Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Siječanj 2018. 13:04

sretna

barbs

Sretna, kako je prosao pregled? Super za noge 😂😂😂😂

Ma super 😄 bio je dobar ko bubica 😁

Braaavo, P 😊😊😊😊

barbs
    30. Siječanj 2018. 13:05

NAPOKON suncekoooo kod naaaaas 😍😍😍 Nema nigdje nikoga... D spava... Divno 😊😊😊😊😊

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 13:21

Hej curke, mi bili na cijepljenju. Proslo je ok. 
    Ima 8080g i 68.5cm. Ogroman je. Rekla je pedica da uskoro krenemo sa dohranom jer je on kao velik a ja sitna i sisat ce ko novorođence svaka 2h i ja cu postat anemicna i bla bla..a ja sam mislila cekat do 6mj..nemam pojma. I prepisala mi je efedrin kapi za nos da mu dva, tri dana kapam..ni sa tim nisam odusevljena. Jel ih netko mozda koristio?
    I meni se u trudnoci spustila/povecala noga. Ja sam to pripisala velikoj kilazi koju sam dobila
     Za sad sam samo u tenisicama, u njih stanem. Najdraze cizme me zuljaju ali ih nosim. Ne mogu ih prezalit. Nema ih uopce u hr za kupit da bi si mogla uzeti veci br. Zao mi njih, jednih stikli i zimskih buca, ostalo mogu prezalit.
    Barbs platila sam dostavu ako se ne varam 300kn. Ne znam koliko je van Zg.

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 13:22

Mi u setnjici, vrijeme je divno..on cori a mi sjeli na kavicu.

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 13:33

Ja zavidim svima kojima su noge ostale iste. Ja sam ko hobit! Jos 1 trudnoca..i nece bit cipela za mene!
    Sretna super za kukice!
    Srnac,bime je ogroman,ali neka samo rako raste i napreduje! Mala pojela juhicu,dala sam par zlicica i Luki za probu..i sad je spavanje! Mozda jos uspijemo popodnevnu setnju odradit..ako nebude maglovito kao jucer! A ja nabrzinu rucak!🍽🥘🍗🍃

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 13:37

Nesto novo u dm-u! Dobila 100 bodova!

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:00

Srnac, braaaavooo dečkooo!!!  Super napreduje!  S koliko je rođen? 
    Maslačak, i ja se divim... i prije trudnoće sam imala poteškoća u pronalasku moga broja i evo ga na,... sr*... To je sigurno nešto novo u DMU jer ja nakon ročkasa (31.12.) nisam to dobila... 

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:02

Btw. Srnac, uuuuživaj...  Dostava je skupa... Morat ću pratiti u mama grupama iz Istre kad neka naručuje ili zna nekoga tko naručuje... ili vidjeti s frendicom koja često ide u Ikeu u IT... 
    Mi došli doma... točnije JA  Diega šeta muževa nona vani... 

Suncokretica
    30. Siječanj 2018. 14:03

Dzenny nadam se da će s vremenom biti lakše i da će se tako naučiti uspavati jer me ovo iscrpi svaki dan. Super je kad se naspava a onda krene show. Ili ću ju pustiti da plače dok ne zaspe (za što nemam srca) ili ću šetati s njom dok spava. 
    Barbs, svekrva mi je blizu ali kad joj se spava onda joj ne može nitko pomoći osim mene jer neće u kolica. A ne izdrži dugo budna, sat vremena najviše. Svekrva je starija i ima problema sa srcem i tlakom tako da sam sama s njom po cijele dane, ne može ju ona šetati mama mi radi. Muž mi ne dođe prije 6 s posla a ona već iza 7 ide na spavanje.
    Dakle opcija mi je šetnja ili plakanje po cijele dane 

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 14:09

barbs

Btw. Srnac, uuuuživaj…Dostava je skupa…Morat ću pratiti u mama grupama iz Istre kad neka naručuje ili zna nekoga tko naručuje… ili vidjeti s frendicom koja često ide u Ikeu u IT…
    Mi došli doma… točnije JADiega šeta muževa nona vani…

Barbs rođen je sa 4kg i 52cm. Evo poduplao je porođajnu tezinu. Je dostava je skupa ako narucujes stvar, dve, tri..ja sam imala veliku narudzbu pa mi se isplatilo da mi to sve spakiraju, donesu i unesu u kucu. I mislim da sam 100kn platila prikupljanje artikala po Ikei.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.