Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    02. Veljača 2018. 08:00

Jutro! Mi zaspali oko 21, od 3 do pola 5 hranjenje i igranje i ona jos spavanac do 6:25. 
    Sanjchi mi sno zbog toga isli na vjezbice. Znaci trebalo bi se sa 3mj otpustiti ali Maslacak je vec pisala da se kod njih samo sa 3 i pol mj jer ni oni nisu na minutu navinuti 😉 Mi smo sa 3mj dosli na vjezbe i rekli su nam da smo jako rano dosli, al meni nije zao jer sad smo to rijesili, bolje nego prekasno. Rukice mi masiramo, znaci, masiras palcima od sakice prema prstima i otvaras rukicu, a najvazniji dio je izmedu palca i kaziprsta. Rekla nam je da masiramo kad got imamo vremena, i otvaramo rukice sto vise, najlakse ti je kad je na trbuhu onda otvoris i lagano stisnrs uz podlogu.Kod bas su sad rukice veconom otvorene al rekla je da i dalje masiramo.
    Kod nas je sada hit lovljenje stopala i sad vristi jer mu stalno bjeze, ljut je ko guja 😅
    Ime  i V je jucer radil grimase u snu, malo se smije, pa onda zaplace, pa uzdise.... mora da su ljubavni jadi 😉
    Cure neka je napisala za kasice u Mulleru  - ja nemam nista protiv kupovovnih, nadam se da ce V oboje htjeti pa da se ne stresiram ako ne stignem. Jedino pazite, bas ovih dana ih se dosta povlaci sa trzista, u dm-u prvo nasli staklo u kasici, a sad nakon toga je pronađeno sredstvo za dezinfekciju. Nije bas garancija to sto je njemacko, daleko su oni od preciznosti i savrsenstva kojim se reklamiraju.

url=https://lilypie.com]

• Amore
    02. Veljača 2018. 08:01

Hahaha, potpuno te kuzim, nisam napisala da i ja imam veliku curu, 13 god.ima, hormoni i pubertet na najjace😱, ' ko prezivi, pricat' ce😀..

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 08:37

Amore

Hahaha, potpuno te kuzim, nisam napisala da i ja imam veliku curu, 13 god.ima, hormoni i pubertet na najjace😱, ' ko prezivi, pricat' ce😀..

Dobro dosla Amore😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    02. Veljača 2018. 09:23

Maslacak31

Ja cu iz svog iskustva rec samo ovo: dok su skroz mali,jedva cekamo da se mrsnu nekud,da se okrenu,da propuzu,da se posjednu,da prohodaju..da propricaju..
    Istina je da kad se krenu vrtit,vise ih dragi Bog nemoze zaustavit,presvlacenje pelena postaje traumaticno iskustvo..jer samo cekate di ce ta kakuca iz pelene zavrsit..oce past s prematalice..vise ih nemozete ostavit bez nadzora na krevetu/kaucu..bilo cem povisenom. Onda krece puzanje,uzas! Polizu pod i sve na njemu-ko usisavaci su..uvijek na smece!
    Onda se pocnu dizat,pa samo cekate di ce past..udarit..razbit glavu ili nesto..zastita na sve ostre rubove…onda krece rijec NE,do godine i pol cete ju toliko izviknut da cete pomislit da vase dijete misli da se tako zove..

Dobro jutro curke 
    Maslačak evo sad je meni to krenulo,jučer ujutro se prvi put okrenula sa leđa na trbuh,i navečer nekoliko puta,i to mi je bilo super ja sva happy,dijete se počelo okretat a jutros čim ju stavim na leđa u gym ona se počne okretat na trbuh i sad je problem jer se još nezna okrenut nazad s trbuha na leđa i onda krene plač,već sam ju jutros bezbroj puta vratila na leđa a ona se okrene nazad,i ja sad ne bi više ništa trebala radit samio nju vraćat nazad,sve me strah kad krene ovo drugo  

Suncokretica
    02. Veljača 2018. 09:26

Ostavljanje djeteta da plače prije spavanja - nisam za tu metodu a i to se ne preporučuje prije 6. mjeseca. Možda ju jednog dana i probam jer navodno uspije u puno slučajeva. Zasad dok je malena radim ono što ju uspavljuje, ljuljanje na lopti i šetnja. I živim u nadi da će s vremenom nešto kliknuti u glavi i da će znati sama zaspati do godine dana 
    Barbs - nije lako kad imaš dijete koje je teško uspavati, znam i sama. Al ja sam se pomirila s tim i radim ono što ju uspavljuje jer mi je to lakše nego gledati ju kako se muči i kako je umorna i plače. Srećom mi je jedino dijete pa joj se mogu posvetiti. Ne znam koliko ti Diego spava po danu al moja je velika spavalica i ne izdrži duže od sat vremena budna tak da je to muka živa svako malo ju uspavljivati. Ima 3 dnevna spavanja 
    Da mi bar može duže bit budna pa bi bilo lakše al eto tako je kako je. Valjda će biti lakše s vremenom...
    Ako te išta tješi, moja neće u kolica nego samo u klokanicu tak da ju ja nemam kome drugome dati da šeće s njom po vani. Ti bar možeš nekog drugog poslati s njim van. Znam da nije utjeha ali dobiješ malo vremena za sebe što ti puno znači da odmoriš 
    Danas je kiša i koma vrijeme ,nadam se da ćemo izdržati dan bez izlaska van...

• Romi
    02. Veljača 2018. 09:29

Barbi13

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

Toga me je već sad strah,kad sam rodila Leu,jedna frendica mi je rekla,budi sretna da je curica dobila si prijateljicu za cijeli život samo ako preživiš njen pubertet 

Maja 3
    02. Veljača 2018. 09:30

Jutrooooo! Stigao vikend,sad cekamo❄❄❄❄❄🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨☃☃☃☃☃☃

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:31

mamisita27

Amore dobrodosla u klub!😊😙
    Barbi, ja sam jutros odabrala jos malo spavanja jer me glava pocela bolit…Kako si?😚😚😚
    Dena, ljubavni jadi😂😂Moj uvijek spava s rukam uzdignutim al otvorene sakice…
    Ja sam pitala za kupovne kasice, hvala ti za info😘😘

Ujutro sam dobro jer je muz do 11 kuci😊a poslje😥😥al sad je viper tu pa se nadam da cu danas generalno ocistit kupatilo🚽

Leptirica.com

• Romi
    02. Veljača 2018. 09:32

sanjchi255

Hahhahha isprike uvazene😜
    Moze,moze.. valjda cu se sjetit pitati ju to😅 bas kao sto sam danas rekla: gluposti pamtim a ono sto bih trebala, to zaboravim😂😂

Sanjchi ja sam si počela pisat pitanja za pedicu,to mi je ona savjetovala,da ne zaboravim šta trebam pitat obično pola toga zaboravim

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:35

Romi

Barbi13

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

Toga me je već sad strah,kad sam rodila Leu,jedna frendica mi je rekla,budi sretna da je curica dobila si prijateljicu za cijeli život samo ako preživiš njen pubertet

😊😊😊

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.