Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    31. Siječanj 2018. 09:19

Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala? 
    Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu...

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:19

Suncokretica

Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala?
    Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu…

ebay, wish... ako ne mozes i sama napraviti 😯😊😊

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:20

Ugl, Maslacak, nemam pojma koliko on pojede jer se ne izdajem cesto... samo po potrebi i to sve stavljam u freezer da ima kad mene nema... 

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:29

U biti, sad mi je proslo kroz glavu... on bi RIJETKO kas popio cijelu bocicu a znala.bih mu pustiti 150ml... i kad nas ne bi bilo 2-3h... uvijek bi nesto ostalo... al ok ja pricam kad je imao niti mj dana.. 

• Romi
    31. Siječanj 2018. 09:38

Dobro jutro cure 
    Mamisita ja sam kupila lansinoh vrećice za pohranu mlijeka u mulleru,25 kom. nekih 60 kn,i jednokratne su,ali su praktične jer se lijepo pohranjuju u ladice od friždera.Rok za iskoristit to mlijeko je 6 mj.,tako da ću ja sad to iskoristit za kašice,od drugog tjedna krećemo jeeeeee

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:39

Mamisita, sve vrecice su jednokratne 😊 posudice se mogu vise x iskoristiti

• Romi
    31. Siječanj 2018. 09:42

Moram priznat da mi je sad žao da nisam investirala u el. izdajalicu,možda da  sam s njom izdajala još bi mlijeka imala,ovako su me samo ruke bolile i jedva sam izdajala,ali šta je tu je sad je gotovo,barem sam nešto uspjela zamrznut i davat joj barem 2 obroka dnevno mog mlijeka....ali cijelo vrijeme sam mislila da će ova moja mala ljenivica počet sama cicat i vuć to mlijeko a na kraju ništa 

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:47

Romi, wuhuuuu, super za dohranuuu 😊😊😊 I meni bude zao... ja imam rucnu i mislim da ona ne.moze izvuci sve... 

Marijana12345
    31. Siječanj 2018. 09:47

mamisita27

luce <3

Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat…

Sad mi je lakse, mislila sam da mozda nes nije u redu vidim svi teze zaspu i spavaju, moj se najede i za 5 sec on je vec u svijetu snova 9-10 sati a nocas i vise, skoro 12, od 20 h jucer navecer do 7😂

Ajme!!! Moj je svakih 2-2,5h budan 

barbs
    31. Siječanj 2018. 09:50

Marijana

mamisita27

luce <3

Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat…

Sad mi je lakse, mislila sam da mozda nes nije u redu vidim svi teze zaspu i spavaju, moj se najede i za 5 sec on je vec u svijetu snova 9-10 sati a nocas i vise, skoro 12, od 20 h jucer navecer do 7😂

Ajme!!! Moj je svakih 2-2,5h budan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.