Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    20. Listopad 2017. 15:29

violeta1

vrtuljak smo narucili ovaj. Ja sam htjela polovan al muz ne zeli..inace nikad ne kupujemo polovno i cisto sam se zacudila kad sam uzela viper polovan nije nista rekao ali za vrtuljak se bas protivio.

meni je jasno da za prvo dijete želiš neke stvari nove
    ja sam recimo za Davida bila kupila novu hranilicu, autosjedalicu, postolje za autosjedalicu, i tak neke stvari.
    ne znam zašto, koji mi je vrag bio
    ajd as jaje to je dobro imat novo....ali hranilicu...wtf......platili smo ju 1000 kuna i on nije htio u nj 3x jesti i ja ju prodala maltene novu nekorištenu - za jedva 500kn znači izgubila 500
    ali nisam bila dovoljno pametna tad
    s drugim sam kupila polovnu hranilicu..
    sad s trećim uzela sam nove jedino neke mekane igračke
    vrtuljak mi je logično uzet polovni jer beba njega nit dodiruje a kamoli stavlja u usta
    a mekane igračke dodiruje i ne bih volila da ih kupim polovne npr od nekog tko ima psa ili je prljav i neuredan i da su te igračke se vukle po podu (a ne mogu se sve oprati, radi muzičkih elemenata...)
    tako da malo mi je čudan izbor tvog muža: viper u kojem će malac ležat - može korišteno
    a vrtuljak kojeg bebo neće dodirivat - mora bit nov -???
    ali dobro....tko zna koji on kriterij ima. Ja čisto s higijenske i praktične strane gledam na te stvari

žena-majka-carica:)

barbs
    20. Listopad 2017. 15:29

Hvala na info, Buba mara  E sada mene zanima za taj DP smo mi prijavljeni na istoj adresi kao i njegovi nonići i roditelji i brat, da li se to računa k'o članovi kućanstva? Ne živimo s njima... Imamo poseban stan...

treca_sreca
    20. Listopad 2017. 15:31

Buba_mara

Osip na guzismi imali iako nezz kako posto se cesto presvlaci i susi i brise i maze al koristili smo sudocream i povuklo se u roku dva dana tako da preporucam definitivno…
    Simun je isto nocas imao burnu noc (i ja s njim) islo je od prilike ovako: od ponoci do sest ujutro jedan sat spavanja jedan sat hranjena jedan sat uspavljivanja -.- ispalili smo na zivce ja i dragi a on umoran spava mu se a ne zeli zaspati xD govance malo

za pelenski osip sudocrem je zakon
    ali za ranice, pogotovo "vlažne" bolje ne stavljat ni njeg ni ništa...nego nakon čišćenja dooobro posušit, dok se koža ne smiri
    ono što je netko jutros opisivao problem (Dena? zaboravila sam tko točno) mi se nije činilo kao slučaj za sudocrem:/

treca_sreca
    20. Listopad 2017. 15:42

barbs

E sada mene zanima za taj DP smo mi prijavljeni na istoj adresi kao i njegovi nonići i roditelji i brat, da li se to računa k'o članovi kućanstva? Ne živimo s njima… Imamo poseban stan…

ako živite u svom stanu, vi ste kućanstvo za sebe.
    Kakve veze ima što je isti kućni broj??
    Mi recimo u gradu ima nas 20ak obitelji (negdi i više naravno, u neboderima) u jednoj kući/adresi
    Pa naravno da samo jedan stan se gleda - zbroj primanja...znači ako živite ti +muž+dijete, zbrajaju se tvoja i muževa primanja i dijeli na vas troje, sve drugo nema smisla

violeta1
    20. Listopad 2017. 15:50

treca_sreca

violeta1

vrtuljak smo narucili ovaj. Ja sam htjela polovan al muz ne zeli..inace nikad ne kupujemo polovno i cisto sam se zacudila kad sam uzela viper polovan nije nista rekao ali za vrtuljak se bas protivio.

meni je jasno da za prvo dijete želiš neke stvari nove
    ja sam recimo za Davida bila kupila novu hranilicu, autosjedalicu, postolje za autosjedalicu, i tak neke stvari.
    ne znam zašto, koji mi je vrag bio
    ajd as jaje to je dobro imat novo….ali hranilicu…wtf……platili smo ju 1000 kuna i on nije htio u nj 3x jesti i ja ju prodala maltene novu nekorištenu - za jedva 500kn znači izgubila 500
    ali nisam bila dovoljno pametna tad
    s drugim sam kupila polovnu hranilicu..
    sad s trećim uzela sam nove jedino neke mekane igračke
    vrtuljak mi je logično uzet polovni jer beba njega nit dodiruje a kamoli stavlja u usta
    a mekane igračke dodiruje i ne bih volila da ih kupim polovne npr od nekog tko ima psa ili je prljav i neuredan i da su te igračke se vukle po podu (a ne mogu se sve oprati, radi muzičkih elemenata…)
    tako da malo mi je čudan izbor tvog muža: viper u kojem će malac ležat - može korišteno
    a vrtuljak kojeg bebo neće dodirivat - mora bit nov -???
    ali dobro….tko zna koji on kriterij ima. Ja čisto s higijenske i praktične strane gledam na te stvari

Viper je pristao jer sam ga dovela na gotov cin 😂 
    Nije imao izbora hoce nece haha.. A viper sam ocistila ajmeee...bolje nego novo da je kupljeno. Inace ne znam koji mi je vrag, al postala ssm frik za cistocu🤤 Ja inace nisam za polovne stvari i za malog smo bas sve novo kupili, al eto ovdje sam htjela ustediti jer smo puno potrosili na robicu a jos ce mu za 2 mj trebat opet toliko, a i zelim svaku kunicu stavit sa strane. Al dobro...sad je odluka pala.

violeta1
    20. Listopad 2017. 15:52

Barbs mi zivimo u istom dvorist, cak i moglo bi se reci istoj kuci jer je kuca spojena, ali gledaju se samo primanja moja i od muza, jer smo posebno. E da i muz je morao jos nesta dodatno iz firme slat, jer je prosle godine bio mjesec i pol na bolovanju. 

violeta1
    20. Listopad 2017. 15:56

Barbs mislim da jesam nesto spomenila drugu bebu... 😂😂 Iako ja jos uvijek NEE zelim drugu bebu 😂😂 Mozdaa jednog dana kad budemo imali novu kucu, vlastito dvoriste i visee mjesta. Ovako u ovoj maloj kuci ne stanemo, kuca nam je kao dvosoban stan. Iako znam xy ljudi koji imaju vise djece u prostoru kao sto smo mi i super funkcioniraju..al ja nisam za guzvu 😊
    Bas sam danas muzu rekla mozee druga beba ako ce on biti trudn i rodit 🤣🤣🤣

barbs
    20. Listopad 2017. 16:08

Treca sreca i Violeta, još pred par mjeseci mi je frendica rekla da sumnja da ću dobiti DP jer je nas puno prijavljeno na istu adresu, a ona isto živi u zgradi i ipak su dobili DP... Ok, sada zna sve! hvala   Mada je pitanje hoćemo li dobiti, ali vrijedi pokušati 
    Violeta, i ja sam par puta spomenula drugo dijete  jer sam oduvijek govorila da jedno ne želim, ali isto tako, trenutno i naarednih 3-4 god ne bih voljela jer bi htjela taman srediit staž da se mogu negdje zaposliti. 

barbs
    20. Listopad 2017. 16:08

Dobra si, Violeta (za muža

MY_life <3
    20. Listopad 2017. 16:09

Koliko san ja skuzila tetu ja prijavljujem sve clanove kucanstva njih je cak 8!! Jer smo svi na istoj adresi prijavljeni i u istoj kuci, mozda se varam nezz ipak je teta bila mlo nadrkana taman je gasila cigaru kad sam joj uletila u kancelariju xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.