Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Listopad 2017. 13:40

Treca sreca, jučer je muž kupio i rekao je da je vlažnost bila na 75%, a već je kritično. Eto, radilo je cijelo poslije podne, cijelu noć i skoro cijelu jutro (s vremenom ga ugasim/o) i vlažnost se spustila na 55% max 60% i stvarno se isplati... Kondenzaciju smo mi imali na prozorima i na vratima. Nažalost, izolacija nije dobra i mi smo okrenuti ulaznim vratima baš prema poljani i ispred kuće nam (još!!!) nije zaštićeno tako da nije ni čudno... 

dzenny
    20. Listopad 2017. 14:38

Cure vi koje pijete caj za dojenje,koliko solja dnevno popijete ?? Ja sam do sada pila po jednu i uz to mlijeko sam pila.. al mislim da mogu i vise caja..

Aurora1611
    20. Listopad 2017. 14:48

Joj barbs to je jos i dobro moja je od 11 do 4 bila budna nocas! Papala, kakala, tu i tamo plakala, igrala se, smijala, u dva navrata je zaspala i probudila se za minutu!
    Ja sam poludjela, dovela me do ruba, dojila sam ju i plakala doslovno 😭😭

violeta1
    20. Listopad 2017. 14:57

Treca sreca i ja  sam gledama bas takav vrtuljak i gym kao sto imate vi. Na kraju gym smo dobili od seke neki klasicni, a vrtuljak smo narucili ovaj. Ja sam htjela polovan al muz ne zeli..inace nikad ne kupujemo polovno i cisto sam se zacudila kad sam uzela viper polovan nije nista rekao ali za vrtuljak se bas protivio.

barbs
    20. Listopad 2017. 15:04

Treca sreca, kad se počinje koristiti GYM?? (to svaki dan da ću pitati i zaboravim!)
    Aurora, eeee, kao što sam napisala... frendica ima iste probleme ali mali joj ima godinu i 3 mjeseca i uskoro treba roditi drugo i otkad se rodio imaju problema sa spavanjem po noći tako da mi prođe kroz glavu da ima i "gorih" situacija od naše!!! 

barbs
    20. Listopad 2017. 15:06

Violeta, moj muž (kako sve znate hahaha) je htio SVE novo... Jedino novo što sam ja htjela jest viper kakvog imamo I me i ja, ali odjednom je njemu nešto skrenulo i rekao je da je bolje možda da naručimo polovan. Nisam požalila jer smo uštedili puno novaca, ali ono... to sam baš htjela da bude novo  I ipak sam odlučila da neću nova kolica... tj. JAKO BI IH VOLJELA, ali taj novac nam je isto tako potreban i ova kolica (unatoč nekim manama) nisu loša, pa će nova kolica ipak pričekati slijedeće dijete 

violeta1
    20. Listopad 2017. 15:14

Barbs super za ovlazivac zraka... 

violeta1
    20. Listopad 2017. 15:18

barbs

Violeta, moj muž (kako sve znate hahaha) je htio SVE novo… Jedino novo što sam ja htjela jest viper kakvog imamo I me i ja, ali odjednom je njemu nešto skrenulo i rekao je da je bolje možda da naručimo polovan. Nisam požalila jer smo uštedili puno novaca, ali ono… to sam baš htjela da bude novoI ipak sam odlučila da neću nova kolica… tj. JAKO BI IH VOLJELA, ali taj novac nam je isto tako potreban i ova kolica (unatoč nekim manama) nisu loša, pa će nova kolica ipak pričekati slijedeće dijete

I ja sam za to da se ustedi gdje moze ali eto prvo djete nam je i dugo smo ga cekali pa euforija je na maksimum kod nas, posebno kod muza. On je htio djete jos davnih dana i masto je godinama o bebi, ali ja nisam bila spremna. I kad smo odlucili nismo mogli odmah. Meni je zao para za novi vrtuljak, ali eto on hoce pa nek mu bude. Ja sam htjela sve od opreme novo, a ove skupe igracke polovno. Al dobro... 

barbs
    20. Listopad 2017. 15:22

Violeta, u potpunosti shvaćam sve  I ja sam vjeruj mi duboko u sebi htjela sve novo, ali isto tako financijski nisam mogla (kako i same znate, taman sam na staž trebala!), pa sam gledala s logičnije strane  Ali dobro, nisam požalila... Ok, realno puno toga smo dobili pa nismo potrošili i ostat će nam puno toga za drugo dijete  tako da nismo sami potrošili... 
    Ti si je l' da pisala neki dan o drugoj bebi? 

MY_life <3
    20. Listopad 2017. 15:27

Evo ja danas bila na socijalnom ako nekom triba kaze teta da je to to sto se treba predati
    Osip na guzi smi imali iako nezz kako posto se cesto presvlaci i susi i brise i maze al koristili smo sudocream i povuklo se u roku dva dana tako da preporucam definitivno...
    Simun je isto nocas imao burnu noc (i ja s njim) islo je od prilike ovako: od ponoci do sest ujutro jedan sat spavanja jedan sat hranjena jedan sat uspavljivanja -.- ispalili smo na zivce ja i dragi a on umoran spava mu se a ne zeli zaspati xD govance malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.