Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Siječanj 2018. 14:45

Znači Vichy za kosu.ima neki poseban naziv?
    Da, iz kolica sam naučila da ne vadim, više niti ne raskopčavam, stavim ih pod otvoreni prozor, taman proluftam stan 🙃
    Barbs ja ću ti u trećem mjesecu ići u ikeu (po kinderbet) pa ako do tad ne nađeš nikoga viči.
    Uzv kukova kak to izgleda? Jel bude beba u peleni? Ili skroz gola?
    Gdje nam je Dena? Očekivala sam ujutro novu pjesmicu? 🤣🤣🤣

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:46

barbs

Maslačak, i moj muž je bio na mobitelu… pa ga je vikala babica da mi pomaže!počnecarskiRomi, neka ste uživaliJa sutra idem s frendicom điru a u petak kod druge vidjeti kako je sredila stan… I meni je bolje od Vichya… Rekla sam da ako mi ne počne djelovati da ću poludit (110 kn ga platila)

I ja sam ga toliko platila ,moj je isto bio na mobitelu odnosno fotiću,kao prvo uopće nije izrazio želju da bude na porodu i na kraju mene voze u salu na cr,i pitaju njega želi li biti na porodu i on kaže hoću ,nije trebao nikakav papir ni ništa,uglavnom uđe on u salu i kažu mu da bude uz mene kod moje glave,počne carski,a on uzme fotoaparat i slika ,i kad su nju izvadili otišao s njom dok su je prali i sve ostalo a ja ostala sama toliko o podršci

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:49

Hedgehog

Znači Vichy za kosu.ima neki poseban naziv?
    Da, iz kolica sam naučila da ne vadim, više niti ne raskopčavam, stavim ih pod otvoreni prozor, taman proluftam stan 🙃
    Barbs ja ću ti u trećem mjesecu ići u ikeu (po kinderbet) pa ako do tad ne nađeš nikoga viči.
    Uzv kukova kakto izgleda? Jel bude beba u peleni? Ili skroz gola?
    Gdje nam je Dena? Očekivala sam ujutro novu pjesmicu? 🤣🤣🤣

Vichy crveni dercos piše na njemu,znaju već u ljekarni samo kažeš crveni.
    Uzv kukića moja je bila u bodiću i samo sam otkopčala pelenu,i okreneš ju na bok i ja sam ju držala tako na boku a dr. je uzv radio,prvo jedan bok i kukić,a onda drugi.
    Sretna super za uzv kukića 

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 14:56

Srnac to si dobila kapi zbog nosa? Nama kao da je bolje kuc kuc... Ali i dalje ima sluzi u stolici...😑
    Stolica - primjetila sam da sada kada rjeđe kaka ima manje onih zrnaca od mlijeka u kakici.Jel tako i vama? Nekako mislim kao prije se nisu stigla preraditi pa su bila u peleni ali sad su kao duže u crijevima pa se stignu razgraditi. Ali opet bolje da pitam. 😂😂 
    Suncokretica znam da ti to svi govore,ali izdrži još malooo, ja sam isto isprobavala svašta, nekad upali, nekad ne. I moja zna zezati za dnevna spavanja, znam da je umorna, ali neće zaspat na sisi, nego se glupira dok ju ne prehiti umor, pa krene baš grozno plakati, a tu pomaže samo nošenje. 
    Duda - kako da naučim dijete na dudu, svi savjeti su dobro došli... Jedino što još nisam probala da ju umočim u mlijeko 🙄 Ne mogu joj ju ni strpat u usta, sam jezikom ju frče van. 

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:56

Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti... A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakat 
    Hedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem...
    UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu... skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok... držiš ga ti i sestra dok dr pregledava... traje minutu... AKO... Nije se žalio... nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno... 

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:58

Hedge, Diego duda, ali ako ne želi, ne želi...  On ju je prihvatio na dan kad smo izašli iz rodilišta... ali sada npr rađe izbaci dudu i tura prste/šake u usta nego da duda... jedino dudu obavezno traži za spavanje...

• Bebushka
    30. Siječanj 2018. 15:33

mi koristili efedrin, dosta pomogne, nece bit nista od par dana...
    Iskreno, ne opterecujem se toliko oko lijekova i ranog uvodjenja dohrane, stvarno mislim da im nece utjecat na kvalitetu zivota i uspjeh u skoli il na faksu 
    Mislim da je najvazije da se osjecaju voljeni, da su siti i da im je toplo...svi bismo ih im htjeli pruzit najbolje i zastit ih al onda bi trebali pocet filtrirat zrak koji nam ulazi u kucu (mozda to bude novi hit)
    Ja sam vec htjela uvest zitarice ql je pedica rekla da im dam jos dva tjedna jer su rodjene malo prije termina, nekako bi radje da jedu moje mliko i zitarice nego ad koje nam je sad skoro dvi trecine, jedna kutija mi traje 4 dana, banrotirat cu 

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 15:57

Suncokretica ali svakako suosjećam ovo da si solo, moj suprug radi 7-15, 8-16, 14-22, 16-00, ovisi kako koji dan.  A ako zapne u gužvu oko 4, treba mu i sat vremena do posla/ s posla. Ali kroz tjedan se sva 4 radna vremena izmijene, tako da sam ja u principu isto osuđena sama na sebe, najgore mi je popodne kad već lagano počnem štrikat.😥
    Duda- u početku ju je htjela sporadično, ali više ne nego da, pa onda samo u kolica i jaje. Sad neće ni to. A kak je počela na veliko gurat prste sad bi mi baš dobro došlo da ju prihvati. Već sam se nekako pomirila da ništa od uspavljivanja s dudom. 🙄

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 16:26

Maslacak31

A ovo za muza u radjaoni,1 puta sam ga jedva docekala da ga puste unutra,a onda me samo nazivcirao jer je bio ko radio mileva! Stalno na mobitelu davao izvjestaje…
    Drugi puta,mislim da je 15 min bio samnom samo..to ok proslo..i onda sam ga poslala da mi kupi nesto za jest.

Radio mileva 😂😂😂😂
    Btw i ja sam dobila ovo od DMea.To im je valjda fora od ove godine. 

• Romi
    30. Siječanj 2018. 16:39

barbs

Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti… A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakatHedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem…UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu… skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok… držiš ga ti i sestra dok dr pregledava… traje minutu… AKO… Nije se žalio… nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno…

Da bio je,nisam očekivala da će bit,al evo pitali ga dal želi i on je rekao da hoće,još ga ja pitala jel siguran jer je to ipak operacija al rekao je da njemu to nije problem ,i tako su mu samo obukli ono odijelo za u salu i bio je prisutan i naravno sve slikao fotićem,kako je vade i prerezuju pupčanu itd., i onda dok sam ja bila na intezivnoj,njemu su dali Leu da ju drži kožu na kožu, cijelo vrijeme je bila kod njega dok sam ja došla u rađaonu,to mu je bio prvi put da drži tako malu bebu,i još su ga ostavili samog sa njom .A meni su je dali samo par min. i odveli je,tek sam ju dobila popodne u sobu kad sam došla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.