i ovaj babygym imamo:
fisherprice rainforest deluxe
pa sam ga opet njoj sad kupila (onaj od dečkiju sam bila prodala pred 5-6god naravno, da mi ne smeta)
i evo baš smo ga jučer prvi put upalili...dosad mi je bila nekako malena za stavljat ju u to ionako
sad od 1mj do nekih 3-4-5mj idealno za potaknit ih za motoriku/hvat, i potrbušno, pa okretanje...
žena-majka-carica:)
koji ste kupili barbs....ja gledam ovlaživač uzet neki kvalitetniji sad za sezonu grijanja zimi
ali bogme treba i odvlaživač nekad
npr danas je vlaga skoro 70%
njoj se odmah pogoršao kašalj:( i meni...
Joooj, mi imamo na onoj ljuljački/njihaljčki one plišance što vise i muziku aaajmeeee, što Diego pop* kad čuje tu muziku! APSOLUTNO ju ne voli! Znači, ljubitelj je FENA, BOCELLIA I 2CELLOESA(jučer otkrila
), ali ove pjesmice iz plišanca (npr) i vrtuljka... uuuuu, odmah se naživcira, pa ipak nemam pojma da li se isplati ulagati u vrtuljke iznad krevetića
JUČER nam je bilo OPET veselo... 3. večer za redom. Toliko je umoran, ali nervozan i ne želi zaspatiiiiiii... Znači, probudio nam se u 18.30.. Jeo je, promijenili smo mu pelenu, mazili se, igrali... slušali smo BOCELLIA i 2CELLOES i zaspao mi je na prsima i ugasim youtube kad ono OČI K'O SOVA... u 23h je zaspao...
Znate što? Meni je majkemi došlo da izađem vani proluftati mozak... Bila sam ultra nervozna jer više nisam znala ŠTO napraviti... Muž ga je bio uzeo i taman se umirio i skoro je zaspao kad eto KIHNUO je i duda mu je ispala i ajmooo urlanjeeeee... Uzela sam ga u ruke, mazila i zaspao je... I spavao je do nekih 2.30.. i onda oko 7 ujutro i spavali smo skupa do 9h...
NE ZNAM VIŠE ŠTO MI JE RADITI?!¨ Vidim da većina vaših beba zaspi dosta rano i izdrži jaaakooo dugo noć bez da se probudiiii
Treca sreca, ovaj https://www.mall.hr/odvlazivaci/argo-digitalni-odvlazivac-zraka-dry-digit17-17l u Pevecu ali je došao 100tinjak kn manje...
ajd, kad toliko košta, mogao bi nešto i valjaT!
ne volim one neke jeftine kemije šta u tommy i sl dućanima ima.....onaj koji se filla nekim tabletama šta li....
baš me zanima kako će vam služit, čekam prve (i daljnje ) dojmove, jer imam na wishlisti još par stvari prije odvlaživača ionak:)
Barbs i moja Ema je budna svaki dan od 18h do 22-23h.
Ja si mantram svaku vecer : i ona je zivo bice, ne moze prespavat cijeli dan, mora i ona nekad biti budna 😂😂!!! (
Kako koju noc je. Ili suti i bleji okolo. Ili se muz zabavlja snjom ili je na cici. Malo place, malo prozuju.. nema pravila... i u 23h zaspe ko top pa budjenje oko 2,3 pa ponovo oko 5,6 pa u 10.
I ME, AAAAAAAAAAJMEEEEEE.... pa to je suuuupeeeeer hhahahaha Mislila sam da samo kod nas tako... I naravno da ne može po cijele dane spavati ali Diego uredno od 20 do 22-23 URLA.... zaspe mi na cici, a prsima... i sve b ude ok DOK ga ne spustim iiii aaajmoooo urlanje.... vidimpo njemu da je koooomaaa al neda seeee
Gle, bolje da su aktivni tada u to doba( bar ja to tako gledam) nego da mi zuji i vriska u 3 u noci.
Gle, bolje da su aktivni tada u to doba( bar ja to tako gledam) nego da mi zuji i vriska u 3 u noci.
DAAA I ja talko razmišljam..
Najsmiješnije je kad ko top zaspi nakon silnih scena k'o da ga netko isključi...
Ja kad vidim kakvih problema moja frendica s malim ima za to noćno spavanje - sretna sam sto mi takve scene ima pred spavanje...
Sortiraj odgovore
Najstariji