Mm sad snjofa mlijeko pa gleda, ja reko nemoj ujutro da nema mlijeka hahahaha😂Da slucajno ne bi naoravio kavu s tim😂😂Odvratna sam al smijesni smo gledamo u to mliko ko da smo s Marsa pali😂😂😁😃
Ja sam ga probala i piti da vidim kakvog je okusa,nisam sigurna jel i muz,al u svakom slucaju finije je frisko izdojeno nego zamrznuto,meni se nekako skroz promjeni okus kad se zamrzne,zato ga sad cuvam za kasice radit....sve kako je Marijana napisala radim ti i ja....ja da sam znala da cu se izdajat 3 mjeseca i sama bi kupila elektricnu,ovako su mi ruke otpadale nisam ih vise osjecala
Luce savjet je da se mlijeko odmrznuto potrosi odmah nakon odmrzavanja nakon tih 24h, ali mislim da nista nece biti ako se da djetetu nakon 27h ili 30h. Naravno da neces dati pola nakon odmrzavanja a pola sutradan.... velim, to sam pitanje postavila na fejsu i svi izbjegavaju dati odgovor, i rode i ona gruoa dojenje-je-in.
Mamasita sumjam da ce ti dijete po ovim temp htjeti piti nepodgrijano mlijeko kad ides van... dakle moja sestra je frisko izdojeno nosila u flasici, kad je bilo vrijeme jela otisla u kafic sjela na kavu a malom narucila veliku salicu vruce vode za ugrijati bocicu. Znam tako puno o izdajanju jer se moja sisterka od pocetka izdajala. Ona je imala 7mjesecni staz izdajanja posto mali nije htio dojiti zbog frenuluma, a glupi doktor mu je tek sada s 8mj dali uputnicu za specijalista na njeno inzistiranje, da bi joj tamo rekli da je taj mali frenulum krivnja sta dijete nije imalo dobar hvat. To je cesto uzrok i tome sta djeca ne mogu reci slovo R
Mamasita ja sam spremala u aventove posudice i posude za led s poklopcima pa mogu vaditi zamrznute kockice. Vjerujem da je ista stvar i sa vrecicama za led. Imaju za kupiti bas vrecice za izdojeno mlijeko ali su vjerujem skuplje. Barbs je kupovala... puno zena kupuje posudice za urin u ljekarni jer su jeftine i dobre militraze
Mm sad snjofa mlijeko pa gleda, ja reko nemoj ujutro da nema mlijeka hahahaha😂Da slucajno ne bi naoravio kavu s tim😂😂Odvratna sam al smijesni smo gledamo u to mliko ko da smo s Marsa pali😂😂😁😃
Ma smeka kao kokosovo... probaj! Nije lose hahaha. Moj muz je direktno s pipe probao haha! Eee sad se zafrkavamo ali znam slucaj kad je muz povukao zeni par puta i tako joj rijesio kvrge i blistere, a umalo dobila mastitis. Zene upregnite muzeve hahahaha 😂😂😂
Mamasita sve su ti curke objasnile. Ti stvarno imas puno mlijeka ako si toliko uspjela izdojiti.
I ja imam aventove posudice i ovo mi je dobra fora sa posudicama sa ledom.
Moja elektricna je Medelina, vrijedi svake kune..da nije bilo nje sumnjam da bi mi dojenje uopce ikada profunkcioniralo.
Mamasita dobra je ta fora sa termo torbicom, moja frendica jos prije torbice stavi bocicu u jednu termo carapu..jos bolje joj drzi.
Mm sad snjofa mlijeko pa gleda, ja reko nemoj ujutro da nema mlijeka hahahaha😂Da slucajno ne bi naoravio kavu s tim😂😂Odvratna sam al smijesni smo gledamo u to mliko ko da smo s Marsa pali😂😂😁😃Ja sam ga probala i piti da vidim kakvog je okusa,nisam sigurna jel i muz,al u svakom slucaju finije je frisko izdojeno nego zamrznuto,meni se nekako skroz promjeni okus kad se zamrzne,zato ga sad cuvam za kasice radit….sve kako je Marijana napisala radim ti i ja….ja da sam znala da cu se izdajat 3 mjeseca i sama bi kupila elektricnu,ovako su mi ruke otpadale nisam ih vise osjecala
Kako mislis za kasice raditi? Kolko ga mozes cuvati za kasice, pretpostavljam isto kao i ovako za dojenje?
Da, rok cuvanja je propisan, bilo za hranjenje na flasicu bilo za kasice. Upravo zato mi se cini ta fora s vrecicama za led super jer za temeljac za kasice izvadis samo jednu ili dvije kockice.
Romi medelina izdajalica je ekstra!! U splitskom rodilistu imaju medelinu i ja sam jebpar puta koristila dok sam bila tamo...znaci zvuk koji izdajalica proizvodi vrlo je slican zvuku kad beba sisa... Vrhunska je, ima bas veliki raspon usisa...
Ajme predobra je klokanica. Ja imam Boba elastičnu maramu, nisam je još koristila jer me bilo strah stavljati L u taj položaj za novorođenčad, ali sad ću nakon uzv kukova probati. Nakon 4kg može ono da vire noge. Čekam neku dobru ponudu u onoj grupi gdje se prodaju nosiljke. Ja bih ergo, pa čekam da netko objavi. Nije mi za sad hića. Dok ja skužim oglas, već je prodan. Popularan je ergo 🤣🤣🤣🤣
Hedge ja imam adapt ali brijem da cemo se skuhat na ljeto. Sad budem u jednoj majici mooookra setajuci… i idu mi na jetricu debele naramenile kod erga. vjerojatno cu pogledati za one nosiljke sta se sivaju, freda ili bazzinga ili kako se vec zovu, ne znam koje su razlike moram prouciti…
Uf znači nije za ljeto.A ja baš mislila na proljeće si ju kupiti. Joj da, i njih škicam, predivne su 😍😍😍😍. Baš baš. 😍
Sad sam napokon pročitala sve do kraja, ajme električna. Ja bili. Ali ajde, ja s ručnom paralelno i vježbam mišiće na rukama. 🤣🤣🤣 Neko ide u teretanu, a neko koristi ručnu izdajalicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji