Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    17. Siječanj 2018. 15:13

Kiki156

mamisita27

Kiki156

Mamisita ne znam, evo oni kazu od 3 mj pa ti reci 😂
    Iako, citala sam negdje da djeca koja do 6.mj budu izlozena jezicima da ih kasnije u zivotu lakse svladavaju a to je zato jer u toj dobi uce opcenito jezik, a mozak ne razlikuje jezik nego slusa glasove koje kasnije povezuje sa znacenjem i bas iz tog razloga djeca roditelja koji pricaju razlicite jezike mogu svladati oba bez problema. 😊
    Sretna nisam, iz Zg sam. Ako pitas zbog Sokola, jer sam vidjela da si pisala da ti je mali tamo isao, imas Sokol i u Zg i to je bas gimnasticarska dvorana, tamo idu ljudi koji se profesionalno time bave i djeca koja idu rekreativno. Nalazi se preko puta HNK.

Jel to povezano sa Sokol narodnjackim nocnim klubom?😂

Jeeeee 😂😂😂

Meni je isto kad sam pročitala prva asocijacija bio klub. Hahaha. Kaj oni imaju sport? Hahahahahahha. Predobro. 

• Dena1009
    17. Siječanj 2018. 15:15

Mi smo imali restani sa jegerom i vec treci dan salatu sa cesnjakom, koristim ovih dana sto sam doma pa mogu jest cesnjak bez straha 😅 Sljedeci tj smo svaki dan putni pa necu moci.
    V vec treci put spava. 
    Jezici sa 3mj?? Ajde od godinu dana, al 3mj? Jel pocnu onda da gugutaju na stranom jeziku?🤔
    Hedg ja sam isto gledala te puzle, al ne kuzim kad pise 2€, to je po komadu ili paket? Ja mu igracke uzimam sarene.

url=https://lilypie.com]

Bela

Rucak danas junece snicle, juhica,salata i pomfri...sve na rate, a meso naravno prepekla jer sam pokusala malu uspavati opet kad se probudila

Barkleys

Ja sam danas isto na ledovim štruklima. Mislim da ću ih pojest sama svih 8 koliko sam gladna. 

Barkleys
    17. Siječanj 2018. 15:21

Dena1009

Mi smo imali restani sa jegerom i vec treci dan salatu sa cesnjakom, koristim ovih dana sto sam doma pa mogu jest cesnjak bez straha 😅 Sljedeci tj smo svaki dan putni pa necu moci.
    V vec treci put spava.
    Jezici sa 3mj?? Ajde od godinu dana, al 3mj? Jel pocnu onda da gugutaju na stranom jeziku?🤔
    Hedg ja sam isto gledala te puzle, al ne kuzim kad pise 2€, to je po komadu ili paket? Ja mu igracke uzimam sarene.

Hahahahahahha. Gugutanje na stranom jeziku. 😂😂😂😂 Ma ima ona sve ostalo šareno. A baš sam bila zapela za ove jer će biti u dnevnoj. Mama je rekla da nisam normalna. A inače ima sve na zvijezdice, od posteljine, sobe, sve... Pa se nekak poklopilo. A piše u opisu jel ima više komada. Ako ima više. Ako ne piše vjerojatno se radi onda o 1 puzzli. Jer ima nekih varijanta da možeš uzeti koliko komada želiš. A svaka je po 2$ ili koliko već. 

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 15:38

Suncokretica

Jel kome porodiljni došao u 2 rate? Meni su isplatili dva puta po pola?

Suncokretice i meni je u dve rate doslo🤔

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Srnac
    17. Siječanj 2018. 15:57

Pozdrav drage kloke..evo mene Romi potaknula da se javim.
    Naime i ja vas pratim dugo dugo i 100x sam se htjela javiti i eto nekako me uvijek koci to sto je forum javan. A potaknuo me i muz koji mi stalno govori da sam špijun i stalkerica :)
    Inace moj deckec je rođen 26.09 i zove se Toma.
    Nadam se da me primate u svoje drustvance ;)

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 15:59

Meni jos nije ni sjelo!
    Rucak-kasa i grah+siroki rezanci
    Udavili se..sad mi je zlo!
    Za sutra vec pile izvadila da se odmrzne..i juhicu skuhala,samo salatu treba kupit.. 
    Volim imat  splanirano bar za dan-dva unaprijed kaj cu kuhat

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 16:02

Ivona Vidović

Naime i ja vas pratim dugo dugo i 100x sam se htjela javiti i eto nekako me uvijek koci to sto je forum javan. A potaknuo me i muz koji mi stalno govori da sam špijun i stalkerica :)

Dobrodosla!

violeta1
    17. Siječanj 2018. 16:09

Srnac

Dobro dosla ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI