Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    01. Veljača 2018. 21:36

Očito isto problem kao i kod nas, njoj se spava a ne zna i ne može zaspati i onda nervozna i plače.
    Preko dana odmah zaspe u šetnji al tko bi stalno šetao s njom. A što je najgore moja je velika spavalica, spava joj se sat vremena nakon što je budna. I onda opet borba.
    Dakle ja sam zvala i pedijatricu i telefončić i svi kažu jedno: to je normalno i imate dijete koje se teško uspava. Samo treba naći način što ga uspavljuje. 
    Mi smo preko dana uglavnom u šetnji ,navečer smo ju uspavljivali uz fen i dudu jako dugo, bar sat vremena, očito ju to nije smirivalo. Sad to zamjenjuje cupkanje na lopti u puno kraće vrijeme!
    Probaj ju kupiti pa tako s njim poskakivati. Ako ništa drugo ostane ti za sjedenje ili za vježbanje 

• Dena1009
    01. Veljača 2018. 21:41

Amore dobro nam dosle☺
    Romi mi cemo krenuti sa rizom i probat cemo sa zlicicom.
    Sretna i Maslacak hvala na savjetima al ja cu vas vjerojatno jos onak usput gnjavit 😉
    Koja je razlika između rizolina, keksolina i onih bas djecjih (hipp, bebivita i sl)?
    Krafne imala sam i ja pokusaj #1 jos prosle godine, zavrsile u smecu, nisam ni stigla do pecenja😅 Ove godine se jedu bakine krafne😀😀

url=https://lilypie.com]

barbs
    01. Veljača 2018. 21:41

Sanjchi, to mi je druga frendica rekla... da maloga stavi u krevetic i pusti ga da se isplace i onda se nakon par min vrati i mali smiri...  Probat cu... bit ce borbe al ionako bi mi ovako ili onako vristao hahhahahahahhahahahahaahaha
    Suncokretice, pa bas to... ne moze se vjecito setati... zato ja vikendom sam pocela uvaljivati maloga muzu i ne idem cesto s njima djir da PRODISEM... Meni je muzeva rodjakinja rekla logicno da su neka djeca zahtjevnija ali i da ga ne navikavam na ruke... 

barbs
    01. Veljača 2018. 21:42

Dena, jooojjjj, vjerujem ti da te isprepadao... a jedne strane tezimo za time da SPAVAJU a s druge nas sokiraju 😂😂😶😂

Maja 3
    01. Veljača 2018. 21:47

Amore

Hvala na dobrodoslici!😄Htjela sam jos nesto pitati..Malo me brine jer se misica ne okrece s ledja na trbuh jos, blizu je, padne na bok ponekad kada visoko digne nogice, ali onda ruku nikako podvuci da se potpuno okrene..S trbuha na ledja moze, ali vecinom na jednu stranu..Slijedeci tjedan imamo kontrolu kod pedijatrice, pa cu je pitati, ali me zanimalo da li znate koji im je krajnji ' rok' za taj okret?

Jesi rekla da ima 6 mjeseci? Mislim da bi trebala vec..jer prvo ide ledja trbuh..pa trbuh ledja. Mozda je mala ljencina..ko i ovaj moj..on se s 5 mj tek preokrenuo..
    Probaj ju motivirat malo..stavi joj igracke oko nje..ali da nemoze do njih..i ruku joj digni iznad glave i zavrti par puta..ubrzo ce ona to pokopcat.
    Bravo za zubice!

Maja 3
    01. Veljača 2018. 21:50

Stavljala je sretna vec neke slike vjezbica koje se mogu radit.

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 21:55

Za sad viper prihvacen😊😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    01. Veljača 2018. 21:55

Barbs tako je i moja jedna prijateljica, nije vise znala sta ce pa bi malu ostavila u krevetu da place i otisla bi se otusirat da lakse podnese to njeno plakanjep kaze da je to trajalo 15dana i nakon toga malu bi samo spustila u krevetic i mala bi sama zaspala... Ne bi virovala da nisam na svoje oci vidila

Maja 3
    01. Veljača 2018. 22:02

Barbi13

Za sad viper prihvacen😊😊😊😊

Super!💪

• Srnac
    01. Veljača 2018. 22:04

Amore dobrodosla.
    Barbs mi ne znamo kako smo zivjeli prije pilates lopte 😄
    Mamisita mi smo ti u dz centar u runjaninovoj..ovo sve za navedene dr iz dz crnomerec potpisujem. Tako sam i ja cula. Lucev je super ali odlazi u mirovinu..doduse vec zadnjih 10god ali nove ne prima.
    Jovancevic je odlican ali i on ima popunjenu kvotu. Ne znam tko je spominjao ali i ja imam njegovu knjigu..koliko sam stigla procitati super je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.