Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    31. Siječanj 2018. 01:34

Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat...

luce <3
    31. Siječanj 2018. 01:35

Hedgehog

Sad sam napokon pročitala sve do kraja, ajme električna. Ja bili. Ali ajde, ja s ručnom paralelno i vježbam mišiće na rukama. 🤣🤣🤣 Neko ide u teretanu, a neko koristi ručnu izdajalicu.

😂😂😂

Marijana12345
    31. Siječanj 2018. 02:57

Aventove posudice 10kom izmedju 120-150kn kako u kojem ducanu. Ali su velike, svaka oko 180-200ml. To mi je glupo a nema manjih tipa od 100ml. Znaci da svaku spremas pola napunjenu. Ili punu pa nakon odmrzavanja cim prije potrositi sve, obrok za obrokom. Ja sam spremila tak 2-3 spremnika ali posto aktivno dojim, polovica mljeka je iskoristena za kupanje (stavljamo uvijek oko 30ml u vodu).
    http://www.bubamara.in/hranjenje/avent-via-komplet-za-cuvanje-hrane/6716028710103671602

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:10

Idem spavat s psom vani  ona ce me barem pustiti da noc prespavam... Seronja me budi svakih sat i pol, dvaaaa  fen ga ne drzi duzeeeee

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:13

Mame cije dijete spava noc u.komadu - sreeeetniiiceeee 

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:14

Hedgehog

Sad sam napokon pročitala sve do kraja, ajme električna. Ja bili. Ali ajde, ja s ručnom paralelno i vježbam mišiće na rukama. 🤣🤣🤣 Neko ide u teretanu, a neko koristi ručnu izdajalicu.

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:21

MAMISITA, WWWOOOOWWWWW, SUPER ZA MLIJEKOOO!  Ja toliko izdojit mj ne moooooguuuu.... Ja kad izdojim stavim u vrece za zamrzavanje 😊 al mozes maravno i u posude ili u case za urin 😁😁😁😁

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:26

I me, maxi cosi je jedna a druga ne znam... O klokanixama pricam 😁😁😁 kad ides na pregled kukica? Mi kad se setamo uzmemo i Ruvi pa se muz i ja mijenjamo.. malo ju on vodi a ja vozim kolica i obrnuto... sama ne idem..

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:28

I ka bi voljela napravit krofniceeeee... Maslacak, recept! 😊😊😊
    Srnac, ma 9D prije termina sam rodila... 😁😁😁 nije da sam puuuunooo ranije a i kazu da sve sto je od 37.tj je u terminu 😊😊😊

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:29

U DMu sam vidjela Aventove casice za 70-80kn... mozda i manje... ako nisam krivo vidjela...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.