Ovo su moje prve krafne u zivotu 😊 radila ih orosle godine u ovo doba. Ja ih odmah pecem punjene pekmezom i ima dosta caka u tijestu da budu jako fine 😁
Mamisita, daaaa, skupe su te vrecice... i 60ak kn dodju one iz Mullera... nesto na L ahahaha... moja frendica ih jos kupije... ona hrani malu na bocicu... rekla je da joj se ne isplate casice...
Sretna, ustanovile smo da si ti maher za svasta 😂😂😂😂😂😂
Dobro jutro😘😘😘kavica.Juhuuuuu mamisita za izdajalicu i mljeko😍😍😍i meni je doslo da idem nocas na hodnik spavat😂😂dodje mi da zovem seficu od muza i da joj kazem da mu da jedan jebe….slobodan dan😢😢😢
Barbi, draga, jutro! 😚😚😚😚Vjerujem ti sve sta si napisala!Pa jel ima pravo na neki GO da se barem malo naspavas?
Moramo cuvat GO za jaslice😢😢😢😭😭😭
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Joooooj ove krafnice su tako ljepe😍😍😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna,mozda Kerima ( il kak se vec zove) namamis krofnicama?😂
Barbi, kuzim za GO!Steta!!
Barbs, zasto joj se ne isplate posudice?Zbog velicine?
Kemal 😄 eh, kad bi ga mogla tako privuc 😂
Maslacak i Mamisita, moj pojede nekad 100 nekad 80 nekad 120 a max 150 po obroju , s tim da je uvijek pro bio stavljan na cicu i ima odlican hvat i usis…. Sad npr prihe tih 130 je bil na sisi i sad je opet na sisi. Al svako jutro ista pjesma, ujutro non stop trazi pa sve manje kroz dan.
Mm je kupio Aventove vrecice za pohranu, jel su one jednokratne? Znam da je vj glupo pitanje al ak se mogu isto nekak isprat da ih ne bacam…?
Čisto me zanima, ako pojede recimo 150 ml koliko mu prođe do idućeg obroka? Jel se pridržavaš rokova na AD ili po potrebi daš još? Jer moja ako navečer pojede 120 ml svejedno kroz sat vremena traži sisu.
Mmm krofnice 😍😍 sretna,zeno imas zlatne ruke.. 😊😊
Ii jos jedna info za Sretnu- na jednom slo kanalu Kemal je tek poceo,mislim serija tek pocela.. 🙄 al dobro,mozda vise to ne bi bilo zanimljivo gledati.. ili ipak bi?? 😄
Jaa pojma nemam koliko A pojede.. sad kad smo bile u bolnici,kao na vagu sam uvijek morala mjeriti koliko pojede (iako je to priblizna vrijednost) i najvise mi je pojela 80 ml,iako je to na 1,5-2h..
Ja mlijeko zamrzavam u vrecicama za led i cine mi se super,posebno ako ostavljas za kasice.. 😊
Dzenny, foraaaaa ideja to za vrecice.... e tako i meni.D jede... ponekad 80ml ponekad 100ml...
Mamisita, potpia na ono da nisu oni ko stoperice... meni je muzeva rodjakinja rekla da ne ide to tako kod dojene djece.. da cu raditi raspored il nesto.. on treba cicu kad on hoc
E mame sto ste pravile krofne 😂 pitanjce
Znaci zamjesila sam tjesto 😂😂
Ja bi ih napravila punjene sa nutellom.
E sad, svugdje na receptima pise uspricati spricom na kraju.
Ja nemam spricu 😥😂
Imate neki trik kak da ih napunim?
Sortiraj odgovore
Najstariji