Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    01. Veljača 2018. 09:18

Barbi13

barbs

*Stavila sam mu ruku na prsima i umirio se… Znaci, samo zaj* ahahaha Al muz se serao u snu (PUN MJESEC)I ugl dogurali smo do 8:30 juhuhuuu
    Hvala curke na objasnjenju za mlijekooo 😊😊😊
    Barbi, jbt bas te muci taj skokic… HAHAHAHAHA, SNAJPEEEEER!!! Poznato!! 😂😂😂

Ovo je skok na kvadrat😂😂😂pocet cu puzat po stanu da me ne vidi bar pet minuta😂😂😂😂

Kiki156
    01. Veljača 2018. 09:22

I moj je ramazen i previse nosen. Sad ga stavljm na pod cijelo vrijeme. Jede, ako nece spavat malo ga mazim, nosam par min i ajmo u baby gym. Kad krene plakati na trbuhu, okret na leda. Pustim ga da se sam igra dok je dobar, kad se krene bunit dodem se igrati s njim. 
    Eto. Jucer sam to krenula prakticirati, vidjet cemo do kad cu! 😂

• Romi
    01. Veljača 2018. 09:31

Jutro cure 
    Bebushka pjesmica je  stvaro ti nije lako i meni kutija traje nekih tjedan dana ,kutija od 500 gr.,a mogu mislit kako je tek tebi.
    Barbi i Mamisita i ostale cure vidim da vam je opet bilo veselo noćas 
    Kad vas čitam vidim kako imam sreću da se sve to kod nas izreguliralo,sinoć je zaspala u 10 i spavala jutros do 7 i 20,pojela bocu i zaspala na meni  do 8 i 20 ,kako nam je bilo na početku ovo je sad za ne povjerovat,kod nas ovaj skok od 3 mjeseca uopće se nije osjetio,osjetila sam samo onaj od 3 tjedna ali tada nam je sve bilo i nervoza i grčevi itd.,poslije više ništa.Sad imam neku mirnu bebu,jedino šta neće navečer da zaspi bez mene,naučila se,iako sam ju prije 2 tjedna ostavila kod svojih preko noći,ja i muž smo išli u Beč,i naravno da je zaspala bez problema,valjda kad me ne vidi,sve je ok.
    I naravno imam sreću šta mi muž spava u drugoj sobi,a ja i L. smo odmah od prvog dana u njenoj sobi tako da ga uopće ne čujemo kad ide na posao,jedino ako sam baš budna.

• Romi
    01. Veljača 2018. 09:34

Moja L.se počela okretati,jučer se okrenula sa leđa na trbuh ali još nije mogla izvuć ruku ispod sebe,i evo je sad se okrenula sama i igra se na trbuhu znači sa 4 mj. i tjedan dana.
    A gdje nam je Dena,ne javlja se

I_me
    01. Veljača 2018. 09:50

Bebushka 😂😂😂😂
    Mamasita- koristili smo je do 3 mj biogaiu.
    Jucer slapa trlja oci u 20:30 i reko ajmo spavat. Sisala do 9 i ajmo mama pricanje.. 
    Razvezala ta jezik, prica, slini, smije se, glupira.. pa smo na kraju ustale i isle spavat u 23h. Do tada je bila u njihaljci i igra se sama sasobom ko da je zora, a muz i ja ne znas ko vise kljuca..
    Ugll..bila ok noc, vraca se lagano u rutinu. Eno je jos spava a ja popila kavu u miru..
    A vani jugo dere li ga dere. Isla sam objesit ves van i propuhalo me. Nadam se da ce se kasnije smirit i da cemo uspjet izac van bar pola sata.
    Danas smo same do navecer, muz ide pomoc kumu nesto..
    A stan kaos i jos moram i rucak pravit 😂😂😂

dzenny
    01. Veljača 2018. 10:09

Ni mi skok u 3. mjesecu nismo osjetili,ali smo zato ona prva 2-3 posteno platili.. 😊
    Muz-ooo daa,znam taj osjecaj kad dijete probudi hrkanjem,dobijes nervni slom.. 😲
    Biogaia-mi joj ne dajemo ima mozda mjesec dana,jer smo mi to davali samo jer sam procitala da je dobar za imunitet,a A nije imala grcica nikako.. 😊
    Pjesmica-zakon.. svako jutro za dobro jutro 😊😊
    Moja se probudila u krevetu i nastavila se igrat,a ja ospavala jos 15 min.. 😀
    Ii juce smo bili kod pedice,A je od petka dobila 170gr,sto je jako dobro.. 😊 odmah mi je lakse.. 😊

• Dena1009
    01. Veljača 2018. 10:12

Jutro! Evo nas, u pripremama smo pa bas ne stignemo pisati, a uz to, cijepljenje nam poremetilo spavanac, tak da sam i ja ko zombi 👽👽
    Bebushka prvo potpisujem za filtriranje zraka😣 Samo svi vide neke bakterije, za koju godinu cemo stavljat bebe u sterilizator 😉
    A pjesmica je vrh, vidim konkurencija smo 😉😉
    Ja ti savjetujem da udrite po grahu i sarmi prije nego bankrotirate 😉😉😉
    Snajper 😆😆😆 neku noc se okrecem u snu i onak automatski nadignem glavu da ga vidim, a ono on pili u mene, protrljam ja oci (reko krivo sam vidla), podignem jos jednom glavu, a on osmijeh od uha do uha😅
    Maslacak ajme musavca malog i nas to crka za par dana.
    Romi vi krecete od ponedjeljka? Ima jos tko da krece sljedeci tjedan sa papicom? Sto planirate prvo? Ja sam kupila rizine pahuljice pa neznam da li da sa njina krenem ili sa povrcem? Bit ce mi super paralelno krenuti sa nekim da uspoređujemo 🙄
    Hedg dobro dosla u klub, tipkamo si u 6-7 ujutro, inace sam sama bila do sad 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

dzenny
    01. Veljača 2018. 10:17

Sanjchi,sretna tri veliiiika 😍😍 iii super ste.. mali 🍬🍬
    Dena-Jutro.. mi kasicama krecemo tek poslije 15.02.. jer pedica je rekla da cemo tad pricat o kasicama.. jeeedva cekam.. muz je juce govorio da joj damo.kasicu,ali eto ipak cemo jos malo cekati.. 😊

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 10:39

sanjchi255

Jutro mame…
    Umirem od smijeha …bas ste me nasmijale. Ali ionako sam dobre volje pa je ovo samo jos vise podiglo raspolozenje😁😄😄
    Nama je danas 3 mjeseca💕💕 Bozee koliko ju volim❤

Ljepotice sretna vam 3 mjeseca😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    01. Veljača 2018. 10:58

Sanjchi sretna 3 mjeseca prekrasne ste
    Dena da pocinjemo od ppnedjeljka,ja sam isto mislila pocet za rizinim pahuljicama,i povrcem  ali idem u pon. na kontrolu sa L. i na cijepljenje pa sam jos mislila pitat doktoricu sto i kako,nisam sigurna dal cu krenut sama odmah radit kasice jer nemam sad nista domace a kad kupujem u trg. sve je spricano,pa sam mislila mozda sad u pocetku kupovat mozda je sigurnije od Hippa ili nekog,barem je koliko toliko kontrolirano...
    Dena hoces li ti davat pahuljice na bocu ili zlicu,bojim se ako krenem sve sa zlicom da ce mi prestat pit bocu....ikusne mame Maslacak,Klea,Sretna  mozete li Vi dat savjet kako je kod vas bilo,kako ste vi davale pahuljice na bocu ili zlicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.