Nisam primjetila nikakve promjene, samo imam 3 nova mladeza, jos uvijek imam linea negru i pupak mi je taman. Ovo sve ostalo isto kao i prije trudnoce + 5kg viska 😂
Leon je sinoc od 19:30h spavao i ja sam ga u 02h probudila jer su mi sise bile bombe 😆 i onda je siso 15min i do pola 5 pa opet siso i do pola 8. Znaci prva noc koju smo se svi troje lijepo naspavali.
Muz je jucer isao u pohod na Lidl. Ja mu rekla samo onu sivu vestu,a on kupio posteljinu, trenerkicu i 4 bodija 😂 A vesta je predivna, fino topla i debela taman za hladne dane.
Sad sam mu zabranila ista od robice kupovati jer 62 ima previseeee
Jeste kupovale vrtuljak za krevetic? Iskusne mame dali imate iskustva s tim? Mi bi uzeli sto svira; vrti se i ima projektor..e sad ja nasla za 200kn polovan a muz bi novi 500kn. Mislim i ja bi novi ali nisam pametna dal davat toliko para.
"JUTRO" ilitI DOBAR DAN
Violeta, super za spavanjeee!
Dena, ja guzu perem blaznicom/rucnikom i to obrisem kremicom... Nista nisam primjetila da se stvara
carice - jel mažete šta na ožiljak (vi koje nemate više krastica….ja čekam da otpadnu ove zadnje pa da krenem mazuckat)
Imam BioOil pol bočice mi preteklo iz T, i mast u sticku od PlanT za strije&ožiljke, mislim se jedno il drugo….ili ima nešto pametnije?
Ne mazem. Nekako mi ne smeta taj oziljak.. i gacice ga prekriju. Al sam se prije raspitivala za oziljke i cim mazat pa su mi svi preporucili biooil.
Violeta-super za prespavanu noc!! ☺ i meni je pupak taman i dalje imam liniju negru.
Mi se danas prvi put kupali i napokon nije plakala al smo je prekrili tetrom i jače zagrijali prostor. Sad sam čista i mirisna
Inače ja sam se vagala i imam 5 kg manje nego prije trudnoće, sve mi visi na meni, istopila me moja mršavica
Suncokretice, super za ugodno kupanje Bit će dana kad će plakati i bit će dana kad neće. Barem je tako s Diego.
I super za kilažu
PROMIJENE NAKON TRUDNOĆE
1. OPET mi se kosa vratila na staro, FALA BOGU u T mi se toliko mastila da je to bilo grozno... Sada ju npr perem jednom tjedno, a k'o da sam ju oprala taj isti dan.
Praktički ju operem jer se osjećam prljavo.
2. NEMAM više na toooneeee prištića
3. CELULIT je ostao
4. KILE na +6sam od prije T Mislim da je glavni krivac SLATKO
danas mi je tata donio 2 mliječne čokolade i strusila sam jednu
Tata kaže: nema veeeezeee, treba ti slatko za malog
Samo nek' me on tješi
S time da mi je nona od muža rekla da joj se čini da sam smršavila
5. TRBUH je i dalje tu... ne previše, ali jest...
Mi se danas prvi put kupali i napokon nije plakala al smo je prekrili tetrom i jače zagrijali prostor. Sad sam čista i mirisna
Inače ja sam se vagala i imam 5 kg manje nego prije trudnoće, sve mi visi na meni, istopila me moja mršavica
Joh, preslatki su takvi dok su okupani i mirisljavi 😍
5 kg manje nego prije trudnoce? Ulala ☺ ja sam na istoj kilazi kao kad sam ostala trudna. Jucer sam se vagala. I nestalo mi dupe 😥 i muz i ja smo tuzni 😢😂
I me, za DUPE Prije T sam trenirala i baš sam ga utegnula... u T sve znamo kakvo dupe smo imali... a sada... NIĐE DUPETA
Jučer sam rekla mami da ću od 1. mjeseca krenuti s treninzima... makar 2x tjedno... Znači, održala mi je bukvicu da s malim djetetom od 3 mjeseca imam tu želju otići trenirati... Pa sam joj rekla: pa zapravo će imati oko 4 mjeseca Kad sam joj rekla da za vikend idem kod kume na kavu na sat, sat i pol, a Diego će ostati s mužem, ooooo, i tu mi je imala što reći... pa sam joj rekla: čekaj malo, ako sam postala majka znaći da moram zaboraviti na socijalan život? Zašto muževi ne zaborave? Zašto oni mogu na treninge, na pivo, itd itd itd? a žena mora biti doma? I muž je OTAC, a ne samo žena MAJKA...
E, da, hvala za info o porodiljnom i potpori od države. I mislila sam si da je tako, ali od npr dobila sam 2328kn i 1108kn... Ali zar nije od države 2000kn? Znam da nezaposlene majke dobivaju po novome 2328kn porodiljne naknade...
Bbrletic, ja nisam mogla povezati ime Ali što imamo lijepoooo imeeee
Jesi mi ti rekla za DP? Znači, mi samo moramo kupiti u NN formular i to predati? AKO uopće budemo mogli išta dobivati, ali pokušat ćemo vidjeti... ipak sam ja nezaposlena, ali mislim da to nema veze s vezom
vrtuljak za kindač - ja ti ga svakako preporučam...ali neki bolji
s Davidom i tomom sam imala neki klasik, što se navije kao glazbena kutija (nehanički) pa svira koliko si ga navio
i isto je bio donekle iskoristiv
ali sad sam njoj uzela malo bolji, upališ i svira, plus svijetli, nekoliko melodija za biranje (klasična glazba, zvuci prirode itd) i ima daljinski (još nisam koristila, ali zgodno!)........inače 500tinjak kuna košta
ali ja sam ga naravno kupila polovnog, ne volim kupovat novo nešto šta ću jednako dobro dobit i polovno a posli kad budem prodavala dalje - zašto bih ostala na gubitku 300kn ako ne moram. Ništa bolji nije novi nego polovni.
Ovo je naš:
eto,
to nam je bila prva stvar koju je počela "doživljavat", već s nekih 2tj cca...da bi ju smirio taj zvuk. Inače prije bi se unervozila kad bi ju tajo išao promijenit (noću je on uvik mijenjao pelenu, a sad u zadnje vrime ni ne minjamo preko noći) a otkad smo upogonili taj vrtuljak za kindač (prematalica je na kindaču, ona tvrda šta se kači na kindač) ona se zablesi i - milina!
Moja preporuka svakako!!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji