Kiki, vidim da je tebi jos veselije
Mi smo okupali Diega pred sat vremena... Super je proslo... Stavila sam ga na cicu i uspavao se... sad je u njihaljci... Spavao je TOCNO pola sata.. kako smo sestra rekle hahahhahhahha Izgleda da ga grcevi muce... Znaju ga razbusiti... iii uvalila sam mu dudu i sjedim pored njega cekajuci da zaspi...
Izgleda da jest Taman sam uspjela vecerati u tih pola h.... sad cu pojesti breskvu iz kompota. Navukla se iz bolnice... uuuu i nokte cu nalakir
Dzenny, ja pijem čaj za dojilje ujutro i navečer.
Hedgehog, sto se tice brijanja, ja sam u srijedu obrijala sa brijacem, a u nedjelju radala i rekli su da je ok. Ja moram pohvaliti svog muža, noćas smo imale sisa party i on je danas cijeli dan u pogonu, rucak , usisavanje, peglanje, divota, a u ponedjeljak ide raditi i to ima sve smjene 14-22, bas ce mi faliti, ali vec planira kako će kuhati svako jutro.
Jao Leon nije kakao od sinoc nista i ja navecer ga masirala i podigla mu nogice i nista...i sjetim se da sam citala stavit ga u polozaj za kakanje i ja ga stavim, kad je to pljusnilo u pelenu, kao neka bomba manja, ostala sam pafff...i naravno pelena punaaaa. Poceo je podrigivat kao malo prase...ako ne podrigne a zaspi nakon 5 min evo ga javlja se i dignem ga,on podrigne i zaspi. Najbolje se umiri kad je na ramenu, bas voli tako spavat.
E, da, hvala za info o porodiljnom i potpori od države. I mislila sam si da je tako, ali od npr dobila sam 2328kn i 1108kn… Ali zar nije od države 2000kn? Znam da nezaposlene majke dobivaju po novome 2328kn porodiljne naknade…
Bbrletic, ja nisam mogla povezati imeAli što imamo lijepoooo imeeee
Jesi mi ti rekla za DP? Znači, mi samo moramo kupiti u NN formular i to predati? AKO uopće budemo mogli išta dobivati, ali pokušat ćemo vidjeti… ipak sam ja nezaposlena, ali mislim da to nema veze s vezom
Imenjakinjo moja samo formular i treba probat ja mislim da imas pravo a svaka kuna dobro dodje
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jeste rezale nokte bebama? Nama su rekli prvih mj dana ne, a mi smo prosli i vec su mu narasli i bas zna grebat..al nekako me hvata nervoza oko noktiju..prvi put je najgore kontam. Sutra mu moram sredit
E da netko je komentirao da i sebi mora rezat nokte...jao da vidite moje kolki su..i nit grebem malog, sve mogu, samo kad mu guzu mazem uvijek ostane kreme pod noktom 🤔 Sutra cu ih lijepo nalakirat
Znaci moja slapa danas pola sata spava pola sata je budna 😂😂 al ajd, prezivjet cu i to. Ne znam sta joj je danas 😥
Samo sto me danas boli dolje ko da cu svakog trena dobit. Ko gadni menstrualni grcevi. Kako sam ujutro oci otvorila. 😥
I me, jesi se preforsirala??? Aaa Ema....juhuuu veselook
Panica, super za muza!
Violeta, kakva je to poza za kakanje????? Nama je patronazna palcice na rukama osiskala. Ja inace nisam krenula siskati nego kad vidim da se lista otcupam ga.. Mada sam vidjela i ja da su mu neki malo duzi... al kad je mene to straaaaahhh rezatii
Diego je veceras spavao id 19.30 so 20.00 i od 20.10 i dalje spava... Ne znam ako ga je ona kupka omamila
Sortiraj odgovore
Najstariji