Sretna, kako je prosao pregled? Super za noge 😂😂😂😂
Ma super 😄 bio je dobar ko bubica 😁
Braaavo, P 😊😊😊😊
NAPOKON suncekoooo kod naaaaas 😍😍😍 Nema nigdje nikoga... D spava... Divno 😊😊😊😊😊
Hej curke, mi bili na cijepljenju. Proslo je ok.
Ima 8080g i 68.5cm. Ogroman je. Rekla je pedica da uskoro krenemo sa dohranom jer je on kao velik a ja sitna i sisat ce ko novorođence svaka 2h i ja cu postat anemicna i bla bla..a ja sam mislila cekat do 6mj..nemam pojma. I prepisala mi je efedrin kapi za nos da mu dva, tri dana kapam..ni sa tim nisam odusevljena. Jel ih netko mozda koristio?
I meni se u trudnoci spustila/povecala noga. Ja sam to pripisala velikoj kilazi koju sam dobila
Za sad sam samo u tenisicama, u njih stanem. Najdraze cizme me zuljaju ali ih nosim. Ne mogu ih prezalit. Nema ih uopce u hr za kupit da bi si mogla uzeti veci br. Zao mi njih, jednih stikli i zimskih buca, ostalo mogu prezalit.
Barbs platila sam dostavu ako se ne varam 300kn. Ne znam koliko je van Zg.
Ja zavidim svima kojima su noge ostale iste. Ja sam ko hobit! Jos 1 trudnoca..i nece bit cipela za mene!
Sretna super za kukice!
Srnac,bime je ogroman,ali neka samo rako raste i napreduje! Mala pojela juhicu,dala sam par zlicica i Luki za probu..i sad je spavanje! Mozda jos uspijemo popodnevnu setnju odradit..ako nebude maglovito kao jucer! A ja nabrzinu rucak!🍽🥘🍗🍃
Srnac, braaaavooo dečkooo!!! Super napreduje!
S koliko je rođen?
Maslačak, i ja se divim... i prije trudnoće sam imala poteškoća u pronalasku moga broja i evo ga na,... sr*... To je sigurno nešto novo u DMU jer ja nakon ročkasa (31.12.) nisam to dobila...
Btw. Srnac, uuuuživaj... Dostava je skupa...
Morat ću pratiti u mama grupama iz Istre kad neka naručuje ili zna nekoga tko naručuje... ili vidjeti s frendicom koja često ide u Ikeu u IT...
Mi došli doma... točnije JA Diega šeta muževa nona vani...
Dzenny nadam se da će s vremenom biti lakše i da će se tako naučiti uspavati jer me ovo iscrpi svaki dan. Super je kad se naspava a onda krene show. Ili ću ju pustiti da plače dok ne zaspe (za što nemam srca) ili ću šetati s njom dok spava.
Barbs, svekrva mi je blizu ali kad joj se spava onda joj ne može nitko pomoći osim mene jer neće u kolica. A ne izdrži dugo budna, sat vremena najviše. Svekrva je starija i ima problema sa srcem i tlakom tako da sam sama s njom po cijele dane, ne može ju ona šetati mama mi radi. Muž mi ne dođe prije 6 s posla a ona već iza 7 ide na spavanje.
Dakle opcija mi je šetnja ili plakanje po cijele dane
Btw. Srnac, uuuuživaj…Dostava je skupa…
Morat ću pratiti u mama grupama iz Istre kad neka naručuje ili zna nekoga tko naručuje… ili vidjeti s frendicom koja često ide u Ikeu u IT…
Mi došli doma… točnije JADiega šeta muževa nona vani…
Barbs rođen je sa 4kg i 52cm. Evo poduplao je porođajnu tezinu. Je dostava je skupa ako narucujes stvar, dve, tri..ja sam imala veliku narudzbu pa mi se isplatilo da mi to sve spakiraju, donesu i unesu u kucu. I mislim da sam 100kn platila prikupljanje artikala po Ikei.
Sortiraj odgovore
Najstariji