Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti… A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakatHedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem…
UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu… skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok… držiš ga ti i sestra dok dr pregledava… traje minutu… AKO… Nije se žalio… nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno…
Da bio je,nisam očekivala da će bit,al evo pitali ga dal želi i on je rekao da hoće,još ga ja pitala jel siguran jer je to ipak operacija al rekao je da njemu to nije problem,i tako su mu samo obukli ono odijelo za u salu i bio je prisutan i naravno sve slikao fotićem,kako je vade i prerezuju pupčanu itd., i onda dok sam ja bila na intezivnoj,njemu su dali Leu da ju drži kožu na kožu, cijelo vrijeme je bila kod njega dok sam ja došla u rađaonu,to mu je bio prvi put da drži tako malu bebu,i još su ga ostavili samog sa njom
.A meni su je dali samo par min. i odveli je,tek sam ju dobila popodne u sobu kad sam došla.
Ajme Romi genijalno..pa gdje si to rodila?
Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti… A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakatHedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem…
UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu… skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok… držiš ga ti i sestra dok dr pregledava… traje minutu… AKO… Nije se žalio… nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno…
Da bio je,nisam očekivala da će bit,al evo pitali ga dal želi i on je rekao da hoće,još ga ja pitala jel siguran jer je to ipak operacija al rekao je da njemu to nije problem,i tako su mu samo obukli ono odijelo za u salu i bio je prisutan i naravno sve slikao fotićem,kako je vade i prerezuju pupčanu itd., i onda dok sam ja bila na intezivnoj,njemu su dali Leu da ju drži kožu na kožu, cijelo vrijeme je bila kod njega dok sam ja došla u rađaonu,to mu je bio prvi put da drži tako malu bebu,i još su ga ostavili samog sa njom
.A meni su je dali samo par min. i odveli je,tek sam ju dobila popodne u sobu kad sam došla.
Ej zvuči prekrasno, gdje si rodila?
Hejj! Evo mi danas bile na druzenju kod frendice koja ima curku 2 mj stariju, prosetale i popile kavu. Sunca nema ali isto smo uzivale
Duda- moja ju isto nece i polako odustajem od guranja, duda samo kad smo vani u setnji
Uspavljivanje- iskljucivo cica, ok zaspala bi i muzu nekad s dudom ali bi se prije toga posteno isplakala.
Suncokretice ma tako nesto ti je i kod nas, vec sam navikla. Ako zelim da odspava moram van, ako imam srece odspava mi kad se vratimo u kucu jos sat, sat i po.
Inace mi zaspije na cici i cim je legnem u kolica,kauc di god ona se probudi. Kad pada kisa i ne mozemo van legnem s njom na krevet da odspava, kad se ja dignem probudi se odmah!
Tjesimo se da ce i to proci jako brzo!
I meni je stopalo vece,mislila sam da sam luda.
Jedva sam stavila i vjencani prsten, vec vidim da ce mi po ljeti kad mi oteknu prsti biti mali, koma.
Ajme Romi genijalno..pa gdje si to rodila?
U kbc Rijeka, prvo nisam htjela da ide samnom na porod jer sam mislila kako ce me samo zivcirat i na kraju je bio dogovoreni carski i on odlucio ictotalno neplanirano,nije nam trebao nikakav tecaj ni nista,i poslije mi je bilo drago da je bio,jer dok su mene sivali i ostalo on je cijelo vrijeme bio s njom,nije bila sama dok su je meni donjeli samo sam ga poslije zezala kako nije fer,jer sam ju ja 9 mjeseci nosila i sve prolazila da bi on na kraju prvi je drzao i ostvario kontakt s njom
Ej mamite moje😘😘😘kod nas nervoza od jutra nadam se da ce proci isle smo van u setnju vani je uzas al bar je malo odspavala i od kad smo se vratile nervoza se nastavila😥😥😥je li mi kasno za viper gledam po oglasima ima ih po 250 kn....ne mogu vise ruke mi otpadose😢😢😢😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I nocas je opet u cetiri imala sta za pricat😂😂😂😂a svi pametni oko mene "ma sigurno ti je mljeko slabo"to je sve sto slusam al niko ne bi dosao pomoc samo pametovat znaju😤😤😤
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
E vec dva sata je cendrava. Ruke mi otpale. Dok sam joj pidzamu obukla derala se ko da ju neko kolje😖 evo sad "spava mi na rukama" i uzdise onako, jeca nakon plakanja. Neznam koji joj je vrag. Zadnjih tjedan dana je bas sva cendrava, kenjkava….jel moguce da od zuba?
Ista stvar kod nas samo sta nece vise spavat na rukama. Najvise voli na trbuhu. I onak jeca uuuuuuuu uuuuuu uuuuuuu... ko da su mu sve ladje potonule. I usnice mu titraju od zalosti. Boze petra!
Sortiraj odgovore
Najstariji