Ja se isto mislim uzet klokanicu/nosiljkun ja sam gledala ergobaby... samo moram vidit sad na kontroli s dr zbog njenih kukova...stvarno bi mi dobro dosla da pokuci mogu malo vise toga nanpravit...u setnji u kolicima mi je do sada uvik bila dobra, uglavnom bi spavala cilo vrime...
I me,super za napredak i klikanicu..a spacanje ce se valjda unormalit.
Meni Luka zaspao oko 6 i spavao do pola 8!
I sad ga naravno pokusavam stavit spavat..a on vriska i smije se!
Maslacak 😍😍 obozavam domace krafne, al ono bas bas 😍😍 nisam ih dodsada nikad pravila, strah me da se skrozsne navucem na njih pa da dobijem sto kila 😂obicno ih svekrva napravi u vrime maskara i budu joj super
I me, super je klokanica! Mi nikako da naucimo kako se stavlja noge mu previse vise... i jadnicak mali
Moguce regresija ali i reakcija na cijepivo...
Kod nas se opet javlja vecernja nervoza... jucer i nije bio toliko nervozan al mi je trebalo sat i pol da ga uspavam, a danas sat... I evo ga,
I me, super je klokanica! Mi nikako da naucimo kako se stavlja noge mu previse vise... i jadnicak mali
Moguce regresija ali i reakcija na cijepivo...
Kod nas se opet javlja vecernja nervoza... jucer i nije bio toliko nervozan al mi je trebalo sat i pol da ga uspavam, a danas sat... I evo ga, sada spava uz fen A bas je bili super tih mj dana kad bi zaspao NAJKASNIJE u 21h BEZ drameeeee
Srnac, nama.je patronazna rekla da se npr rodio na terminu da bi mozda dogurao i do 54cm
Muz i ja smo isli na pizzzzuuuuuu😍😍😎😎😎😎😎😎 Sat vremena ahahhaa al jesmooooo....
Maslacak, super izgledaju 😍😎😋
I meni je stopalo vece,mislila sam da sam luda.
Jedva sam stavila i vjencani prsten, vec vidim da ce mi po ljeti kad mi oteknu prsti biti mali, koma.
Ja sam prstenje isla rasirit 😁
Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
Hedgeda kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.Hedge usi i grlo *
Samo grlo, nije uši...vama je? Hm, sad sam se zabrinula...ma nama je sad stvarno bolje, samo 3x dnevno usisavanje...jer to radim samo kada čujem nos, al me muči kakica... Baš je fuj.
super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂
Sviđa mi se 😍
Jel to Mei Tai?
PixieKid Mei Tai nosiljka.
Jako je udobna, uopce nema opterecenja nit osjetim njenu kilazu.
I muzu se svidja.. vec vidim da ce ju on koristit vise od mene 😂
Daa i ja imam Mei Tai ali ju nismo jos stavili u upotrebu. Skoro uvijek muz i ja idemo skupa u setnju pa nije problem hendlat kolica i psa ali suuper ce mi doci kad sam sama.
Sortiraj odgovore
Najstariji