Ta mrežica se potrga prilikom skidanja. Ne skidaš ko gaće nego ko običnu pelenu, samo umjesto onog "čička/lijepila" što imaju obične pelene ovo ima mrežicu na bokovima koju potrgaš po šavu. Pa se skine. Ali bez obzira na to, meni se ne sviđaju. Moraš sve skinuti da bi ih obukla. 😱
Ahaaaa pa to mi fakat nije palo na pamet. Ali unatoc tome su mi glupe... moras dijete izvrtit ko na rostilju da ih obuces. Dva tri puta mi se spovracao kad sam ga nakon podoja presvlacila posto se ukakao.
Dena jel vi pricate bebanu na oba jezika? Citala sam da djeca koja slusaju dva ili vise jezika u obitelji/vrticu kasnije propricaju.
Evo opet gledala..bas precudno da meni na pbz jos nije sjelo. Valjda ce do sutra ujutro

MM od sportova gleda sveee. U prvom planu nogomet pa sve do snookera, americkog nogometa, motora, nocna kosarka (nba). Vjecno se vrti neki sport na tv-u. Vec sam navikla ali nekad popizdim i prebacim na bilo sta samo da ne slusam komentatore i ne gledam zelenu povrsinu. Cesto se toliko uzivi da zaboravi da mali spava pa ga probudi. Vec vidim njih dvojcu da me pilaju sa tim sportom.
Ja sam inace aktivni vjezbac ali ne planiram pocet sa vjezbanjem prije 1.4. Prerano mi je jer meni vjezbanje ne sluzi za mrsavljenje nego zatezanje tako da se prvo zelim vratiti na svoju pocetnu kilazu prije trudnoce a to je jos nekih 6kg a i trener kod kojeg treniram mi nije blizu pa ce mi na odlazak/dolazak kuci odlaziti vremena. Ali jedva cekam.
Inace u trudnoci sam dobila milijardu kg..tocnije cca 25 tj pola sebe :)
Ostala trudna sa jedva 50kg.

Od pelena koristimo pampers pc i te su mi se do sada pokazale apsolutno najbolje. Za dan mi nije toliko bitno ali za noc su mi nezamjenjive.
Ne presvlacimo se osim ako se ukaka i one mi bez beda izdrze po 12h.
Rijetko propuste i to je ako ih nisam dobro stavila ili smo zreli za veci broj.

Nove curke dobro došle 😊
Pišite s nama češće 😊
Evo, neka mi netko stručan kaze da li Una ima regresiju?
Noc nam izgleda ovako: ne zeli spavati do pola 11, zaspe na cici uz milijardu puta povlačenja, natezanja cice, mlataranja nogama, izbijanja itd.. probudi se u 12 i onda do 3 ne zeli spavati! Oko 3 se prišteka na cicu i onda jede, pocne se vrtit, vrati se na cicu, pocica 5-6 puta, opet se okrene, vice, sili se, odguruje nogama, skida poplun sa sebe i toliko me iživcira s tim divljanjem da bih ju razbila 😂😂 to nam sad vec traje tjedan dana, ali sto je najgore spava ponovno oko 10 do 12 ali je cicanje svakih 5-10 min inace ako nedam cicu odmah plac, iscrpljena sam totalno! Sve mislim proci ce no nista! Stalno isto! Jednu noc nije spavala od 8 navecer do 3 u jutro, nego stalno cica i tako divlja na cici!

Nemrem vjerovati da nikome ne odgovara pampers, ja sam odusevljena s pampers active baby dry/new baby dry.. cijelu noc mi izdrže, promocile su mi 1 i to jer ju nisam dobro zaljepila, ne smrde i zbilja sto kaze mokraća se upija u ta 3 kanala pa je raspoređena a same po sebi su tanke, popune se te kuglice kako ona piški! Puno mlatara nogama i kad se pokaka iz drugih pelena mi je znalo izaci ali iz pampersica nikada!

Jesam ja ovdje jedina nezaposlena?? 😂😂 meni nikaj nije sjelo, ZABA! I kad neke cure napišu da im je u zabi sjelo, meni uvijek sjedne poslije 12 sati! Obicno 18. U mjesecu

Jesam ja ovdje jedina nezaposlena?? 😂😂 meni nikaj nije sjelo, ZABA! I kad neke cure napišu da im je u zabi sjelo, meni uvijek sjedne poslije 12 sati! Obicno 18. U mjesecu
Nisi..ima nas jos!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji