Puno fizioloske... i aspiratorom vuci sve van.. tako je i D bio prehladjen par dana i sve je ok...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji