Moji svi zaspali..nrzna se ko vise hrce od njih! Ja kuhare gledam..i cekam 11 sati da malog nahranim..i dpavanje do 7-8.. jeeee
Ako me muz ne probudi opet..
Dena,mozda Leon raste,znas kako kazu da dok spavaju-rastu..
I moji su znali imat takve dane.
Hvala na dobrodoslici!😄Htjela sam jos nesto pitati..Malo me brine jer se misica ne okrece s ledja na trbuh jos, blizu je, padne na bok ponekad kada visoko digne nogice, ali onda ruku nikako podvuci da se potpuno okrene..S trbuha na ledja moze, ali vecinom na jednu stranu..Slijedeci tjedan imamo kontrolu kod pedijatrice, pa cu je pitati, ali me zanimalo da li znate koji im je krajnji ' rok' za taj okret?
Jesi rekla da ima 6 mjeseci? Mislim da bi trebala vec..jer prvo ide ledja trbuh..pa trbuh ledja. Mozda je mala ljencina..ko i ovaj moj..on se s 5 mj tek preokrenuo..
Probaj ju motivirat malo..stavi joj igracke oko nje..ali da nemoze do njih..i ruku joj digni iznad glave i zavrti par puta..ubrzo ce ona to pokopcat.
Bravo za zubice!
Je, lijencina je svakako, borbu vodili na pocetku za dizanje glavice dok je na trbuhu.Probam svaki dan tako sa igrackama, ali brzo odustane, mada je na sve druge nacine zivahna, mlatara nogama, rola se na bok, u kreveticu promijeni 100 poza.. Odlucila sam ne panicariti, i dati joj vremena, znam da nisu sva djeca ista, niti se istim tempom razvijaju, primjer za to su i njeni zubici, ali svejedno me to malo kopka..Izdrzati cu jos par dana, 6.2. nam je kontrola, pa cemo vidjeti sta pedica kaze..
Luce, jooojjj, vjerujem da joj je bilo tesko... ja njega na krevet spustim i izadjem iz sobe i tesko mi buse tih minutu slusati ga kako urla, a znam da urla bez veze, tj nista mu ne fali nego je umoran i ne zna zaspat
E imam ja slike koje je Sretna stavljala... samo da nadjem...
Sanjchi, joj ja ti blage veze nemam o tome... Treca je nesto komentirala??
Amore, vjerujem da se neces ni snaci i vec ce se ko velika okretati... 😉 D nikako nikako nikako... I jos nije s ledja na trbuh ali jedno jutro sam ga pustila na pod i on se igrao nekom kockom
*Ugl... jedno 40-50min i okretao se na bok ko kazaljke sata... u jednom trenutku se cak okrenuo na trbuh ali su mu ruke bile skroz na sredini tijela pa se zivcirao...
P.S. Ja znam Diega tako vrtiti... jer mislim da je lijen hahahaha s ledja na trbuh i obrnuto 😂😂
Barbs ta metoda pusti ga da place ne da nije dobra vec je stetna za razvoj djeteta i moze mu prouzrokovati traume. Procitaj:
https://www.scribd.com/doc/47280802/Kako-Uspavati-Dete-Bez-Plakanja
Marijana, znam.. zato to i ne radim... I trpim i ludim itd itd itd... i zato to moje "pustit cu ga" traje minutu... AKO... uvijek odgovorim na njegov plac...
Ja cu iz svog iskustva rec samo ovo: dok su skroz mali,jedva cekamo da se mrsnu nekud,da se okrenu,da propuzu,da se posjednu,da prohodaju..da propricaju..
Istina je da kad se krenu vrtit,vise ih dragi Bog nemoze zaustavit,presvlacenje pelena postaje traumaticno iskustvo..jer samo cekate di ce ta kakuca iz pelene zavrsit..oce past s prematalice..vise ih nemozete ostavit bez nadzora na krevetu/kaucu..bilo cem povisenom. Onda krece puzanje,uzas! Polizu pod i sve na njemu-ko usisavaci su..uvijek na smece!
Onda se pocnu dizat,pa samo cekate di ce past..udarit..razbit glavu ili nesto..zastita na sve ostre rubove...onda krece rijec NE,do godine i pol cete ju toliko izviknut da cete pomislit da vase dijete misli da se tako zove..
Ni ja nisam za metodu pusti ga da place..uostalom moj bi se vjerojatno prije ugusio nego prestao.
Sanjchi ovo za slovo u nemam pojma. Ja sam mislila da to znaci da su zadovoljni i da to ne treba ni proci sa određenom dobi a stiskanje sakica sa 3mj ali nisam sigurna.
Barbs, Maslacak decki su super..ne znam dal sam neciju fotkicu fulala.
Bebushka cure stvarno dobro napreduju.
Barbi super za viper i nas spasava.
E..a kad pocnu pricat..i vise nikad bit tiho...onda cete se sjetit..kako je bilo lijepo dok su skroz mali..ko panj..di ga stavis..tu ga nadjes!
Cari roditeljstva😁😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji