Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala?
Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu...
Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala?
Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu…
ebay, wish... ako ne mozes i sama napraviti 😯😊😊
Ugl, Maslacak, nemam pojma koliko on pojede jer se ne izdajem cesto... samo po potrebi i to sve stavljam u freezer da ima kad mene nema...
U biti, sad mi je proslo kroz glavu... on bi RIJETKO kas popio cijelu bocicu a znala.bih mu pustiti 150ml... i kad nas ne bi bilo 2-3h... uvijek bi nesto ostalo... al ok ja pricam kad je imao niti mj dana..
Dobro jutro cure
Mamisita ja sam kupila lansinoh vrećice za pohranu mlijeka u mulleru,25 kom. nekih 60 kn,i jednokratne su,ali su praktične jer se lijepo pohranjuju u ladice od friždera.Rok za iskoristit to mlijeko je 6 mj.,tako da ću ja sad to iskoristit za kašice,od drugog tjedna krećemo jeeeeee
Mamisita, sve vrecice su jednokratne 😊 posudice se mogu vise x iskoristiti
Moram priznat da mi je sad žao da nisam investirala u el. izdajalicu,možda da sam s njom izdajala još bi mlijeka imala,ovako su me samo ruke bolile i jedva sam izdajala,ali šta je tu je sad je gotovo,barem sam nešto uspjela zamrznut i davat joj barem 2 obroka dnevno mog mlijeka....ali cijelo vrijeme sam mislila da će ova moja mala ljenivica počet sama cicat i vuć to mlijeko a na kraju ništa
Romi, wuhuuuu, super za dohranuuu 😊😊😊 I meni bude zao... ja imam rucnu i mislim da ona ne.moze izvuci sve...
Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat…
Sad mi je lakse, mislila sam da mozda nes nije u redu vidim svi teze zaspu i spavaju, moj se najede i za 5 sec on je vec u svijetu snova 9-10 sati a nocas i vise, skoro 12, od 20 h jucer navecer do 7😂
Ajme!!! Moj je svakih 2-2,5h budan
Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat…
Sad mi je lakse, mislila sam da mozda nes nije u redu vidim svi teze zaspu i spavaju, moj se najede i za 5 sec on je vec u svijetu snova 9-10 sati a nocas i vise, skoro 12, od 20 h jucer navecer do 7😂
Ajme!!! Moj je svakih 2-2,5h budan
Sortiraj odgovore
Najstariji