Evo me. Forum me 2 dana izbacivao. Nisam se mogla ulogirat nikako a i bila sam u nekoj guzvi i mala mi ne da 5 min mira 😢😢..
K O M A SAM!!! 😥
vise ne sjecam dal sam napisala, bili na sistematskom. Ima 7300g i 62 cm ( 2960g i 50cm rodjena).
Cijepili smo se i malo je plakala.
Al je to poppdne tolikp plakala kod kuce, suza suzu stize, poljubicastila sva, a ja se usrala 😢. Dobila pola cepiva i zaspala. I od onda po danu inace malo spava i sad je to jos smanjila a po noci od djeteta koje je spavalo od 21h do 9h i budilo se 1-2x, sada i dalje spava od 9-9 al budi se svakih sat i pol. 😥😥😥
Nemam pojma dal je regresija, od cjepiva ili koji klinac al kaos zivi..
Nadam se da ce brzo proci.
Tko je imao sada pun mjesec-cestitam!😊
Slike bebica- naravno sve su medene 😍
Netko je bio u bolnici- ne sjecam se, al se sjecam da je sve ok 😊
Klea-drago mi je da je sve ok sa cickama i da nemas temp
Barbs-zao mi za diegove prstice, mogu mislit kako je bilo njemu a i tebi. Nadam se da je sada sve ok i prolazi.
Treca se javila- aleluja!!! Vec smo se zabrinuli
Nemam pojma vise sta sam procitala...
E da, dobila sam klokanicu! Prehepi sam 😆😊
Sad ce biti setanja! I moci cu napokob prosetat psa kako spada 😂😂😂
Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
Hedge da kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.
super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂
Sretna super za kukice.
Bebushka filtriranje zraka..super ideja za biznis 😉
Punoooo mama bi tu nasjelo.
Barbi nama viper dusu dao..napokon muz i ja skupa mozemo rucat 😀
Stavimo ga u viper kraj stola i tu i tamo zadrmamo nogom.
Marijana Boze Petra oplakah😂😂
I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..
Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
Hedgeda kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.
Hedge usi i grlo *
super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂
Sviđa mi se 😍
Jel to Mei Tai?
Sretna super za kukice.
Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉
I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..
Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili i da nece vise kenjkat 😊
Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli 😢
Sretna super za kukice.
Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉
Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili i da nece vise kenjkat 😊
Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli 😢
Joj nadam se i ja..pa da sirota ima smisla. Stavljamo obloge i nadam se da cemo proci bez temperature.
super mi je dezen 😂😊
Sviđa mi se 😍
Jel to Mei Tai?
PixieKid Mei Tai nosiljka.
Jako je udobna, uopce nema opterecenja nit osjetim njenu kilazu.
I muzu se svidja.. vec vidim da ce ju on koristit vise od mene 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji