Ja sam ih kupila polovno... 20 komada za 100kn(pt ukljuxena) al sta kad ja nemam na hektolitra mlijeka...
Uhuu,i moja je mn sinoc budila svako 3h 😤 i u 5h se probudila ii nece spavati.. teek sad zaspala.. ideem ii ja..
Mamsita,bravo za toliko mlijeka.. ja se isto trudim ostavljati mlijeko u zamrzivac za kasice (zbog alergije na kravlje mlijeko),ali nemam bas toliko viska.. 😕
Krofe suu njamiii 😍😍
Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉
Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉
HAHAAHAHA dobra si
jaaaoo, pa ja sam se naspavala prosle noci kad se budio svaka 3h... ovo sada je uzasnooo
Jutro cure! Mamasita,super za izdajanje! I za el. izdajalicu,ja sam ju 2 mj koristila,cim sam na rucnu presla..nestalo mi mlijeka.
Barbs,koliko ti diego cica po danu? Ili koliko popije kad mu izdojis?
Po mojoj procjeni,ili si jako malo popije pa je brzo gladan,ili ti se igra s cicom. Moj sef jos spava..sad ja njega idem probudit za hranjenje,inace mi cijeli dnevni raspored pomrda.
Jutrooo! Citala sam sve nocas, ima toga.
Mi se prehladili, sva je zastopana, nis nismo spavali
I me i ja sam dobila klokanicu, mai tai ako se tako pise. Curka nije odusevljena njome, moram ju privikavati malo po malo.
Barbs bas mo je zao za budenje :((
Jel pricvrstite vi te posudics jos gumicom? Nekako mi posudice za urin nisu precvrste, onaj crveni cep gore, ne cini mi se full stabilno al mozda se varam?
Trebale bi biti, kao cep se zatvore. Ja sam ih iskuhala pa su se neke iskrivile i nisam ih zatvorila kako treba.
https://www.coolinarika.com/recept/756725/
Po tom receptu sam radila,ali sam stavila duplo vise kvasca,i nisu bas slatke..pa mislim da bi ttebalo jos malo vise secera.
Hahhah,i umjesto margarina stavila maslac,umjesto limuna narancu,i imala sam doma samo crno brasno...
😂🤣😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji