Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    30. Siječanj 2018. 21:02

Evo me. Forum me 2 dana izbacivao. Nisam se mogla ulogirat nikako a i bila sam u nekoj guzvi i mala mi ne da 5 min mira 😢😢.. 
    K O M A SAM!!! 😥
    vise ne sjecam dal sam napisala, bili na sistematskom. Ima  7300g i 62 cm ( 2960g i 50cm rodjena).
    Cijepili smo se i malo je plakala.
    Al je to poppdne tolikp plakala kod kuce, suza suzu stize, poljubicastila sva, a ja se usrala 😢. Dobila pola cepiva i zaspala. I od onda po danu inace malo spava i sad je to jos smanjila a po noci od djeteta koje je spavalo od 21h do 9h i budilo se 1-2x, sada i dalje spava od 9-9 al budi se svakih sat i pol. 😥😥😥
    Nemam pojma dal je regresija, od cjepiva ili koji klinac al kaos zivi..
    Nadam se da ce brzo proci.
    Tko je imao sada pun mjesec-cestitam!😊
    Slike bebica- naravno sve su medene 😍
    Netko je bio u bolnici- ne sjecam se, al se sjecam da je sve ok 😊
    Klea-drago mi je da je sve ok sa cickama i da nemas temp
    Barbs-zao mi za diegove prstice, mogu mislit kako je bilo njemu a i tebi. Nadam se da je sada sve ok i prolazi.
    Treca se javila- aleluja!!! Vec smo se zabrinuli 
    Nemam pojma vise sta sam procitala...
    E da, dobila sam klokanicu! Prehepi sam 😆😊
    Sad ce biti setanja! I moci cu napokob prosetat psa kako spada 😂😂😂

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 21:06

Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
    Hedge da kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
    Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
    Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
    Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.

I_me
    30. Siječanj 2018. 21:10

super mi je dezen 😂😊
    Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 21:15

Sretna super za kukice.
    Bebushka filtriranje zraka..super ideja za biznis 😉
    Punoooo mama bi tu nasjelo.
    Barbi nama viper dusu dao..napokon muz i ja skupa mozemo rucat 😀
    Stavimo ga u viper kraj stola i tu i tamo zadrmamo nogom.
    Marijana Boze Petra oplakah😂😂
    I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 21:17

Srnac

Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
    Hedgeda kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
    Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
    Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
    Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.

Hedge usi i grlo *

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 21:18

I_me

super mi je dezen 😂😊
    Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂

Sviđa mi se 😍
    Jel to Mei Tai?

I_me
    30. Siječanj 2018. 21:21

Srnac

Sretna super za kukice.
    Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉
    I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..

Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili  i da nece vise kenjkat 😊

Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli  😢

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 21:23

I_me

Srnac

Sretna super za kukice.
    Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉

Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili i da nece vise kenjkat 😊

Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli 😢

Joj nadam se i ja..pa da sirota ima smisla. Stavljamo obloge i nadam se da cemo proci bez temperature.

I_me
    30. Siječanj 2018. 21:23

Srnac

I_me

super mi je dezen 😂😊

Sviđa mi se 😍
    Jel to Mei Tai?

PixieKid Mei Tai nosiljka. 
    Jako je udobna, uopce nema opterecenja nit osjetim njenu kilazu.
    I muzu se svidja.. vec vidim da ce ju on koristit vise od mene 😂

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 21:32

Moje 1 krafne!
    Malo smo prepekli prvu rundu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.