Hedge,ja sam se drzala reda,tj nisam im davala prije reda dok su bili samo na mlijeku
I oslo prije reda..znaci sad malom dam skoro kad hoce..to je u principu svaka 3.5 sata..al se vodim tim da on dpava cijelu noc u komadu..i poceo je s kasicama..pa neki puta probrljavi ak mu nepase..i naravno da je prije gladan
Sretna,krafnice ti mrak izgledaju! Ajd daj i ti svoj recept! Ja sam rekla da cu ove godine sve recepte isprobat!
I me,zbilja neznam s cime bi mogla ustrcat nutelu..
Jedina ideja mi je da ih na tanje razvaljas..stavis nutelu...poklopis drugim..i srezes s manjom casom da se dobro stisne..
Mozda ima ko iskusniji ko zna.
Mene zanima jel se to ulje moze jos jednom iskoristit?
I sto se kuha danas? Trazim ideje! Inace ce bit rizoto s piletinom..ostalo mi pileta od jucer! Muzu uvijek fali..jucer malo vise ispekla..i sad najednom ima viska! A ne volim bacat hranu ako se da iskoristit.
Ovako ja papam kasice!
Jao pa ranit cu se!!! 😂😂😂
Musavac mali 😍 kako je sladak 😂😂😍
Maslacak, bas je slatkiii 😎😎😎
Moj dosadnjakis je zaspao uz usisavac i cim sam ga ugasila se probudio i sad urla... gladan nije... popisan nije.. razmazen js
Hedge,ja sam se drzala reda,tj nisam im davala prije reda dok su bili samo na mlijeku
Premeden je. Ma kužim da se sisom tješi, uspavljuje itd. Ali pokušavam da prođe bar neko vrijeme, ne bi htjela da se prejeda 😂
* ne zato što želim da mi dijete bude fit, nego onda ju muči trbuh itd. Naravno da dam ako je gladna. 😂
Sretna,krafnice ti mrak izgledaju! Ajd daj i ti svoj recept! Ja sam rekla da cu ove godine sve recepte isprobat!
I me,zbilja neznam s cime bi mogla ustrcat nutelu..
Jedina ideja mi je da ih na tanje razvaljas..stavis nutelu…poklopis drugim..i srezes s manjom casom da se dobro stisne..
Mozda ima ko iskusniji ko zna.
Mene zanima jel se to ulje moze jos jednom iskoristit?
Tak sam i ja kontala napravit.. mozda uspije tako.
Ja to ulje jos jednom iskoristim. To me muz naucio. 😂
Ne znam koliko je pametno al ajd.. 2x iskoristim kad nesto pecem i bacim. Znam da se mast svinjska moze vise puta iskoristit..
Jos mi ostalo rizota od jucer, tak da cemo to danas jos jesti, a sutra pašta sa piletinom u umaku od vrhnja za kuhanje, persina i cesnjaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji