Jutro cure! Mamasita,super za izdajanje! I za el. izdajalicu,ja sam ju 2 mj koristila,cim sam na rucnu presla..nestalo mi mlijeka.
Barbs,koliko ti diego cica po danu? Ili koliko popije kad mu izdojis?
Po mojoj procjeni,ili si jako malo popije pa je brzo gladan,ili ti se igra s cicom. Moj sef jos spava..sad ja njega idem probudit za hranjenje,inace mi cijeli dnevni raspored pomrda.
Zasto si presla na rucnu?
Imala sam posudjenu elektricnu..i toj curi je mala navrsils godinu dana.vratils se na posao.i trebala joj natrag. Jbg..
Mamasita sto se spavanja ticetnama je postalo puno lakse od kada je uspavljivamo u kreveticu, do tada smo se mucili... Iako ona meni noc od kad se rodila super spava... U pocetku se budila svako 3-4h...
Mljeko mozes ostavit u frizideru dan-dva pa spremit u zamrzivac...tako mi je patronazna rekla...
Barbs bas mo je zao za budenje :((
Jel pricvrstite vi te posudics jos gumicom? Nekako mi posudice za urin nisu precvrste, onaj crveni cep gore, ne cini mi se full stabilno al mozda se varam?
Trebale bi biti, kao cep se zatvore. Ja sam ih iskuhala pa su se neke iskrivile i nisam ih zatvorila kako treba.
Imam to i ja. Da to je za prah. Ne znam jel smiješ mlijeko u to, jer posudice za urin su recimo sterilne a ovo nije 100 posto. Piše na ambalaži da se pere samo detergentom, a ne smije se prokuhavat ili sterilizirati. (Vjerojatno zato ti se plastika promijenila).
Mamisita, jos nisam iskoristila te posudice...
Mamisita, pa nemam pojma koliko on ponede ahahahhaha A opcenito mu puatim oko 100ml kad idem trenirati i u pon npr nije pojeo jer je jeo u 17 i nesto i tek pred 20h je pojeo to sto sam ostavila i odmah nakom i cicu i zaspao je oko 21:30 i budio se svaka 3h za cicanje...
Maslacak a ne Mamisita 😁 A juceeeeeeer npr jeo je oko 7 ujutro... pa oko 10 sam mi dala i nije htio... cicao je 5 min mozda... oko 11 je dosta jeo i zaspao... isli u setnju i probudio se u 15h u tek onda trazio za jesti... i u 20 do 17h i nakon toga oko 19h i vise nije htio... nesto malo prije spavanja.... pa oko 22h pa oko ponoc... itd itd... iskreno vis
Mamisita, jos nisam iskoristila te posudice…
Mamisita, pa nemam pojma koliko on ponede ahahahhaha A opcenito mu puatim oko 100ml kad idem trenirati i u pon npr nije pojeo jer je jeo u 17 i nesto i tek pred 20h je pojeo to sto sam ostavila i odmah nakom i cicu i zaspao je oko 21:30 i budio se svaka 3h za cicanje…
Moj mali pojede 180-240 ml..doduse to je adaptirano...ali s 2 mj dok sam se izdajala on je pio 150 ml.
*Vise ni sama ne znam da l se igra ili je gladan ili je skok ili regresija Inace, po noci sam mu nudila sisu al nije da ju je svaki put prihvatio
Ma i meni bi pio 150ml kad sam se izdajala al ovako pustim za rezervu dok me nema... al prije ga nahranim, proje treninga i prakticki nikad ne pojede... kad dodjem doma i tusnem se mu dam to izdojeno + cicu
Dobro jutro😘😘😘kavica.Juhuuuuu mamisita za izdajalicu i mljeko😍😍😍i meni je doslo da idem nocas na hodnik spavat😂😂dodje mi da zovem seficu od muza i da joj kazem da mu da jedan jebe....slobodan dan😢😢😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Inace, 2x tj mu pusti. to izdojeno... Kad se izdojim ima malo mlijeka jer se nama stvorila ponuda i potraznja izdajem se kad on spava nakon setnje... ili i prije... i to ne ispraznim cicu da on ima kad se probudi...
Jednom sam mu pustila 120ml a nisam ga nahranila prije odlaska i to je pojeo... jednom Sam isla kod kime na 2h i pustila 100ml (nahranila ga prije!) i pojeo 50ml...
Sortiraj odgovore
Najstariji