Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Listopad 2017. 16:16

Buba mara,  moguće da je nadrkana bila... OBOŽAVAM takve radnice  Ne znaju ti NIŠTA objasniti kako treba... 
    Hmmmm. ja znam da kad je muž išao dijete prijaviti na MUP npr su ga pitala kvadrate stana i koliko osoba živi u tome stanu i kad je muž rekao 8 onda ga je žena iznenađeno pogledala i pitala da kako toliko osoba može u istom stanu živjeti i onda je muž objasnio da ima tu više stanova onda je rekla da to nema veze, odnosno, da nas TROJE živimo u stanu od toliko i toliko kvadrata (nema veze što je obiteljska kuća u pitanju!), a ta frendica koju sam GORE spomenula npr živi u stanu čiji je vlasnik od muža tata koji sa ženom živi van HRa, ali ima ovdje boravište/prebivalište(ne znam ni ja što) i ipak su dobili DP i prijavili su da njih 4 (2 +djeca) žive u tom stanu...

• Dena1009
    20. Listopad 2017. 16:30

Ja guzu brisem crnim cajem jer su mi tako preporucili u bolnici i dobro osusim, pa namazem kremom. Za sve koristim blazinice, bas su mi super i potrosim ih gomilu. Probat cu izbaciti kremu sa tog podrucja
    Moj V se ovu noc budio skolski svakih 4 sata, s tim kad sam ga prvi put nahranila i prematala nije ni oci otvorio pa ga ovaj put ni nisam podrignula nego samo stavila na bok da se ne zagrcne. Ustali smo oko 9 i do sad nije spavao, bas je bio nervozan, sad sam ga vozila po terasi (cekam doma da me nazove doktorica  jos od jucer😣) i zaspao je pa sam ga ostavila na terasi da odspava (mama godine😅), ostavila sam vrata otvorena i ja lezim 2 metra dalje na kutnoj.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    20. Listopad 2017. 16:37

Dena pa super ak imate terasu na suncu...ja nazalost nemam tj uvucen je balkon + zgrada ispred tako da, iako smo jug+zapad ipak ne vidimo sunca nego tek malo...a da imam terasu na suncu stavila bih ju u kolica da van spava.
    maloprije sam ju na ruke snela, jer kolica sama ne mogu a muz ce doc tek navecer kad sunce ide ca...i onda mi je na ramenu spavala tu u parku ispred kuce. Jer mora bit na suncu direkt bar 10-15min zbog zutila
    Jos ga se nismo rijesili...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Listopad 2017. 16:41

Violeta jaooo ni ja ne volim guzvu
    nama evo sad tijesno i u stanu (ajd dok je mila beba, ali za godinu-dvije....kipit cemo na sve strane i morat skemijat nesto) i u autu.....koma, bas utjece taj (ne)komfor na to kako se osjeca covjek (bar meni...eno nekidan sam se snervala dok smo ju odvezli pedijatru kad sam vidila da peugeot308 nam je tijesan samo za nas troje, kad stavimo jaje as + isofix postolje.... a kamoli da sam i sinove jos sjela...uzasss)

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    20. Listopad 2017. 17:00

Definitivno ima i ja samjedan od tih gorih slucajeva 😂😂 a nekak se stalno tjesim da ce bit bolje xD

violeta1
    20. Listopad 2017. 17:05

Treca sreca Mila je jos zuta? Leonu se povuklo skroz..ima vec tjedan dana. Cesto sam ga dojila i stalno je bio kod prozora gdje mi je svjetlost i svaki dan kad je bilo toplo isao je van. Jedino danas nismo i to ne kuzim zasto...nekako mi dan prosao prebrzo dok sunca ima lijepo.

Kiki156
    20. Listopad 2017. 17:59

Bbrletic cestitam! Preslatka je bebica! 😍
    Mi smo danas pokusali izaci u prvu setnju, ali vratili smo se nakon pola minute jer je mali urlao. Jeo je prije, ali dok sam ga ja obukla i presvukla i ovo ono vec se unervozio i dok smo sisli dolje previse je plakao i morali smo natrag. Mozda je bilo prerano za setnju? 
    Barbs nisi jedina kojoj beba ne moze zaspati. Meni je preko dana stvarno super, evo par puta je bio cviljav ali uglavnom spava, jede, malo zvjera okolo i super. Ali zato oko 7,8 pa do ponoci a nekad i duze bude drama. Jucer sam izludila, satima mi je samo visio na sisi i nikako da mu bude dosta. Pa sise, pa se unervozi, pljuje je van, stisce sake, grebe i sebe i mene...nisam vise znala sta da radim! Onda sam od nemoci napravila dohranu i nakon toga je zaspao. Sto to bude u tom vecernjem periodu nemam pojma! 

Kiki156
    20. Listopad 2017. 18:05

Ja sam izgubila 9 kg od poroda, ovo je islo eldtra brzo i bas sam sretna a jedem kao nikad! Sad cemo vidjeti koliko ce trebati ovom ostatku. Kosa mi se opet brze masti ali za sada nisam primjetila da otpada. Ten i koza su mi ok, osim sto je trbuh jos mlohav i napuhan, imam lineu i izgleda ko da sam prljava! 😂 Sve u svemu sam zadovoljna kako oporavak ide, samo da tako lijepo nastavi s topljenjem kila 😁

• Dena1009
    20. Listopad 2017. 19:41

Da, kod nas je sunce od jutra do veceri, a i lijepo vrijeme je bilo, al nije dugo spavao, glas ga probudila, al je zaspao oko 5 natrag i do 7 na kutnoj, a od 7 spava kod mene u krilu.
    Mi smo primjetili da je V polako premali za kadicu koju smo kupili. Sad sam mislila da nebi kupovali novu kadicu, nego ulozak za veliku kadu. Bas sam gledala po internetu ima puno razlicitih, neznam koji da odaberemo. Imate mozda kakvu preporuku??

url=https://lilypie.com]

barbs
    20. Listopad 2017. 20:06

Dena, mi smo kupili u Magic babyu taj ulozak za veliku kadu. Za sada Diega kupamo u onu iz komodice ali imamo i vecu + podlozak jer mi imamo kabinu...
    ja sam D ostavila pred koji dan u kolicima vani na suncu... vratili smo se iz setnje a on je spavao i ja sam ga pustila vani i u medjuvremenu cistila po stanu 
    Steta sto nije natkrivena.. Jedva cekam da se i to sredi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.