Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    18. Siječanj 2018. 11:56

Srnac

Jutro curke! Hvala svima na dobrodoslici.
    Ema i Luce su medene.
    Diegu sretna 4mj.
    Bas neka teska noc
    Do 1 nije htio zaspat, pa buđenje u 4 pa u 6 i 30 pa u 8 i 30 pa sad. A sve između toga komesanje. Mislim da ga muci nosic. Imam osjecaj da smo cijelu zimu vec zastopani 😒
    Mislim da cemo mi sa dohranom pricekati 6mj ali jos cemo vidjeti. Mame koje doje a bebe spavaju cijelu noc..sta sa vasim cicama za to vrijeme? Ne prepunjavaju se?
    Super za test sa pampersicama..bravo, nebi mi to nikad palo na pamet.

Nocne starlete😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 12:01

luce <3

Hedgehog da, moram je drzat uspravno iza dojenja bar 20-30min, jer ako je brzo spustim puno povrati, iako nekad ni to nije dovoljno… Basme izluduje taj refluks😣
    Diegu sretnih 4 mjeseca
    Cure su preslatke…. 😍😍
    Dena test sa pelenama 😂😂😂😂
    Zaboravila sam kome je ono mala stavila prat pelenu, al je mala legendica, mala je tila malo ustedit😂😂😂

Daaaaa. Ja nikako da procjenim kad mogu. Tj. Evo sad mislim si podrigla je, ajme super idemo na prematalicu a kad ono... Kad vidim da vrati moje mlijeko dobijem fraze. Najčešće nije puno, premda je par puta bilo. I onda plače da je opet gladna. To se navodno smiri s vremenom. 🙄

I_me
    18. Siječanj 2018. 12:20

Fazion

Cure koje su u erste banci..jel vam sjela naknadaa

Meni kucer jos sjelo. Isto erste

I_me
    18. Siječanj 2018. 12:21

Samo da se pohvalim. Slapa se pocela smijat onako grlato. Bas HA HA HA 😂😊😍

barbs
    18. Siječanj 2018. 12:53

I_me

Samo da se pohvalim. Slapa se pocela smijat onako grlato. Bas HA HA HA 😂😊😍

😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    18. Siječanj 2018. 12:56

Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
    maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako... zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha

barbs
    18. Siječanj 2018. 12:58

Nocno spavanje- ne spava cijelu noc NAZALOST... ne znam dai je to faza... cesto cica... cice su mlohave ahahahhaha stvorila se ponuda i potraznja ODAVNO tako da ja rijeko imam visak mlijeka... cim ga imam se izdojim da imam kad idem negdje pa da mu mogu pustiti no sada  se pomalo smajuje zaliha 

barbs
    18. Siječanj 2018. 12:59

NA OTP jutros nije jos sjelo... za sada nisam provjeravala vise... vani smo... Predivno je vrijeme...

barbs
    18. Siječanj 2018. 13:09

Barbi13

Srnac

Jutro curke! Hvala svima na dobrodoslici.
    Ema i Luce su medene.
    Diegu sretna 4mj.
    Bas neka teska noc
    Do 1 nije htio zaspat, pa buđenje u 4 pa u 6 i 30 pa u 8 i 30 pa sad. A sve između toga komesanje. Mislim da ga muci nosic. Imam osjecaj da smo cijelu zimu vec zastopani 😒
    Mislim da cemo mi sa dohranom pricekati 6mj ali jos cemo vidjeti. Mame koje doje a bebe spavaju cijelu noc..sta sa vasim cicama za to vrijeme? Ne prepunjavaju se?
    Super za test sa pampersicama..bravo, nebi mi to nikad palo na pamet.

Nocne starlete😂😂😂😂😂😂

baaaas toooo

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 13:13

barbs

Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
    maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako… zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha

Maradona! To mi nije palo na pamet! Ja mislila neka sapunjara sigurno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI