Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    31. Siječanj 2018. 05:30

Ja sam ih kupila polovno... 20 komada za 100kn(pt ukljuxena) al sta kad ja nemam na hektolitra mlijeka...

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:31

Ovaj x se gura scugdje 😂😂😂😂
    A ja vodim monolog dok mali spava na meni 

dzenny
    31. Siječanj 2018. 06:48

Uhuu,i moja je mn sinoc budila svako 3h 😤 i u 5h se probudila ii nece spavati.. teek sad zaspala.. ideem ii ja.. 
    Mamsita,bravo za toliko mlijeka.. ja se isto trudim ostavljati mlijeko u zamrzivac za kasice (zbog alergije na kravlje mlijeko),ali nemam bas toliko viska.. 😕
    Krofe suu njamiii 😍😍

dzenny
    31. Siječanj 2018. 06:49

Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉

barbs
    31. Siječanj 2018. 07:02

dzenny

Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉

HAHAAHAHA dobra si
    jaaaoo, pa ja sam se naspavala prosle noci kad se budio svaka 3h... ovo sada je uzasnooo

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 07:32

Jutro cure! Mamasita,super za izdajanje! I za el. izdajalicu,ja sam ju 2 mj koristila,cim sam na rucnu presla..nestalo mi mlijeka.
    Barbs,koliko ti diego cica po danu? Ili koliko popije kad mu izdojis?
    Po mojoj procjeni,ili si jako malo popije pa je brzo gladan,ili ti se igra s cicom. Moj sef jos spava..sad ja njega idem probudit za hranjenje,inace mi cijeli dnevni raspored pomrda.

Bela
    31. Siječanj 2018. 07:34

Jutrooo! Citala sam sve nocas, ima toga.
    Mi se prehladili, sva je zastopana, nis nismo spavali
    I me i ja sam dobila klokanicu, mai tai ako se tako pise. Curka nije odusevljena njome, moram ju privikavati malo po malo.

Bela
    31. Siječanj 2018. 07:36

mamisita27

Barbs bas mo je zao za budenje :((
    Jel pricvrstite vi te posudics jos gumicom? Nekako mi posudice za urin nisu precvrste, onaj crveni cep gore, ne cini mi se full stabilno al mozda se varam?

Trebale bi biti, kao cep se zatvore. Ja sam ih iskuhala pa su se neke iskrivile i nisam ih zatvorila kako treba.

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 07:46

https://www.coolinarika.com/recept/756725/
    Po tom receptu sam radila,ali sam stavila duplo vise kvasca,i nisu bas slatke..pa mislim da bi ttebalo jos malo vise secera.

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 07:49

Hahhah,i umjesto margarina stavila maslac,umjesto limuna narancu,i imala sam doma samo crno brasno...
    😂🤣😂🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.