Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    01. Veljača 2018. 22:21

Maslacak31

Ja cu iz svog iskustva rec samo ovo: dok su skroz mali,jedva cekamo da se mrsnu nekud,da se okrenu,da propuzu,da se posjednu,da prohodaju..da propricaju..
    Istina je da kad se krenu vrtit,vise ih dragi Bog nemoze zaustavit,presvlacenje pelena postaje traumaticno iskustvo..jer samo cekate di ce ta kakuca iz pelene zavrsit..oce past s prematalice..vise ih nemozete ostavit bez nadzora na krevetu/kaucu..bilo cem povisenom. Onda krece puzanje,uzas! Polizu pod i sve na njemu-ko usisavaci su..uvijek na smece!
    Onda se pocnu dizat,pa samo cekate di ce past..udarit..razbit glavu ili nesto..zastita na sve ostre rubove…onda krece rijec NE,do godine i pol cete ju toliko izviknut da cete pomislit da vase dijete misli da se tako zove..

Jaaaaaooooo daaa! Ja velim sestri da ce njen mali mislit da se zove "cekaj" 😂😂😂😂

barbs
    01. Veljača 2018. 22:29

Maslacak31

E..a kad pocnu pricat..i vise nikad bit tiho…onda cete se sjetit..kako je bilo lijepo dok su skroz mali..ko panj..di ga stavis..tu ga nadjes!
    Cari roditeljstva😁😂🤣

HAHAHAHAHHA to ko da trenericu slusam hahahahhahahhhahahhaa
    Srnac, hvala 😘 I moj bi! Tako je.mome tati kad ga je cuvao... nije znao kako da ga uspava... i ovako.. i onako i nece ovo nece ono... i rekao je, na 15min je zaspao... hahahahaa sam rekla: od.iscrpljenosti! 😂😂😂😂

Barkleys
    01. Veljača 2018. 22:50

Sanjchi i ja sam negdje čula da s 3 mjeseca, bitnije je barem ako sam dobro shvatila da otvara šake dok je na trbuhu....Moja ih je još do nedavno koliko toliko otvarala, ali od kad gura ruke/šaku u usta je češće stisnuta. 😂😂😂😂 Probaj joj dragat rukicu, da se otvori...ko cvijet...neznam kak da ti objasnim. S gornje strane. E i, sretnih 3.mjeseca. Svuda mi se njena kosica i okece. Totalno se kuži kako raste i mijenja se. Pročitala sam da ste imali šou sinoć? Ako sam dobro shvatila? Šta, Lucija, prava pametnica, ona skok odradi u 1 noći. Pametno dijete. ,,🤣🤣🤣

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 22:57

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    01. Veljača 2018. 23:07

Barbi13

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

E do tud jos nisam dogurala! A nadam se da tako skoro i necu!

Barkleys
    01. Veljača 2018. 23:19

sanjchi255

E da, hvala curke..
    I Dena…uhhh…moj zet mali te dobro prepao😅 a samo mu se spavalo…mis mali😍
    Evo ovako moja mala sada spava…i prdi😆😆😆 rukice opustene..nisu gore..ali sakice su napola stisnute, napola opustene

Divna je. Da, oprosti, ispričaj se i Luciji što sam ju stavila u košaru s ovim "problematičnima" 🤣🤣🤣🤣 Znam da je ona milo dijete. 😍😍😍😍 E baš ju pitaj pa javi, sad me to baš zanima...

dzenny
    02. Veljača 2018. 05:46

Samo da vas pozdravim. Nisam stigla procitati,jer smo juce opet ja i kuma hodale po gradu,dosla kuci A uspavala i mi isli spavati.. ii gospodjica se probudila u pola 4 ii tek sad zaspala.. sad idem i ja spavati.. citam vas kad ustanem.. 😘

I_me
    02. Veljača 2018. 06:58

Barbs- super za stvari iz Ikee.😊
    Amore-dobrodosla! 😊
    Sanjchi- moja slapa drzi ruke gore kad spava, ili jedna ruka gore, druga dolje,ili obje dolje. Sake nekad lagano stisnute,nekad bas rasirene. 
    Kako uvijek idem sa slapom setat oko 11-12 a jucer jugo deralo pa nismo isle, gledam ju kljuca al ne bi zaspala.. od 11 je bila u klokanici, na rukama, u kreveticu,njihaljci,kaucu.. i zaspala u 2. Znaci 3h smo se borile za 40 min sna. 😥 
    A navecer standard 9h u krpe. 😥
    Ja sam sad budna budna al potrudit cu se jos malo oko ubit.. slapa spava kraj mene i nesto uzdise u snu, ko da sanja..

Barkleys
    02. Veljača 2018. 07:31

Moja ne spava, od 6 na sisi i sad prodaje zjake u baby gymu. Pomaknula si je frajerica ritam, ranije navečer zaspe, ali se i ranije ujutro probudi. Ja pijem kavu i nadam se da će mi se ponoviti ono od neki dan da sama zaspe u gymu. Svako jutro ju tako stavim u nadi. Držite fige. 😂😂😂😂

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 07:54

Dobro jutro😘😘kavica,nocas smo imale dva budjenja😥i sad je smlatila oba dvije sise i zaspala.Ne znam neki put sta izabrat jos malo spavanja ili popit kavu u miru🤔🤔

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.