Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Siječanj 2018. 09:24

Bela, tako je! 😊😊😊

• sretna
    18. Siječanj 2018. 09:32

Barbs koristila sam vichy dercos crveni i mislim da mi je samo jedna bocica trebala da zaustavi to pretjerano ispadanje. Ili dvije...al nekak mi se cini da je jedna 😅

[OBRISANO] 18. Siječanj 2018. 09:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    18. Siječanj 2018. 09:44

Lucija i Ema su medd 😍😍
    Barbs,vecinom mame krecu sa 4 mjeseca.. aa mi imamo kod pedice tek 15.02 gdje ce A imati skoro pa 5 mjeseci.. pa sad ne znam da li da krenem prije pregleda ili ipak da sacekam pregled.. 🤔 zato me zanima vase misljenje.. kad ste vi sa svojima krenuli.. 😊
    I ja koristim dm-ove i isto sa sa njima zadovoljna.. 😊

[OBRISANO] 18. Siječanj 2018. 09:46

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 09:47

Barbs a tu na dm-ovim pise da moram downloadti za pc da mogu to napravit. Jel i tebi tako? Sad imam vremena al moram cekati mm da odobri download jer tu za svaki krivi klik kaznica od par sto evrica 😓 
    Kod nas pada kisa i puse vec treci dan, dok zafiijukne mislim da ce krov odnijeti.
    Greske ja se ne mucim sa njima, tko zeli razumije, nekad jedva stignem procitati i komentirati, a di jos greske ispravljati. Pitam samo za rijeci koje ne razumijem, al nekad vise jer mi je fora naucit neku novu rijec, dalmatinsku, slavonsku...☺

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 09:53

Sanjchi nadam se da nece u braku jos uvijek spavati svaka 2.5 sata 😆😂 
    Sta je slaaatka ta mala Luce❤ Neki dan sam V obukla neku ko trenirku al scijela, majica ok, a hlace do ispod koljena, sad sam se sjetila dok sam vidla tvoju malu trendsetericu☺☺
    Ime Ema je bas bomboncic 🍬🍬🍬

url=https://lilypie.com]

I_me
    18. Siječanj 2018. 09:56

E za mame koje vec daju dohranu, kasice. 
    Znaci frendica je krenula prije tjedan dana sa kasicama i sad nju zanima kad ce on zamjenit taj obrok umjesto sisanja.. 
    Znaci kad ce mu biti dovoljan taj obrok da ne sisa odmah poslije? 
    Ako ste skobtale sto mislim  😂
    Ona nije na klokanici i stalno me ispituje a lijepo joj kazem da dodje tu. 😥
    Ja nisam jos u kasicama 😂😂😂
    Mi cemo sa 5 i pol, 6 mj krenit. Nek je ona meni jos malo na sisi, malo se mazit 😊
    Hvala za komplimente za Emu. ❤ slapa moja mala slinava 😍
    Sanjchi- preslatka mi je L. 😍

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 09:57

Barbs, ajme ajme već 4.?!
    Dena, hahahha, super za pokus, e i super za dm fotoknjigu. Ti to prouči, pa ako nije teško budem i ja. 
    Sanjchi, L je baš medena, ali iskreno ne djeluje mi kao da će te pustiti da čistiš. 😂
    I mi smo ponoć ekipa. Inače smo išli spavati oko 10, ali u zadnje vrijeme mala svaki dan dočeka ponoć. Budi se oko 4-5 pa  jede, kaka, podrigne, pelena,pa opet jede. I evo probudila se prije pola h, sad sam ju nahranila i ležim pored nje dok ne utone malo dublje u san pa ću ići piti kavu. Ali recimo jučer preko dana je bilo koma jer nismo mogli u šetnju. Obično idemo oko 12h. Onda spava po 3 sata. Ta šetnja nam je bitna... Tako da... Sunceeee. Sunceeee.  A jučer sam ju pokušala po stanu voziti u kolicima, ali spavala je možda 45 min... 🤔🤔🤔

[OBRISANO] 18. Siječanj 2018. 10:00

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI