Barbs koristila sam vichy dercos crveni i mislim da mi je samo jedna bocica trebala da zaustavi to pretjerano ispadanje. Ili dvije...al nekak mi se cini da je jedna 😅

Lucija i Ema su medd 😍😍
Barbs,vecinom mame krecu sa 4 mjeseca.. aa mi imamo kod pedice tek 15.02 gdje ce A imati skoro pa 5 mjeseci.. pa sad ne znam da li da krenem prije pregleda ili ipak da sacekam pregled.. 🤔 zato me zanima vase misljenje.. kad ste vi sa svojima krenuli.. 😊
I ja koristim dm-ove i isto sa sa njima zadovoljna.. 😊

Barbs a tu na dm-ovim pise da moram downloadti za pc da mogu to napravit. Jel i tebi tako? Sad imam vremena al moram cekati mm da odobri download jer tu za svaki krivi klik kaznica od par sto evrica 😓
Kod nas pada kisa i puse vec treci dan, dok zafiijukne mislim da ce krov odnijeti.
Greske ja se ne mucim sa njima, tko zeli razumije, nekad jedva stignem procitati i komentirati, a di jos greske ispravljati. Pitam samo za rijeci koje ne razumijem, al nekad vise jer mi je fora naucit neku novu rijec, dalmatinsku, slavonsku...☺

url=https://lilypie.com]
Sanjchi nadam se da nece u braku jos uvijek spavati svaka 2.5 sata 😆😂
Sta je slaaatka ta mala Luce❤ Neki dan sam V obukla neku ko trenirku al scijela, majica ok, a hlace do ispod koljena, sad sam se sjetila dok sam vidla tvoju malu trendsetericu☺☺
Ime Ema je bas bomboncic 🍬🍬🍬

url=https://lilypie.com]
E za mame koje vec daju dohranu, kasice.
Znaci frendica je krenula prije tjedan dana sa kasicama i sad nju zanima kad ce on zamjenit taj obrok umjesto sisanja..
Znaci kad ce mu biti dovoljan taj obrok da ne sisa odmah poslije?
Ako ste skobtale sto mislim 😂
Ona nije na klokanici i stalno me ispituje a lijepo joj kazem da dodje tu. 😥
Ja nisam jos u kasicama 😂😂😂
Mi cemo sa 5 i pol, 6 mj krenit. Nek je ona meni jos malo na sisi, malo se mazit 😊
Hvala za komplimente za Emu. ❤ slapa moja mala slinava 😍
Sanjchi- preslatka mi je L. 😍

Barbs, ajme ajme već 4.?!
Dena, hahahha, super za pokus, e i super za dm fotoknjigu. Ti to prouči, pa ako nije teško budem i ja.
Sanjchi, L je baš medena, ali iskreno ne djeluje mi kao da će te pustiti da čistiš. 😂
I mi smo ponoć ekipa. Inače smo išli spavati oko 10, ali u zadnje vrijeme mala svaki dan dočeka ponoć. Budi se oko 4-5 pa jede, kaka, podrigne, pelena,pa opet jede. I evo probudila se prije pola h, sad sam ju nahranila i ležim pored nje dok ne utone malo dublje u san pa ću ići piti kavu. Ali recimo jučer preko dana je bilo koma jer nismo mogli u šetnju. Obično idemo oko 12h. Onda spava po 3 sata. Ta šetnja nam je bitna... Tako da... Sunceeee. Sunceeee. A jučer sam ju pokušala po stanu voziti u kolicima, ali spavala je možda 45 min... 🤔🤔🤔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji