Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    02. Veljača 2018. 09:35

Upravo zaspala na lopti i sad cupkam i čitam onu knjigu kako uspavati dijete. Nadam se sa će biti od pomoći 

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:37

Maslacak31

Jutrooooo! Stigao vikend,sad cekamo❄❄❄❄❄🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨☃☃☃☃☃☃

Popodne snjegic😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    02. Veljača 2018. 09:46

Joj barbi,ja se tom veselim ko malo dijete! Ne treba ga puno..al da je onako lijepo bijelo okolo sve! Valjda zato sto sam zimsko dijete..a vec par godina ga nije bilo za moj rodjendan,al ove godine hoce!
    I jedva cekam da napravimo najveceg snjegovica! 
    Bas sam jucer neke gmo ogromne mrkve kupila,imat ce dobar nos🤣

• sretna
    02. Veljača 2018. 10:07

Jutro! Amore, dobrodosla!!
    Ja ne bi da padne snijeg, kad ga nije bilo za Bozic ni sad ga ne treba. 
    Sta se tice uspavljivanja djece i toga da spavaju noc, nema sta nisam sa prvorodenim probala i citala, al on je jednostavno takvo dijete bio da nije volio spavat i ni jedna metoda nije palila da prespava noc. Tek sa 3.5 godine je poceo sve cesce prespavati cijelu noc. 

Kiki156
    02. Veljača 2018. 10:12

Dooobro juuutro! 😘☕️
    V evo ide vec na drugu turu spavanja, u prvoj je spavao 10 min jeeej 😁👍🏻 
    Suncokretice, bez brige, tako bi i V spavao cesto i cini mi se da kroz jutro nekako najvise hoce spavati. Evo 10 je a on opet sisa i uspavljuje se, prije toga ne u 8:30 isao spavati a u 7 smo ustali 😅
    Ni ja nisam za metodu pusti da place, u svim knjigama koje sam citala ne preporucuju. Kazu, istina je da ce dijete prestati plakati, ali zato jer je iznevjereno i ostavljeno. 
    Amore, dobrodosla! 😊 Bas u ovoj knjizi koju citam ima tablica razvoja pa cu fotkati kad mi se oslobode ruke. Ali svaka beba je za sebe.
    Sanjchi, Vito isto tako nekad drzi ruke. Kad smo bili na pregledu (kod Sabol privatno) rekli su nam da to nisu "stisnute sake" kao kod hipertonusa i cim ih otvara smatra se da je sve ok. Problem je ako su stalno u grcu.  
    V se jos nije poceo okretati i kad je na trbuhu najcesce ima stisnute sake iako ih sad i otvara pomalo, al jos se ne drzi na otvprenoj saci. A vasi? I poceo je potrbuske hvatati igracke, i one na podu, ali i one koje vise. Podigne rukicu pa se vuce za njih. 

• Dena1009
    02. Veljača 2018. 10:24

Kiki ni V se ne drzi na otvorenim jos, otvori pa zatvori. I hvata sve oko sebe i gore i dolje.
    I zaboravila komentirat cuclanje. V inace cucla igracke, uzme zvecku i cucla i grize, a kad nema nista onda dograbi sta stigne, tetru, deku, slincek...
    Maslacak pravi covjek nikad ne zaboravi na dijete u sebi 😁😁😁 Al ovo sa mrkvama 😅😅😅
    Kasice ako ostane jel se moze stavit u fridz i podgrijat kasnije ili?

url=https://lilypie.com]

I_me
    02. Veljača 2018. 10:29

Jutro mame!
    Slapa evo neka cendrava. U baby gymu je. Gleda tv 😩
    Vani kisa lije,pas se nije pomaknio sa svog mjesta od sinoc.. ajd barem je on dobar 

I_me
    02. Veljača 2018. 10:33

Marijana- cekaj 😂😂😂😂
    Kako sam se smijala nocas kad sam procitala 😂😂😂

Barkleys
    02. Veljača 2018. 10:38

Amore - dobrodošla! 😀
    Pubertet, ajme meni to mi je tek sad palo na pamet, ajme meni škorpion i pubertet. Idem to guglati. 🤣🤣🤣
    P.s. naravno da nije zaspala u gymu, to se valjda samo jednom dogodilo. I to je bilo to.🤣🤣🤣

Maja 3
    02. Veljača 2018. 10:38

Dena1009

Kiki ni V se ne drzi na otvorenim jos, otvori pa zatvori. I hvata sve oko sebe i gore i dolje.
    I zaboravila komentirat cuclanje. V inace cucla igracke, uzme zvecku i cucla i grize, a kad nema nista onda dograbi sta stigne, tetru, deku, slincek…
    Maslacak pravi covjek nikad ne zaboravi na dijete u sebi 😁😁😁 Al ovo sa mrkvama 😅😅😅
    Kasice ako ostane jel se moze stavit u fridz i podgrijat kasnije ili?

Kupovne? Domace? 
    Gle kojr god da koristis,bolje da ih ne podgrijavas 2 puta. U biti ja nista ne podgrijavam. Ali ako vec mislis..gledaj da odvojis ono sto mislis da ce ti V pojest..to podgrij.
    Evi recimo ja sam napravila 450 ml kasice od sljive u srijedu..naravno da je to previse za 1 obrok..pojeo u srijedu pola..a pola je bilo u frizideru do danas..to je sad potamanio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.