Maslacaknemam nikakav broj :/ ne znam jel imas fejs, stranica se zive tae kwon do klub karlovac. Ali mozes i bez najave doci bilo kad na trening pa se tamo javis da ste novi, ma da oni to vide, i da bi htjeli da mala proba. Treninzi su ponedjeljak, utorak, cetvrtak i petak od 18:00 - 18:45h. To ti je odmah preko puta Astralisa, znaci za Astralis skreces.desno, a za dvoranu lijevo.
Razlikaja nikad ne bi mogla malu razliku iz L jer tako zivo i zajtjevno dijete svijet nine vidio 🤣
Mamasitaterrible two traje i traje tako da dodes i do trece godine pa ispada i terrible three 😄 a onda imaju jos i milion pitanja o svemu
Ajooooj! Znaci do 5.god nema mira😂Sretna, ne znam jesam li te pitala ali kolika je razlika izmedu L i P?
Kak mislis nema mira do 5 g? Razliks izmedu njih je 3.5 g

I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre...za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim....inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne ....tako ste mi tu puno pomogle cure....hvala
Sretna 3 mj bebicama! 😊
Maslacak, ja sam krenula s 4 ili 5 godina na gimnastiku, ne sjecam se sada tocno ali nisam bila bas skroz mala. Isla sam u Sokol i bilo je odlicno, iscrpili bi se i nauzivali. Ne znam kako je sada tamo..
u svakom slucaju mislim da je sport dobar za dijete i da se treba necim baviti.
Sad malo citam po netu o jezicima i Helen Doron ima tecajeve za bebe od 3mj! Ne znam kako to izgleda ali mi s ovim neujednacenim dnevnim spavanjem sigurno ne mozemo jos ici 😂 Ali podrzavam ucenje jezika i malog cu sigurno upisati kasnije na jezik.
A inace sam cula da je za razvoj mozga najbolje ucenje sviranja klavira jer se istovremeno koriste obje ruke sto podjednako potice razvoj obje strane mozga. 😊
Ti si isto iz karlovca??

Romi, dobrodošla.
Što je Borlin dvorana? To neki sport? 😂
Nas još muči nooos. Ja ću poludit. Još i ova kiša, sad ju vozam u kolicima po stanu u nadi. Ali mislim da uzalud.😢
Zaba još nije sjelo. 😓
E i, stigle puzzle s ebaya. Taman ih jučer spomenula prvi put i eto. 😂
Borlin je kvart u karlovcu 😂

I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre…za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim….inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne….tako ste mi tu puno pomogle cure….hvala
Romi i Helen Harper su dobre pelene iz mullera

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita ne znam, evo oni kazu od 3 mj pa ti reci 😂
Iako, citala sam negdje da djeca koja do 6.mj budu izlozena jezicima da ih kasnije u zivotu lakse svladavaju a to je zato jer u toj dobi uce opcenito jezik, a mozak ne razlikuje jezik nego slusa glasove koje kasnije povezuje sa znacenjem i bas iz tog razloga djeca roditelja koji pricaju razlicite jezike mogu svladati oba bez problema. 😊
Sretna nisam, iz Zg sam. Ako pitas zbog Sokola, jer sam vidjela da si pisala da ti je mali tamo isao, imas Sokol i u Zg i to je bas gimnasticarska dvorana, tamo idu ljudi koji se profesionalno time bave i djeca koja idu rekreativno. Nalazi se preko puta HNK.

I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre…za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim….inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne….tako ste mi tu puno pomogle cure….hvala
Ej, i ja koristim trojku trenutno. Al sve mi se cini da cemo uskoro br vece. Bas cu danas do mullera.
Samo njih koristim. Jeftine,mekane i odlicne. Cijelu noc mala izdrzi u njoj. Ne promoci nikako.
A od pampersa mo mala odmah dobije osip po guzi.

Sto radite za rucak danas? Ja upravo tjesteninu s umakom od rajcice i pecem Ledove smrznute strukle od sira na maslacu. 😊
Frendica ce mi napravit frizuru za svadbu u subotu, uputila me jedino da u Offertissimi kupim onu spuzvu za pudu, nadam se da nije neki kineski shit od kojeg ce mi otpasti kosa😂.Inace, nisam primjetila nakon trudnoce da mi je otpadala kosa vise nego inace. I kvaliteta je postojana.
P.S. Zbilja fali Treca sreca, ali najvjerojatnije je okupirana porodicnim obvezama.
Pastica i kod nas😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji